Heti horoszkóp

szeptember 1 - szeptember 7 0 |
Google+
Add a Startlaphoz
Horoszkóp hozzáadása a Facebook profilomhoz
 
Kos - Heti horoszkóp

1 / 12 Heti horoszkóp: Kos

Nem mindig könnyű elfeledni a múlt sérelmeit, és olyan sebek is vannak, amelyek soha nem gyógyulnak be teljesen, de a héten lehetőséged lesz továbblépni. Ideje levetni magadról a múlt köteleit.

Szerelem: Fontos döntéseket kell meghoznod ezen a héten. Az vezessen, hogy mi az, amit a hosszú távú jövődben szeretnél elérni.

Karrier: Az alaptalan vádaskodás idővel annak okoz majd a legtöbb kárt, aki használja. Rázd le magadról az ilyesmit. 1Következő lap »
Bika

Heti horoszkóp: Kos
 
Bika - Heti horoszkóp

2 / 12 Heti horoszkóp: Bika

A nyájas szavak mögött rejtőzködő rossz szándék és indulat veszélyesebb lehet, mint amikor valaki nyíltan támad. Gondold meg kétszer is, mielőtt a héten megbízol valakiben, de ne hagyd azt se, hogy tévesen ítélj el valakit.

Szerelem: A nehéz idők a gyenge szerelmi szálakat elszakíthatják, az erőseket azonban csak még acélosabbá teszik. Most elválik a gyöngy a korpától.

Karrier: A munkád helyetted is beszél, és amikor valaki rossz híredet kelti, talán olyanok védenek majd meg, akik személyesen nem is ismernek, de a munkád minőségével találkoztak már. 2Következő lap »
Ikrek

Heti horoszkóp: Bika
 
Ikrek - Heti horoszkóp

3 / 12 Heti horoszkóp: Ikrek

Akinek igazán fontos vagy, az akkor is ki fog tartani melletted, amikor nehéz időket élsz, és hozzá sem vagy éppen a legkedvesebb, de ezért legyél inkább hálás neki, és ne próbáld elmarni magad mellől.

Szerelem: Óvatosan, de biztosan haladtok előre egy olyan úton, amit közösen választottatok. Nem baj, ha nem siettek, a lényeg, hogy biztosan célba érjetek.

Karrier: Erődön túl kell most teljesítened, hogy bizonyítsd, még mindig kiérdemled a helyed. Nem lesz könnyű ez a hét, de végül mindent megoldasz majd. 3Következő lap »
Rák

Heti horoszkóp: Ikrek
 
Rák - Heti horoszkóp

4 / 12 Heti horoszkóp: Rák

A feladatokban nem a gondot, hanem a lehetőséget kell meglátnod, és akkor kifejezetten jól alakul ez a heted, viszont ha úgy érzed, mindenki összeesküdött ellened, sokkal több gondot okozol magadnak, mint amennyi szükséges lenne.

Szerelem: Nem elég, ha te mindent megteszel, egy működő kapcsolathoz a másik energiáira is szükség van. Ne egymagad küszködj!

Karrier: Izgalmas lehetőséget kínálhatnak fel a héten, ám a siker nem jönne ingyen. Gondold meg, mi éri meg az áldozatot. 4Következő lap »
Oroszlán

Heti horoszkóp: Rák
 
Oroszlán - Heti horoszkóp

5 / 12 Heti horoszkóp: Oroszlán

Te is tudod, hogy a panaszkodás nem vezet sehova, de néha jól esik kiönteni valakinek a szívedet, és elmondani neki a sérelmeidet. Ha már megkönnyebbültél, akkor pedig itt az ideje, hogy elkezdj a megoldáson dolgozni.

Szerelem: A héten olyan népszerű vagy, hogy hirtelen nem is tudod, kit válassz a jelentkezők közül. Gondold át, hogy készen állsz-e egy komoly kapcsolatra, vagy csak egy kis flörtöt akarsz.

Karrier: Könnyű dolgod van, amikor olyasmiben kell helyt állnod, amihez értesz, de a hét feladataiba akár bele is törhet a bicskád. Ha egy módon nem megy, próbáld máshogyan.

5Következő lap »
Szűz

Heti horoszkóp: Oroszlán
 
Szűz - Heti horoszkóp

6 / 12 Heti horoszkóp: Szűz

Nem minden a pénz, és neked sem ez a legfontosabb, de azért szeretnéd, ha végre legalább anyagi biztonságban tudhatnád magad. A héten lesz lehetőséged ennek megteremtésére, de ez a család együttműködését kívánja.

Szerelem: Ha úgy érzed, ugyan azokat a köröket futjátok, és nem juttok előbbre, akkor lehet, hogy ideje meghozni néhány olyan döntést, amit eddig csak halogattál.

Karrier: Még ha a munka nagy részét valaki más is vállalja el, neked akkor is meg kell tenned a magad dolgait, és a héten ez nem lesz kevés. 6Következő lap »
Mérleg

Heti horoszkóp: Szűz
 
Mérleg - Heti horoszkóp

7 / 12 Heti horoszkóp: Mérleg

Nehéz arra koncentrálnod, amivel foglalkoznod kellene, mert valami más köti le a figyelmedet. Ha már letudtad a kötelességeidet, akkor nyugodtan foglalkozz azzal is, ami inspirál.

Szerelem: A héten minden a bizalmon múlik. Ha nem tudod magad túltenni a kétségeiden, azzal mindkettőtöknek fájdalmat okozhatsz, de a bizalom megmentheti a kapcsolatotokat.

Karrier: A héten még csak ízelítőt kapsz abból, ami rád vár, de már így is érzed, hogy nem kis fába vágtad a fejszédet. A kaland azonban most csábításként hat rád. 7Következő lap »
Skorpió

Heti horoszkóp: Mérleg
 
Skorpió - Heti horoszkóp

8 / 12 Heti horoszkóp: Skorpió

Vigyázz, hogy ne mondj a héten olyasmit, amit később megbánhatsz, mert ha egyszer valakinek elárultál valamit, már nagyon nehéz lesz megállítanod a hír terjedését.

Szerelem: Aki igazán szerelmes, az nem magára, hanem a másikra gondol elsőnek, de ha a szerelme viszonzásra talál, akkor ezt senki nem használja ki.

Karrier: Nem állnak túl fényesen a pénzügyeid, és ha ezen változtatni akarsz, már a hónap közepén érdemes elkezdened tervezni. Készülj fel minden lehetőségre. 8Következő lap »
Nyilas

Heti horoszkóp: Skorpió
 
Nyilas - Heti horoszkóp

9 / 12 Heti horoszkóp: Nyilas

Izgatott vagy, mert új fejezet kezdődik az életedben, igaz, ez az örömök mellett olyan kihívásokat is hoz, amelyekre eddig nem is gondoltál, és talán nem vagy felkészülve. Ne lesz könnyű dolgod, de a cél megéri az árát.

Szerelem: A nehéz helyzetek a szerelmi életedben is feszültségeket teremthetnek, főleg, ha a másik nem dolgozik olyan keményen a megoldáson, mint te. Rajtatok múlik, hogy találtok-e megoldást.

Karrier: Ha sok is most a kihívás, legalább a munkahelyeden jól teljesítesz, és a főnökeid elismeréssel beszélnek rólad. Ez pedig önbizalmat adhat más feladatokhoz is. 9Következő lap »
Bak

Heti horoszkóp: Nyilas
 
Bak - Heti horoszkóp

10 / 12 Heti horoszkóp: Bak

Kicsit magányosnak érezheted magadat a héten időnként, mintha mindenki el lenne foglalva valamivel, és rád nem maradna idejük. Használd ki az alkalmat, fordíts egy kis figyelmet saját magadra.

Szerelem: Csak akkor találhatod meg a boldogságot valaki oldalán, ha önmagaddal is egyensúlyban vagy. A szerelem előtt a saját lelki békédet kell megtalálnod.

Karrier: Hiába is tiltakozol ellene, a változás már elkezdődött, és neked is haladnod kell a fejlődéssel. Jobb, ha ebbe belenyugszol, és nem vesztegetsz energiát a tiltakozásra. 10Következő lap »
Vízöntő

Heti horoszkóp: Bak
 
Vízöntő - Heti horoszkóp

11 / 12 Heti horoszkóp: Vízöntő

A szerencse melléd szegődik, és megkapsz egy olyan lehetőséget, amire már régóta vágytál. Most már csak rajtad múlik, hogy élni is tudsz-e vele, vagy elvesztegeted az alkalmat.

Szerelem: Miközben több helyen is igyekszel helyt állni, ne felejts el a szerelmedre is időt fordítani. Cserébe több energiát kaphatsz tőle, mint hinnéd.

Karrier: Nem mindenki hisz abban, hogy képes vagy elérni, amit kijelöltél magadnak. Ne szóval, hanem a tetteiddel próbáld meggyőzni őket. 11Következő lap »
Halak

Heti horoszkóp: Vízöntő
 
Halak - Heti horoszkóp

12 / 12 Heti horoszkóp: Halak

Minden szónak és tettnek súlya van, és néha ezek nem arányosak azzal, mint amilyen nehéz volt a dolgot megtenni vagy kimondani. Tartsd szem előtt a következményeket is, akkor nem hibázhatsz.

Szerelem: Ne tiltakozz az ellen, amit a szíved már eldöntött, mert úgysem tudod őt elhallgattatni. Inkább kövesd őt úgy, hogy közben azért óvatos is maradsz, mint hogy megpróbálod elzárni őt – hiába.

Karrier: A lassú víz partot mos, a héten beérhet valami, amin régóta dolgozol. Mivel nem erővel vagy törtetéssel, hanem kitartó munkával jutottál el ide, a jutalmad is ennek megfelelő lesz.

Heti horoszkóp: Halak
Hirdetés

Hozzászólások

Kapcsolódó témák

Hírlevél ingyenes!

Ne maradj le a hét legérdekesebb témáiról!