Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2015. július 28.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

A tanácsot szívesen veszed, de nem örülsz, amikor valaki megpróbálja megmondani, hogy mit kellene tenned. Te a saját fejed után szeretsz menni, és ettől senki nem is téríthet el, annál makacsabb vagy.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Járj nyitott szemmel és füllel, mert az univerzum ma jelet küldhet neked, azonban azt csak te tudhatod, hogy ezt hogyan kell olvasnod. Hallgass az ösztöneidre, és hozz szívből döntéseket.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Próbálod megosztani a figyelmedet, hogy mindenre jusson időd, de lehet, hogy néhány dologról így is lemaradsz. Ne érezz emiatt bűntudatot, hiszen te mindent megtettél, csodákra azonban te sem vagy képes.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Onnan merítesz erőt és lehetőségeket, ahonnan tudsz, és ezt jól is teszed így. Minden alkalmat meg kell ragadnod, és azt kell elfogadnod, ami jön. Építkezz abból, amit a sors az utadba sodor.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Ne láss mindenhol rémeket és ne aggódj többet valami miatt, mint amennyit kell. Azzal foglalkozz, amin valóban változtatni is tudsz, és ami valóban problémát okoz, mással ráérsz később is törődni.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Ha vannak nehezebb idők is, úgy érzed, mégis csak meg tudtok birkózni a problémákkal, és boldogak vagytok együtt. Fontos, hogy megőrizd ezt a hozzáállást, mert jönnek még nehezebb idők is, és helyt kell állnotok.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Szeretnéd, ha valaki melletted állna, amikor szükséged van rá, és ha számíthatnál a segítségére, még akkor is, ha tudod, hogy egyedül is el tudsz bánni a feladatokkal. Mégis jó lenne, ha nem mindent a saját válladon kellene cipelned.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Van olyan, amikor nem feltétlenül érted, miért ilyen utakat rendelt neked az univerzum, de ez nem jelenti azt, hogy ezek rossz utak lennének. Lépj rájuk bátran, és nézd meg, mi derül ki a lehetőségekből.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Baljós előérzeted van valamivel kapcsolatban, de nem tudod, mit tehetnél ellene. Készülj fel mindenre, de ne hagyd, hogy a félelem elhatalmasodjon rajtad, és meggátoljon abban, hogy a választott utadat járd.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Időre van szükséged, hogy elrendezz valamit, de nem biztos, hogy a környezetedben mindenki elfogadja ezt. Muszáj másokat is türelemre intened, nem hagyhatod, hogy a sürgetésük miatt rossz döntéseket hozz.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Szeretnéd őszintén megosztani valakivel az érzéseidet, és úgy érzed, itt az ideje annak is, hogy a közös jövőtökről beszéljetek. Csak abban reménykedhetsz, hogy ő is hasonlóan érez, és hasonló dolgokat terveztek.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Lehet, hogy eddig végig rossz helyen kerested a válaszokat, most azonban rájössz, hogy hol találod azt, ami kell neked. Most már csak az a kérdés, hogy készen állsz-e arra, hogy megismerd ezeket a válaszokat.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek