Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2015. szeptember 2.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Keményen dolgozol, de a sikerhez egyedül nem vagy elég. Másokat is rá kell venned arra, hogy legalább ennyire lelkesek legyenek, különben nem fogod tudni megvalósítani a céljaidat.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

El kell döntened, hogy mi a fontosabb, mert mindent most nem kaphatsz meg. Ne feledd, hogy még ha le is mondasz valamiről, az nem jelenti azt, hogy örökre elveszítetted, csak hogy később fogod elérni.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Szeretnél visszajelzést kapni valakitől, aki fontos a számodra. Úgy érzed, hogy mostanában sokat tettél érte, és bár ezt önzetlenül tetted, mégis örülnél, ha éreztetné veled, hogy örül neki.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Nem lehet mindent előre kiszámítani, és nem tudhatod, hogy mi hogyan fog majd alakulni. Nem szeretsz céltalanul sodródni a szélben, de ha néha hagyod, hogy a körülmények maguk alakítsák magukat, igazi csodák tanúja lehetsz.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Nyújts segítséget valakinek, aki most olyan helyzetben van, amilyenben akár holnap te is lehetsz, és ne ítélkezz felette. Minél előbb felülbírálod a saját ítéleteidet, annál hamarabb megszabadulhatsz a rossz érzéstől.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Azt hitted, hogy jobban állsz valamivel, de kiderül, hogy egy apró részletre túl sok időt vesztegettél, és közben a nagyobb problémáról talán megfeledkeztél. Most már dolgozz abból, amid van.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Nem akarsz mindent az irányításod alatt tartani, és eldöntöd, hogy bármi jön is, elfogadod majd, ha változtatni úgysem tudsz rajta. Sok mindent túléltél már, nem lehet, hogy éppen ez állítson meg.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Túlfeszítetted a húrt, és ezt az egészséged bánhatja. Kapd egy kicsit össze magadat, mert különben olyan állapotba kerülhetsz, ahol még nehezebb lesz uralnod a dolgokat. Figyelj jobban magadra, amíg nem túl késő.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Nincsenek túl nagy elvárásaid, ezekhez az elképzelésekhez azonban mindenképpen tartani akarod magad. Ha pedig egyszer megmakacsolod magadat, akkor nincsen senki, aki kimozdíthat ebből az állapotból.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Izgatott vagy valami miatt, de tudod, hogy még nincs itt az ideje, hogy a végére járj a kérdésnek. Tiszteletben tartod, hogy mindennek megvan a maga ideje, és majd akkor térsz vissza a dologra, ha már alkalmas lesz.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Nem tudtad kivárni, hogy ne nézz egy kicsit a titkok mögé, és lehet, hogy most csalódott vagy amiatt, amit láttál. Pedig még korai pontot tenni a dolog végére, még kiderülhet, hogy a dolgok sokkal jobban állnak.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Nem könnyű a feladataidra koncentrálni, mert valami mindig eltereli a figyelmedet. Próbálj egyszerre egy dologgal foglalkozni, mert ha elaprózod a figyelmedet, akkor semmivel nem haladsz úgy, mint szeretnél.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus