Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra:

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Olyan felelősséget kell vállalnod, amit nem szívesen veszel a nyakadba, de tudod, hogy most szükséged van erre a kihívásra ahhoz, hogy bizonyíthass. Később még megtérül ez a befektetés, ne mondj nemet a lehetőségre.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Valaki megkérdőjelezi a szavadat, de te kitartasz az igazad mellett, és az idő téged igazol majd. Ne félj kiállni a véleményed mellett, ha tényleg hiszel abban, hogy fontos dologról van szó.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Megerősítést kapsz valakitől, akinek a véleménye fontos a számodra, de úgy érzed, még mindig nem érted el azt az eredményt, amivel már elégedett lennél. Eddig is sokat dolgoztál, de hogy megkapd, amit akarsz, további munka vár rád.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Szeretnéd, ha valaki őszinte lenne veled, de úgy tűnik, hogy nem akar a valódi érzelmeiről beszélni az illető, és inkább csak hárít, amikor kérdezed. Pedig, ha nem tudod, mit várhatsz, azt sem tudod, mit kellene adnod.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Hosszú hét áll még előtted, ne használd el az összes energiádat, mert szükséged lehet rá a hét második felében. Tűzd ki a céljaidat, és ne akarj mindent egyszerre elérni, mert csak felemésztheted saját magadat.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Ezen a napon a kulcs a türelem, mert lehet, hogy te már mindent elintéztél és mindennek a végére jártál, de lesz még olyan, aki nem a te tempódban dolgozik, és nélküle most nem haladhatsz tovább.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Itt az ideje fellélegezni egy kicsit, és lassítani a tempón, mert túl sok mindenen próbálsz egyszerre úrrá lenni most. Ez a hajsza neked sem tesz jót, és ha nem hagysz ma időt magadnak a pihenésre, hamarosan hibázni is fogsz.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Itt az ideje pontot tenni egy fájdalmas kérdés végére, még akkor is, ha neked sincs ínyedre a megoldás. Azt viszont már érzed, hogy ezt a terhet nem hurcolhatod tovább magaddal, és valakinek ki kell mondania a végszót.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Amikor a dolgok igazán komolyra fordulnak, egyedül maradsz, de ne hidd, hogy ez azért van, mert nem szeretnek igazán - egyszerűen csak vannak döntések, amiket mindenkinek egyedül kell majd meghoznia.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Ideges vagy, és már a legrosszabbat feltételezed, de csak az aggodalom miatt látod ilyen sötéten a jövőt és a helyzetedet. Ha egy kis reményt kelt benned valami, rögtön minden más megvilágításba kerül.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Valaki megpróbál a bizalmadba férkőzni, de a korábbi rossz tapasztalataid miatt még nem tudod, hogy hitelt adj-e neki, vagy inkább óvatosabbnak kellene lenned. Ne hagyd, hogy az előítéleteid döntsenek helyetted.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Ha ma van néhány szabad perced, akkor azt használd ki, amennyire csak tudod, mert később jól fog még jönni ez a kis szabadidő. Ma egyébként is remek formában vagy, és minden próbálkozásodat siker koronázza.


Kapcsolódó cikkek