Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2015. július 1.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Mire egyik problémának a végére érsz, egy újabb üti fel a fejét, és nem is tudod, melyik kíván gyorsabb beavatkozást. A lényeg, hogy ne veszítsd el a fejedet, akkor is higgadt döntéseket hozz, ha ijesztő a helyzet.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Korántsem olyan rosszul áll a szénád, mint amennyire hiszed, még semmi sincs veszve, és egyetlen döntés sem végleges. Lehet, hogy nem lesz egyszerű a javadra fordítani a dolgokat, de egyáltalán nem is lehetetlen.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Nem elég most a munkában helytállnod, olyan döntéseket is hoznod kell, amelyek a magánéletedre is hatással vannak. Lehet, hogy nem egyszerű megosztani a figyelmedet, de a kivételes alkalom megéri a fáradtságot.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Valaki ígéretet tesz neked, és te meg is bízol benne, így különösen rosszul eshet, amikor kiderül, hogy nem úgy állnak a dolgok, ahogyan hitted. A váratlan fordulat gyors döntést sürgethet, ne hátrálj most meg.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Tudod, hogy le kell tenned egy komolyabb terhet, mielőtt valóban megkönnyebbülhetnél, és kellemesebb dolgokra koncentrálhatnál. Ne menekülj a feladat elől, inkább igyekezz túlesni rajta.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Tudod, hogy most a szerencsére is szükséged van azért, hogy minden úgy alakuljon, ahogyan szeretnéd, de ezúttal tényleg neked kedveznek a csillagok. Minden okkal történik a mai napon.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Képes voltál elfogadni egy komoly vereséget, és amikor szembenéztél a veszteséggel, megláttad azokat a lehetőségeket is, amelyek eddig a csata hevében rejtve maradtak. Megkönnyebbülve vághatsz neki az új utadnak.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Sokadszorra húzol ki valakit a bajból, és most már nem tudod, meddig vagy képes tartani érte a hátadat. Neked is meg kell húznod egy határt, és neki is meg kell értenie, hogy nem dolgozhatsz mindig te őhelyette.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Lehet, hogy többet kívánsz, mint amennyit most elérhetsz, de nincs okod arra, hogy ne merj nagyot álmodni. Az út ugyan nem lesz könnyű, de ha tényleg ebbe az irányba szeretnél menni, senki nem állíthat meg.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Úgy érzed, valaki csőbe húzott, rábeszélt, hogy add a neved valamihez, ami aztán egyáltalán nem úgy alakult, mint ahogyan azt elképzelted. Még nem késő kiállni a magad igazáért.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Éppen időben ébredsz rá, hogy valaki nem olyan, mint amilyennek mutatja magát, és idejében be tudod húzni a vészféket. Ne add el magad teljesen valakiért, aki nem tenné meg ugyanezt érted.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Keményen dolgoztál mostanában, és most szükséged van egy kis pihenésre. Hagyj magadnak időt arra, hogy feltöltődj, akkor valódi lelkesedésből, és nem kényszerből vágsz neki az újabb feladatnak.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek