Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra:

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Bárhogyan próbálsz halogatni is egy döntést, most állást kell foglalnod, és tudod, hogy bármit mondasz is, lesz majd, akinek nem tetszik a válasz. Nem tudsz mindenkinek megfelelni, felelj meg legalább önmagadnak.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Ideje tiszta vizet önteni a pohárba, mert miközben ti kínosan kerülgettetek egy kérdést, valaki kihasználta a csendet, és a háttérben eléggé összekuszálta a szálakat. Csak akkor tisztázhatod a dolgot, ha felemeled a szavadat.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Az állandó rohanás nem csak a kapcsolataidnak, az egészségednek sem tesz jót. Fordíts ma egy kis figyelmet saját magadra, próbáld meg megtalálni önmagadat, és pihenj egy kicsit, hogy minden tekintetben jobban érezd magadat.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Szeretnél időt hagyni magadnak arra, hogy megemészd azt, ami az elmúlt napokban történt, de olyan sok dolgod van, hogy nem biztos, hogy erre marad időd. Az is lehet azonban, hogy direkt menekülsz a szembenézés elől.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Úgy érzed, végre sikerült úrrá lenni a teendőiden, nem nyomasztanak a határidők, és ez segíthet abban, hogy egy kicsit fellélegezz. Engedd szabadjára a kreatív energiáidat, mert erre régen nem volt lehetőséged.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Alaposan gondold át, mit akarsz mondani, mielőtt megfogalmazod azt, mert lesz, aki kritikával illeti majd minden szavadat. Fel kell készülnöd arra, hogy megvédd a véleményedet.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Sikerült mindent elrendezned időben, így most semmi nem zavar meg, amikor egy kicsit kikapcsolódnál. A romantikára is szánj időt, de figyelj oda önmagadra, és a belső békéd építésére is.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Azt hihetted, hogy már kifutottál az időből, és valaminek a végére pont került, te pedig nem tudtad elrendezni a dolgot, de még kiderülhet, hogy semmi nincs veszve, csak gyorsan kell összeszedned magadat.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Valaki megbízik benned, és te nem szeretnél csalódást okozni neki, de azt is érzed, hogy túl nagy rajtad a nyomás, és inkább már menekülnél a felelősség alól. Nyilasként hűséges és megbízható vagy, de rosszul viseled a kötöttségeket.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Nem szereted, ha mások mondják meg, mit tegyél, vagy mit gondolj, most mégis úgy érezheted, egyszerűbb lenne valaki más tanácsait követni. Ez azonban hosszú távon biztosan nem tenne boldoggá.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Új emberekkel ismerkedhetsz ma meg, és ez a találkozás sok örömet és izgalmas beszélgetéseket hoz. Örülsz, hogy olyanokkal találkozol, akiket hasonló dolgok érdekelnek, mint tégedet.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Gyorsabban sikerül valaminek a végére járnod, mint hitted volna, így most már csak az a dolgod, hogy lezárd a keresés közben felnyitott ügyeket, és végre elrendezhetsz mindent magad körül.


Kapcsolódó cikkek