Heti horoszkóp

szeptember 15 - szeptember 21 0 |
Google+
Add a Startlaphoz
Horoszkóp hozzáadása a Facebook profilomhoz
 

1 / 12 Heti horoszkóp: Kos

Mindent a kezedben kell most tartanod, semmit nem bízhatsz másra, ha azt akarod, hogy a végeredmény is olyan legyen, mint amilyet szeretnél. Nem lesz könnyű ez a hét, de elég akaraterő van benned, hogy szembenézz a kihívásokkal.

Szerelem: Az ideális kapcsolatért mindkét fél dolgozik, de nem biztos, hogy egyszerre. Lehet, hogy most neked kell megmozgatnod a hegyeket.

Karrier: Mikor már úgy érzed, minden energiád le van kötve, újabb terheket tesznek a nyakadba. A hozzáállásodon nagyon sok minden múlik.

Heti horoszkóp: Kos
 

2 / 12 Heti horoszkóp: Bika

Nem mindig könnyű számodra az érzelmeidről beszélni, ezen a héten azonban lehet, hogy nem kerülgetheted tovább a dolgot, és mindenképpen fel kell tárnod valaki előtt azokat a gondolatokat, amelyek már régóta nem hagynak nyugodni.

Szerelem: Lehet, hogy valaki már olyan lépéseket tervezget, amelyekre te még nem állsz készen. Csak akkor mondj igent, ha te is ezt akarod, és ne azért, hogy ne bántsd meg az érzéseit.

Karrier: A teljesítmény nem minden, ezen a héten a személyes kapcsolataidra és az empátiádra is szükséged lesz, hogy egyben tartsd a csapatot, és elérd a céljaidat.

Heti horoszkóp: Bika
 

3 / 12 Heti horoszkóp: Ikrek

Szinte egyik pillanatról a másikra állnak feje tetejére a dolgok, és úgy érzed, most nem állsz készen egy ilyen változásra. Ha jobban belegondolsz, rá fogsz jönni, hogy korábban is voltak már jelek, csak talán nem akartál tudomást venni róluk.

Szerelem: Magad is meglepődsz majd, hogy a változás, mely az életed olyan sok területét felforgatta, milyen jó hatással lesz a szerelmi életedre. Számos új lehetőség teremtődik meg, csak ki kell őket használnotok.

Karrier: Nem lehetsz csalódást okozni senkinek, de ha valamit most nem szeretnél elvállalni, akkor ne tedd. Nincs azzal baj, ha felismered a korlátaidat.

Heti horoszkóp: Ikrek
 

4 / 12 Heti horoszkóp: Rák

Lassan elvágod a régebbi életedhez kötő szálakat, és arra készülsz, hogy új területek felé nyiss. Ha összeszeded a bátorságodat, kellemes meglepetések érnek majd, rádöbbenhetsz, hogy milyen sokan támogatják a szárnypróbálgatásodat.

Szerelem: Nem szólhat minden a romantikáról, néha egy kapcsolatban is kell racionális döntéseket hozni. Arra vigyázzatok, hogy azért az érzelmek se halványodjanak közben.

Karrier: Lehet, hogy olyan lépéseket kell megtenned a héten, amelyek nem kifejezetten tetszenek, de tudod, hogy szükséged van rájuk. A bátorságod elnyeri majd a jutalmát.

Heti horoszkóp: Rák
 

5 / 12 Heti horoszkóp: Oroszlán

Nem sok szabadidőd lesz a héten, ha minden tervednek a végére akarsz járni, nem hagyhatsz üres járatokat. Lehet, hogy ez kissé kimerítő lesz, viszont az elvégzett teendőktől sokkal jobban érzed majd magad, nem nyomaszt tovább a súlyuk.

Szerelem: Mindenképpen próbálj meg legalább a hét közepén egy kis teret engedni a gyengédebb érzelmeknek is, mert különösen erős lesz a kisugárzásod.

Karrier: Nem akarsz semmit sem elkiabálni, de szinte már látod magad előtt, ahogyan a következő karrierlépcsőre lépsz. Innen már csak rajtad múlik a dolog.

Heti horoszkóp: Oroszlán
 

6 / 12 Heti horoszkóp: Szűz

Sok fennakadással indul a hét, de végül sikerül úrrá lenned a káoszon, és minden területen jobb eredményeket érsz majd el, mint ahogyan azt hitted volna. Ha valaki felajánlja a segítségét most, azt ne utasítsd el.

Szerelem: Sok tapasztalaton túl vagy már, és megtanultad, hogy ne hallgass az első indulatodra, de ne is fojtsd el az ösztöneidet. Erre a képességedre szükséged lesz a héten a szerelem terén.

Karrier: Óvatosan puhatolózol egy lehetőség iránt, de valaki nem tartja tiszteletben a diszkréciódat. Légy óvatos, mert ebből kellemetlen perceid származhatnak!

Heti horoszkóp: Szűz
 

7 / 12 Heti horoszkóp: Mérleg

Sűrűsödnek a teendőid, és egyre ügyesebb szervezést igényel, hogy mindennel időben végezz. Ne kérdőjelezd meg a saját képességeidet, az önbizalmadra mindenképpen szükséged lesz, hogy leszámolj ezekkel a kihívásokkal.

Szerelem: Sok minden múlik most a bizalmon, azon, hogy mennyire akarsz kitartani a másik mellett. Ő mindent megtesz, de kérdés, hogy te is akarod-e ezt a kapcsolatot.

Karrier: Ne légy túlságosan elbizakodott, de ne is feledkezz meg a saját eredményeidről. Ha azt akarod, hogy mások is elismerjék azokat, akkor valahogyan a tudtukra kell hoznod őket.

Heti horoszkóp: Mérleg
 

8 / 12 Heti horoszkóp: Skorpió

Olyan utakat járhatsz be a héten, amelyeket még csak nagyon kevesen, és noha nem lesz egyszerű térkép nélkül haladni, cserébe olyan tapasztalatra tehetsz szert, ami később hasznos és értékes lehet, hiszen csak kevesen birtokolják.

Szerelem: Olyasmi után vágyódsz, ami már a tiéd, csak a kezedet kellene kinyújtanod érte. Nyisd ki a szemedet, és vedd észre, mit kínál neked az élet.

Karrier: Csak akkor juthatsz el a következő célodig, ha felállítod a fontossági sorrendet. Ne feledd, hogy nem lehet minden a tiéd, legalábbis nem egyszerre.

Heti horoszkóp: Skorpió
 

9 / 12 Heti horoszkóp: Nyilas

Próbálsz mindenkinek megfelelni, de ez lehetetlen feladat. A legfontosabb, hogy önmagadnak ne okozz csalódást, és a saját magaddal szemben támasztott követelményeknek megfelelj. Aki igazán szeret, az ezzel elégedett is lesz.

Szerelem: Az igazi szerelmek akkor is virágoznak, amikor az élet nehezebb helyzeteket tartogat. Sok mindent elárul, hogy most is kitartotok-e egymás mellett.

Karrier: Lehet, hogy nem vagy abban a helyzetben, amikor válogathatsz a munkák között, de ez még nem jelenti azt, hogy meg kell aláznod magadat. Ne fizess nagyobb árat a munkádért, mint amekkorát kapsz érte.

Heti horoszkóp: Nyilas
 

10 / 12 Heti horoszkóp: Bak

Mindig jobbat és jobbat akarsz, és ez természetes dolog, de vigyázz, mert ha nem veszed észre, amikor elérted a határaidat, akkor azt is elveszítheted, amit már megszereztél, és nem is kapsz helyette mást.

Szerelem: Ne szakítsd fel a múlt sebeit, akár rólad, akár másról van szó. A korábbi tapasztalatokat eltemetni nem szabad, de a helyükön kell kezelned őket, és le kell zárnod azt, ami a múlté.

Karrier: Nem vagy most különösebben jó formában, szeretnél csak túlesni a dolgokon. Mindenkinek vannak ilyen napjai, emiatt ne aggódj túlságosan.

Heti horoszkóp: Bak
 

11 / 12 Heti horoszkóp: Vízöntő

Néha aki nagyobbat markol, kevesebbet fog, de te most tudod, hogy ha el akarod érni a céljaidat, akkor nincs vesztegetni való időd. Ne hallgass a negatív hangokra, csak vágj bele a kalandba!

Szerelem: Nagyon fontos, hogy külön energiát fektessetek most a bizalom ápolásába. Éreztessétek egymással, mennyire fontosak vagytok, és vonjátok be egymást a jövőbeni terveitekbe is.

Karrier: Új területekre merészkedsz, de nem akarod magad mögött hagyni a múltat sem. Fejezd be a megkezdett projektjeidet, de ne félj az új kihívásoktól sem.

Heti horoszkóp: Vízöntő
 
Halak - Heti horoszkóp

12 / 12 Heti horoszkóp: Halak

Olyan dolgok miatt aggódsz, amelyek csak a te fejedben léteznek. Ne stresszeld magad fölöslegesen, hiszen hamarosan minden a helyére kerül, ehhez viszont meg kell őrizned a nyugalmadat, és pontosan tudnod kell, mi is az, amit akarsz.

Szerelem: Egyetlen kapcsolat sem tökéletes, mindenki köt kompromisszumokat. Csak azért, mert valami kívülről hibátlannak látszik, ne kezdj elégedetlenkedni a saját kapcsolatoddal, ha addig elégedett voltál vele.

Karrier: Nem szereted, ha nagy rajtad a nyomás, vagy ha bizonyítanod kell, de most ilyen helyzetekben is helyt kell állnod. Bízz a képességeidben!

Heti horoszkóp: Halak
Hirdetés

Hozzászólások

Kapcsolódó témák

Hírlevél ingyenes!

Ne maradj le a hét legérdekesebb témáiról!