Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra:

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Amíg nem tudsz biztosat, addig nem érdekel, ki mit mond, te megtartod a saját hitedet, és jól is teszed, mert ez az egyetlen, ami a nehéz időkben kapaszkodót jelent, és nem csak téged, másokat is a felszínen tarthat.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Több lépésben sikerül eljutnod oda, ahová eddig könnyű út vezetett, de végül rátalálsz a megoldásokra. Mégis elgondolkodsz, vajon érdemes-e továbbra is ezt a célt követned, ha egyre nehezebb a megszerzése.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Azt gondoltad, sikerült pontot tenni egy vita végére, de egy felszínre kerülő sérelemből kiderülhet, hogy valaki más ezt még nem gondolja így. Jobb most az ügy végére járni, mint tovább halogatni a dolgot.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Ígéretet tettél valakinek, amit tartani is szeretnél, de a dolgok nem mindig úgy alakulnak, ahogyan eltervezted. Lehet, hogy rajtad kívül álló okok hiúsítják meg az ígéretedet, mégis kellemetlenül érezheted magadat miatta.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Valaki egyszer már becsapott téged, most mégis azt kéri, hogy bízz meg benne, és adj neki még egy lehetőséget. Szeretnél hinni neki, de jó, ha óvatos vagy, legalább addig, amíg nem bizonyítja, hogy hihetsz neki.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Nehéz időszakon vagy túl, és most végre úgy tűnik, eljön a feloldódás, felszabadulás ideje. Sikerülhet elengedni valamit, ami már régóta feszített belülről, és szinte fellélegzel a teher nélkül.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Ha a mai napon lehetőséged adódik rá, akkor semmi esetre se mond nemet egy utazásra, akár kicsire, akár nagyra, mert remek kalandban lehet részed, és a kapcsolataidra is jó hatással lesz az új élmény.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Mindenki zsizseg körülötted, de te úgy érzed, most csak egy kis pihenésre vágysz. Lehet, hogy másokat ez meglep, hiszen mindig te vagy a legenergikusabb, de néha neked is kell egy kis nyugalom.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Szeretnéd, ha a környezeted több megértést tanúsítana irántad, főleg most, amikor egy nehéz ügyet kell magadban elrendezned. Erre azonban nem biztos, hogy úgy kerül sor, ahogyan azt te ideálisnak tartanád.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Egy búcsúzás gondolat jobban megviselhet, mint ahogyan azt elképzelted volna, de nincs semmi baj azzal, ha megéled az érzelmeidet. Engedd szabadon őket, mert lesz a környezetedben olyan, aki hasonlóan érez, és örül, hogy ezt megoszthatja veled.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Jól esik egy kicsit magad mögött hagyni a terheket és a stresszt, és csak azzal foglalkozni, akit igazán szeretsz. A mai napon a közös programok mindkettőtöknek különösen nagy örömet jelenthetnek.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Úgy érzed, olyan helyre térsz vissza, ahonnan már régen elszakadtál, és most nem sikerül megtalálni azt, ahová egykoron illeszkedtél. Lehet, hogy a környezet is változott, de te is megváltozhattál.


Kapcsolódó cikkek