Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra:

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Sokan felajánlják, hogy segítenek, de ha te vagy az egyetlen, aki minden részletről tudja, hogy hova való, akkor csak nehezen tudod kiadni a kezedből a munkát. Lehet, hogy ez a feszültség el sem múlik rólad addig, amíg ez a projekt le nem zárul.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Sok váratlan helyzet adódhat ma, ez pedig nyugtalanná tesz, mert nem tudod tartani magadat a terveidhez. Fontos, hogy megőrizd a nyugalmadat, különben olyan döntéseket hozhatsz, amelyek később helytelennek bizonyulnak.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Egy kis rugalmasságra van szükséged, de ha nem ijedsz meg az újdonságtól, vagy egy új szerepkörtől, akkor kellemes meglepetésekben lehet részed. Még az is lehet, hogy úgy érzed majd, megérett az idő a nagyobb változásra is.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Híreket vársz, de nem azok érkeznek meg, amelyekre számítottál, és jelen körülmények között az új információval sem tudsz mit kezdeni. Amíg a kérdéseidre nem kapsz válaszokat, te sem tudod mások kérdéseit megválaszolni.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Sokat aggódtál valami miatt, ám most úgy tűnik, minden jól alakul, a dolgok rendben mennek a maguk útján, és te pedig végre élvezheted a kitartó munka gyümölcsét. Azért még tartsd a szemed a célon, néhány kisebb baki becsúszhat.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Szinte ki tudnád előre számítani valakinek a szavait és cselekedeteit, annyira jól ismered már. Ez akár idegesítő is lehet, de ha ügyes vagy, akkor előnyt kovácsolhatsz a dologból, és egy lépéssel az illető előtt járhatsz.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Te vagy az, aki mindig elégedetlen saját magával, és mindig jobb eredményeket szeretne. Pedig most igazán nem lehet okod a panaszra, jól szerepelsz, és minden kihívást leküzdesz. Engedj meg magadnak egy kis büszkeséget.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Szinte ki sem látsz a munkából, és most még valaki más is magadra hagy a feladataiddal, így még gyorsabban kell dolgoznod, hogy utolérd magadat. Arra azért figyelj oda, hogy ne terhelt túl a szervezetedet, mert azzal senkinek nem teszel jót.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Szinte már érzed a szabadság ízét, és biztos vagy benne, hogy ha a terveid utolsó lépéseit is megvalósítod, akkor elérheted a kitűzött célodat, és nagyobb önállóságra tehetsz szert. Ez lendületet ad, hogy akkor is dolgozz, amikor fáradt vagy.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Sokáig kellett várnod valakire, és most ő sürget, ami egyáltalán nincs a tetszésedre. Úgy érzed, te rugalmas tudtál lenni, és ugyanezt elvárnád tőle is, de nem biztos, hogy mindenki annyira kompromisszumkész, mint amilyen te vagy.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Szeretnél a végére járni egy számodra fontos dolognak, és úgy érzed, ehhez most az energia is megvan benned. Már csak arra van szükséged, hogy ezeket az energiákat a megfelelő helyen érvényesítsd.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Lehet, hogy többször kell kérned valakitől valamit, mire hajlandó lesz rá, de ha nem adod fel az első próbálkozásnál, akkor végül siker koronázza a kísérleteidet. Csak legyél határozott, és akkor leomlanak majd az akadályok.


Kapcsolódó cikkek