Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra:

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Különbség van aközött, hogy valaki csak visszhangoz egy gondolatot, vagy a magáénak is érzi azt. Légy résen, mert lehet, hogy valaki meg akar téveszteni egy önmagára öltött jelmezzel, amihez pedig nem sok köze van.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Ne mások sikeréhez mérd a sajátodat, hanem ahhoz, amit magadtól vártál. Ha te elégedett vagy magaddal, akkor semminek ne hagyd, hogy letörjön, de ha úgy érzed, van még hová fejlődni, akkor ne állj meg az úton.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Nem lehetsz egyszerre két helyen, és nem tudsz egyszerre két dolgot teljes gőzzel csinálni, ezért jobb, ha már most eldöntöd, mi az, ami igazán fontos. Valamiből kihozhatod a maximumot, de nem mindenből.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Bosszant, hogy valaki nem becsüli meg a munkádat, amivel pedig te sokat foglalkoztál. Aki nem tudja, mennyi energiába kerül valami hasonlót véghez vinni, az tisztelni sem tudja úgy az eredményeket.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Mindig kettőn áll a vásár, és te hiába akarsz valamit nagyon elérni, ha a másik nem működik együtt, vagy direkt nehezíti a dolgodat. Lehet, hogy bölcsebb dolog előbb ezeket az akadályokat ledönteni.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Ma végre lehetőséged nyílik arra, hogy megvalósítsd egy régi vágyadat, ami tényleg annyira benső és titkos volt, hogy azt gondoltad, már soha nem realizálódhat. Most azonban itt az alkalom, élvezd ki a pillanatodat!

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Érdemes ma visszanyúlni a kezdetekhez, egy régi tapasztalatod a mostani problémádat is segít majd megoldani. Lehet, hogy szükség lesz néhány új csavarra, de a már bevált séma most is működhet.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Valaki kéretlen segítsége először talán bosszanthat, de végül rájössz, hogy nem jött rosszul a kis plusz, ami tényleg könnyebbé tette a dolgodat. Ne bosszankodj sokat, lépj túl a sértődöttségen, és használd az eredményeidet.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Ne feledd, hogy minden okkal történik, és ha talán most még nem is látod ezeket az okokat, később kiderülhet, hogy miért erre az útra terelt az élet. Bízz a sorsban, és figyeld, milyen lehetőséget kínál.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Jól megértitek egymást valakivel, és bár most még csak jól érzitek magatokat együtt, hamarosan ennél gyümölcsözőbb is lehet a kapcsolatotok. Hozzatok ki annyit a dologból, amennyit csak tudtok.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Hagyj időt magadnak a pihenésre és a feltöltődésre, mert ha túl sok mindent erőltetsz egyszerre, akkor elveszítheted a lelkesedésedet, enélkül pedig semmi nem olyan lesz, mint szeretnéd.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Csak azért, mert te másként csinálsz valamit, mint mások, még nem biztos, hogy neked kell változtatnod. Lehet, hogy éppen a te különös látásmódodra lesz szükség egy probléma megoldásához.


Kapcsolódó cikkek