Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2016. augusztus 30.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Pontosan tudnod kell, hogy mik a terveid, különben esélyed sem lesz arra, hogy megvalósítsd őket. Ha tisztán látod a célt, akkor a következő lépés is gyorsan megvilágosodik majd előtted.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Kicsit elhanyagoltál mostanában egy kérdést, de amikor ismét visszatérsz hozzá, akkor egyértelművé válik, hogy miért is kell foglalkoznod vele. Ne hagyd, hogy ismét kicsússzon a kezeid közül.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Érzed, hogy valami nem a tervek szerint alakul, de nem akarsz fölöslegesen bosszantani valakit, vagy még nagyobb terhet róni rá, ezért inkább úgy döntesz, hogy egyelőre nem vered nagy dobra a dolgot.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Ha van egy nagy erényed, akkor az a türelem. Hajlandó vagy kivárni, hogy mások hogyan cselekszenek, vagy mikor jönnek rá, hogy nem a megfelelő irányba haladnak, így nem neked kell meggyőzni őket erről.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Mielőtt igent mondasz valamire, gondold át, hogy valóban tudod-e vállalni a dolgot. Egy felelőtlen ígéret most sok bonyodalomhoz vezethet, és még az is lehet, hogy komolyabb károkat okoz.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Őszintén beszélsz valakinek az érzéseidről, mert azt reméled, hogy együtt meg tudjátok oldani őket. Nem biztos, hogy elsőre is belátja, hogy az ő érdekében teszel így, adj neki egy kis időt.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Valaki, aki közel áll hozzád, olyat mond vagy tesz, ami nem esik különösebben jól, de felülemelkedsz a dolgon, mert nem szeretnél magadnak sem fájdalmat okozni. Boríts fátylat a múltra.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Valaki a tanácsodat kéri egy olyan ügyben, amiben te sem vagy különösebben tapasztalt, de ezt nem szeretnéd megmutatni neki. Készen állsz arra, hogy segíts megoldást találni, ha ettől javul a megítélésed.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Eleinte voltak kétségeid, de most már biztos vagy abban, hogy a lehető legjobb úton haladsz, hogy megvalósítsd egy régi és komoly tervedet. Ha minden készen áll, már csak neked kell megtenned a szükséges lépéseket.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Egy kis pihenőre van szükséged, hogy új energiákat szerezz, és ismét bátran merj a jövőbe nézni. Tudod, hogy sok még előtted a kihívás, de ha kipihent vagy, ezekre is izgalommal tekintesz.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Mindent megteszel azért, hogy valakinek örömet okozz, de közben tudod, hogy van egy határ, amit a saját magad érdekében be kell tartanod. Ha tiszteletben tartod saját magad elképzeléseit, akkor nem lehet baj.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Fordulóponthoz érkeztél, és nagyon kíváncsi vagy, hogy innen hogy alakul tovább a dolog. A válaszhoz azonban még várnod kell egy kicsit, és ez a türelem is komoly leckét tartogathat a számodra.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek