Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra:

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Be kell látnod, ha valami nem megy, és itt az ideje elengedni egy régóta magadnál szorongatott tervet. Ha egyszer megléped a fájdalmas lépést, lehet, hogy sokkal könnyebbnek érzed majd magadat.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Új szelek fújnak, és te úgy érzed, ezek az áramlatok sokkal közelebb állnak hozzád, és azt is tudod, mihez kezdhetnél az újabb lehetőségekkel. Vágj bele most a dologba, mielőtt valaki megelőzhetne.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Ne hagyj futni egy lehetőséget, ha látod, hogy még lenne benne olyasmi, ami számodra hasznos lehet. Hozz ki belőle mindent, mert egy darabig most nem lesz ilyesmire alkalmad.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Olyan tudás van a birtokodban, ami sokak számára hasznos lehet, és csak rajtad múlik, hogy ezt kikkel osztod meg. Akinél a tudás, annál a hatalom, bánj vele bölcsen és megfontoltan.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Egyre kellemetlenebbnek érzel egy körülményt, amitől szeretnél már szabadulni, de nem is akarsz senkit megbántani. Latba kell vetned a diplomáciai képességeidet, ha meg akarod úszni ezt a problémát.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Össze kell dobnod a tudásodat valaki más ismereteivel ahhoz, hogy olyan eredményeket érhess el, amilyeneket valóban szeretnél. Szerencsére olyannak kell együtt dolgoznod, akivel szívesen teszed.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Nem biztos, hogy te is azt látod hasznosnak, mint amit mások, és talán a te céljaid sem tűnnek fontosnak mások számára. Azonban, ha te hiszel benne, akkor semmi nem állhat az utadba és a sikereid útjába.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Kimerültnek érzed magadat a hosszú hét után, és szeretnél végre pihenni egy kicsit, de valami még nyugtalanít, nem tudsz addig pihenni, amíg ennek a végére nem jársz. Szerencsére néhány lépésben elintézheted a dolgot.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Mindegy, mennyire ragaszkodsz valakihez, ne add fel a terveidet és az elveidet az ő kedvéért. Akárhogyan alakul is a jövő, önmagaddal nem kell meghasonlanod így, és nem bánod majd később sem a tetteidet.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Szeretnél egyszerűbbé tenni valamit, de lehet, hogy ez most még nehezebbé teszi a dolgokat. Az átmeneti nehézségek feldolgozása után azonban tényleg egyszerűbb lehet majd a dolgod.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Ne utasítsd el azt, aki közeledik hozzád, még akkor sem, ha korábban csalódást okozott. Ha a megbánása őszinte, akkor még valóban gyümölcsöző együttműködésetek lehet.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Mindent elterveztél, de korántsem biztos, hogy ezeket a terveidet mások is támogatják. Lehet, hogy úgy érzed, nem igazságos döntés született, de most azzal kell beérned, ami jutott.


Kapcsolódó cikkek