Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra:

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Jó tudni, hogy támaszkodhatsz a barátaidra és a családodra, az ő segítségük most túljuttat egy nehéz helyzeten. Lehet, hogy egymagad is leküzdötted volna a nehézséget, de a biztonsági háló tudata nagy boldogságot jelent.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Romantikus hangulatban telik a vasárnap, de a nap végén úgy érezheted, te több energiát fektettél a dologba, mint amennyit a másik. Ha mindketten jól éreztétek magatokat, akkor ez talán nem is nagy baj.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Ne várj mások megoldására, vagy arra, hogy ők hogyan lépnek, hiszen akkor te is csak második lehetsz. Járj a saját utadon, és ne félj attól, ha hibát követsz el, mert ezek is csak a helyes útra terelnek végül.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Lehet, hogy most vissza kell lépned valahová, de ez a visszalépés egy új kezdetet, tiszta lapot jelenthet. Hagyd magad mögött a csalódottságot, és koncenrtálj erre a frissességre és lendületre.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

El kell fogadnod, ha mások más utakat akarnak követni, mint amilyeneket te helyesnek tartasz. Te csak önmagadért tartozol felelősséggel, így csak a magad útját határozhatod meg.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Sok véletlen találkozik össze a mai napon, és ezek a szerencsés körülmények olyan helyzetet teremthetnek, amelyek megalapozzák az utadat, ami egy régóta dédelgetett álmodhoz vezet. Használd ki az alkalmat!

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Úgy érzed, olyan életet élsz, amilyet szeretnél, és ha vannak is kihívások, megtalálod az örömet a mindennapi dolgaidban. A döntés szabadsága elég boldogságot ad ahhoz, hogy ellensúlyozza a nehézségeidet.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Egy kicsit más nézőpontból kell figyelned egy problémát, ha valóban megoldást is szeretnél találni rá. Lépj ki a megszokott keretből, és akkor arra is rátalálhatsz, amit eddig elválasztottak tőled.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Úgy érzed, akárhogy is kérsz valakit, nem hajlandó az együttműködésre, és csak ugyanazokat a kifogásokat hajtogatja, mindig egy kicsit másképpen. Lehet, hogy itt az ideje hátat fordítani, és nem próbálkozni tovább.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Kerülőutakon tudsz eljutni a céljaidhoz, de ha eléggé motivált vagy, akkor ez nem jelenthet problémát. Egy kis kreativitásra szükséged lesz, de végül megtalálod a célodhoz vezető eszközöket.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Ne csak a felszínt lásd, hanem nézz a dolgok mélyére, mert nem biztos, hogy minden az, aminek látszik. Lehet, hogy ha nem vagy óvatos, drágább árat fizethetsz valamiért, mint amennyit valójában megér.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Fontold meg a válaszodat, amikor valaki a véleményedet kéri, mert később számon kérhetik tőled a gondolataidat. Csak olyasmit mondj, amiért később is vállalni tudod a felelősséget.


Kapcsolódó cikkek