Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra:

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Amikor lehetőséged adódik tenni valamit valami olyasmi érdekében, amit igazán fontosnak tartasz, ne vesztegesd az idődet, hanem lépj a tettek mezejére. Most még nem késő, hogy olyan változásokat idézz elő, amelyek hosszú távon is hatnak.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Mindennek megvan a maga ideje, és lehet, hogy már alig tudsz várni valamire, mégsem érdemes elsietni a dolgokat, mert lemaradhatsz valami olyasmiről, ami később még hiányozni fog. Élvezz ki minden pillanatot.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Ne sürgesd a dolgokat, mert oka van annak, hogy várnod kell valamire. Lehet, hogy te mindent akarsz egyszerre, de előbb végig kell járnod egy utat, ami olyan tudáshoz és tapasztalathoz vezet, aminek később még hasznát veszed.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Óvatosan fogalmazol valamivel kapcsolatban, mert egyelőre még nem akarod elkötelezni magadat. Valamit mégis kell mondanod, még akkor is, hogyha egyelőre el szeretnéd kerülni, hogy döntést kelljen hoznod.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor egyértelműen döntened kell arról, hogy merre indulsz tovább. Ez talán nem lesz egyszerű, de ha egyszer ráléptél egy útra, már sokkal magabiztosabban haladsz majd.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Szívesen kivetnél egy terhet a nyakadból, vagy legalább is tartanál egy kis szünetet, de tudod, hogy erre most nincs idő. Ha kitartóan dolgozol tovább, akkor a nap végére elégedetten dőlhetsz hátra.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Kellemetlenül érzed magadat valami miatt, és hiába próbálsz elbújni a dolog elől, a lelkiismereted csak akkor nyugszik meg, amikor ténylegesen teszel is valamit a változásért.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Valakit szembesíteni próbálsz a felelősségeivel, de ő inkább homokba dugja a fejét, és úgy tűnik, bármit megtesz, csak ne kelljen szembenéznie a tettei következményeivel. Hosszú távon ezzel magának árt a legtöbbet.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Végre tiszta víz kerül a pohárba, és úgy érzed, most már legalább tudod, hogy mire és kitől számíthatsz. Lehet, hogy a helyzet nem látszik egyszerűnek, de nem is megoldhatatlan, és most már te is tudod, hogy mit kell tenned.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Sokat bosszankodsz valami miatt, eddig azonban arra nem szántad rá magadat, hogy valódi lépéseket is tegyél, mert szerettél volna megkímélni valakit. De mindennek van határa, és úgy érzed, most már nem halogathatod tovább a dolgokat.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Amikor úgy érzed, minden rendben van, gyorsan kicsúszik a kezedből az irányítás, és amikor a legjobban aggódsz, találsz majd kapaszkodót. A mai napon semmi sem biztos, de ez nem jelenti, hogy ne kedvezhetnének neked a dolgok.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Váratlan változást tartogathat a mai nap, de ez neked cseppet sincs ellenedre. Örülsz, hogy kicsit felpezsdülnek körülötted a dolgok, és bízol abban, hogy az új helyzetben rejlő lehetőségeket mások is meglátják majd.


Kapcsolódó cikkek