Heti horoszkóp

augusztus 25 - augusztus 31 0 |
Google+
Add a Startlaphoz
Horoszkóp hozzáadása a Facebook profilomhoz
 

1 / 12 Heti horoszkóp: Kos

Valami több időbe fog telni, mint ahogyan azt először gondoltad, és ez felboríthatja a számításaidat. Lehet, hogy néhány korábbi tervedről most le kell mondanod, hogy a fontosabb dolgok végére érj.

Szerelem: Valami van a levegőben, ami állandó szikrázást okoz, de szerencsére a jó értelemben véve: a kapcsolatotok kiegyensúlyozott, viszont annál izgalmasabb.

Karrier: A határozott fellépéseden most nagyon sok minden múlhat, érdemes akkor is magabiztosnak maradnod, amikor úgy érzed, nem vagy ura a helyzetnek.

Heti horoszkóp: Kos
 

2 / 12 Heti horoszkóp: Bika

Általában uralod a problémáidat, most mégis nagyon jól jön, hogy valaki segít, és levesz a válladról bizonyos terheket. Ez nem csak megkönnyíti a dolgodat, de a kapcsolatotokat is szorosabbra fűzi.

Szerelem: Nagy ajándék, ha valakiben annyira megbízol, hogy megosztod vele a problémáidat, gondjaidat is. Becsüld meg, ha ilyen emberre találtál.

Karrier: Olyasmi nyugtalanít, ami nem is valódi probléma, és a balul sikerült forgatókönyv csak a te fejedben létezik. Ne aggódj előre olyasmi miatt, ami még meg sem történt.

Heti horoszkóp: Bika
 

3 / 12 Heti horoszkóp: Ikrek

Lehet, hogy valami nem kifejezetten kellemes, de ha jót tesz neked, és te is tudod, hogy erre van szükséged, akkor jobb túlesni rajta. Vegyél egy nagy levegőt, és vágj bele a dologba, annál hamarabb végzel.

Szerelem: Lehet, hogy több támogatásra vágysz, de gondolj bele, hogy tényleg elvárhatod-e ezt valakitől, vagy most csak magadon tudsz segíteni igazán. A párod amit csak tud, meg fog tenni érted.

Karrier: Ha változáson gondolkodsz, akkor itt az ideje, hogy ennek érdekében lépéseket is tegyél. A hét kedvező kimenetelt hozhat egy fontos beszélgetésnek.

Heti horoszkóp: Ikrek
 

4 / 12 Heti horoszkóp: Rák

Szorít az idő, és te még mindig nem álltál elő megoldással egy kényes kérdést illetően. Ha úgy látod, hogy nem tudsz időben választ adni, akkor inkább legyél őszinte, és kérj még haladékot.

Szerelem: Ha több mostanában köztetek a konfliktus, mint szokott, akkor lehet, hogy egy kis távolságra van szükségetek. Hagyjatok egymásnak teret, hogy eldöntsétek, mit is akartok.

Karrier: Újabb kihívásokkal találod szemben magadat, amikor még a korábbiakat sem küzdötted le. Meghátrálni azonban most nem lehet, kénytelen leszel felvenni a kesztyűt.

Heti horoszkóp: Rák
 

5 / 12 Heti horoszkóp: Oroszlán

Legszívesebben végig lustálkodnád az egész hetet, és bosszant, hogy valaki folyton ki akar rángatni a kényelmedből. Hagyj időt a feltöltődésre, ha most erre van szükséged, de adj esélyt az új kalandoknak is.

Szerelem: Szükségetek van most arra, hogy képesek legyetek megújulni, és ez mindkettőtöktől energiát igényelhet. Cserébe viszont megmentheti a kapcsolatotokat az ellaposodástól.

Karrier: Ne vágj bele olyasmibe, amiről tudod, hogy nem hozna neked örömet, bármilyen sikert is érsz el vele. Arra fókuszálj, amivel valóban foglalkozni szeretnél.

Heti horoszkóp: Oroszlán
 

6 / 12 Heti horoszkóp: Szűz

Nem könnyű visszaállni a mókuskerékbe, és az sem segít, hogy újabb és újabb akadályok nehezítik a dolgodat. Hamarosan azonban felveszed a ritmust, és a kihívások csak jobban fognak motiválni majd.

Szerelem: Néhány kisebb viharfelhő gyülekezhet, de nincs olyan kapcsolat, ahol ne lennének néha problémák. Ha türelmesek vagytok egymással, minden gondot elsimítotok majd.

Karrier: Minden korábbi tapasztalatodra szükséged lesz, hogy megoldj egy kényes helyzetet, de a rátermettségeddel együtt ez nem jelenthet akadályt.

Heti horoszkóp: Szűz
 

7 / 12 Heti horoszkóp: Mérleg

Szeretnél még egy nyugodt hetet, de jobb, ha felkészülsz az újabb és újabb fordulatokra. Ha nyitottan állsz hozzájuk, akkor ezek több örömet hoznak majd, mint bosszúságot.

Szerelem: Használjátok ki, ha mindkettőtöknek van néhány szabad órája, és szervezzetek valami romantikus programot. Ez segít, hogy az eseménydús napokra is elég energia legyen a kapcsolatotokban.

Karrier: Fontos lépéseket tartogat ez a hét, amelyek egyrészt némi izgalommal töltenek el, másrészt tudod, hogy a kitartó munkád eredményei, ezért izgatott is vagy miattuk.

Heti horoszkóp: Mérleg
 

8 / 12 Heti horoszkóp: Skorpió

Felszabadító érzés, amikor végre a magad ura leszel, azonban az újabb felelősségek gyorsan újabb aggodalmakat is hozhatnak magukkal. Ne feledd, hogy te vágytál erre a feladatra, és hogy mindent egybevetve mégis elégedett vagy a helyzettel.

Szerelem: Lehet, hogy most többet vársz el a másiktól, mint amennyit elvárhatnál. Ha javítani szeretnél a kapcsolatotokon, próbálj meg inkább te kezdeményezni, és meglátod, mi történik.

Karrier: Ne dőlj hátra akkor sem, ha úgy látod, minden rendben van, mert ha figyelmetlen vagy, az most könnyen megbosszulhatja magát. Állj mindig készenlétben.

Heti horoszkóp: Skorpió
 

9 / 12 Heti horoszkóp: Nyilas

Érzékenyen reagálsz a héten sok olyasmire, amivel pedig senki nem akart megbántani. Ne fojtsd el az érzelmeidet, inkább beszélj róluk, mert ha csak magadat emészted, több kárt okozol.

Szerelem: Jól jön most a párod támogatása, különösen, ha az önbizalmadról van szó. Ha valakitől ezekben a pillanatokban nem kapod meg ezt a segítséget, az intő jel lehet.

Karrier: Újfajta kihívásokkal kell szembenézned, de ez lehet a kulcs egy olyan jövőkép felé, amiről régóta álmodsz. Ragadd meg a lehetőséget!

Heti horoszkóp: Nyilas
 

10 / 12 Heti horoszkóp: Bak

Örömteli esemény elé nézel, ami ha nem is közvetlenül téged, hanem a családot, vagy egy barátodat érinti, mégis valóban boldog leszel tőle. Mások örömében osztozni az egyik legtisztább öröm.

Szerelem: Jó lenne valakivel megosztani a boldogságodat, és erre lehetőséged is lesz. Ha eddig egyedülálló voltál, most a kicsattanó életörömöd valaki olyat csábíthat az életedbe, akire régóta vársz.

Karrier: Most még a munkahelyi problémák sem tudják elvenni a kedved, nincs olyan feladat, amire ne találnál megoldást. A lendületed minden nehéz helyzeten átsegít.

Heti horoszkóp: Bak
 

11 / 12 Heti horoszkóp: Vízöntő

A szokásosnál is több energiát kell most fektetned abba, ami igazán fontos neked, ha meg akarod tartani, és főleg akkor, ha javulást is szeretnél. Minden energiádra szükség lehet.

Szerelem: Ha valaki fontos neked, akkor éreztesd ezt vele, és mutasd ki a törődésedet. Nagyobb szüksége van most rád, mint gondolnád.

Karrier: Fölöslegesen aggódsz, mert a dolgok sokkal kedvezőbb fordulatot vesznek majd, mint számítasz rá. A kihívások sikereket rejtenek.

Heti horoszkóp: Vízöntő
 
Halak - Heti horoszkóp

12 / 12 Heti horoszkóp: Halak

Ne ijedj meg a kihívásoktól, mert ha előre felkészülsz, és nem félsz kérdezni, akkor ígéretes lehetőséget kínálnak. Ne rágódj most sokat a múlt kudarcain, koncentrálj a jövő sikereire.

Szerelem: Valaki meg akarja mérgezni a boldogságodat, de ezt csak akkor tudja megtenni, ha te hitelt adsz a szavainak. Ha kétséged vannak, inkább egyenesen a párodhoz fordulj.

Karrier: Ha valaki rád oszt egy nehéz feladatot, akkor azt azért teszi, mert bízik a képességeidben. Ne kételkedj a saját tehetségedben, ha más sem teszi.

Heti horoszkóp: Halak
Hirdetés

Hozzászólások

Kapcsolódó témák

Hírlevél ingyenes!

Ne maradj le a hét legérdekesebb témáiról!