Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2015. március 31.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Gyorsabban szeretnél a dolgaid végére járni, mint ahogyan azt megteheted, és a kapkodásból esetleg csak az sül ki, hogy megfeledkezel valami fontos részletről. Tartsd a tempót, de szánj mindenre annyi időt, amennyi kell.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Senki sem tévedhetetlen, még te sem, ezért fölösleges is stresszelned magadat valamelyik kis hibád fölött. Jobban teszed, ha a környezetednek is előállsz vele, akkor látni fogod, hogy ők sem neheztelnek.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Úgy érzed, jól tudnál együtt dolgozni valakivel, ha megtalálnátok a közös hangot, de amíg erre nem kerül sor, addig sok fölös kört kell lefutnotok. Próbáljatok csiszolni a kommunikáción.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Egy kis siker is nagy örömmel tölt el, és további lendületet ad ahhoz, hogy nagyobb terveket is megvalósíthass. Merj nagyot álmodni, mert most kedveznek a csillagok, és szinte nem tudsz hibázni.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Gyorsan alakulnak a dolgok, és te nem győzöd kapkodni a fejedet, hogy végre minden a helyére kerüljön, és úgy reagálhass a változásokra, ahogyan valóban szeretnél. Izgalmas időszak kezdődhet ma az életedben.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Közös szálakat fedezhetsz fel valakivel, és ez merőben átalakítja a kettőtök kapcsolatát. A kötetlenebb környezet abban is segít, hogy új, izgalmas eredményeket érj el.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Minden csak azon múlik, hogy látod most a dolgokat. Ha örömmel fogadod a változást és a kihívásokat, akkor a sikereid is ennek megfelelőek lesznek, ne hagyd, hogy bármi is letörjön.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Bízol valakiben, és adsz arra, amit mond, mert úgy gondolod, mindenki megérdemli a bizalmat. Túl sokat azonban ne tegyél fel egy lapra, mert a más hibájáért te magad fizethetsz.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Ha látod is, hogy nem érsz mindennek a végére, legalább juss el addig, ameddig csak tudsz. A féleredmény is jobb, mint a semmi, és amikor újra fel kell venned a kesztyűt, már ennyivel is könnyebb dolgod lesz.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Ma végre lehetőséged nyílhat valami olyasmire, amit már régóta szerettél volna elérni, de most az alkalom talán egy kicsit meg is rémiszt, nem tudod, hogyan fogj a nagy kihíváshoz. Ez a te lehetőséged, hogy bizonyíts, ne fordíts hát hátat.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Kemény munkával érheted el azt az eredményt, amit elérni szeretnél, de ha olyan könnyű lenne, tudod, hogy bárki megragadhatná, és számodra már nem is lenne olyan izgalmas a kihívás.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Még éppen idejében határozod el magadat valami mellett, így a döntéseid következményei is megfelelnek majd az elvárásaidnak. Ne másoknak próbálj megfelelni, a magad hitét kövesd.


Szólj hozzá!

comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek

Mi a mai jóslatod?

Személyre szóló napi jóslat
Kérjük, add meg a születési dátumod:

Hírlevél

Iratkozz fel ingyenes heti hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legfrissebb szépségápolási tippekről, egészséggel, szerelemmel, divattal és karrierrel kapcsolatos híreinkről!

Ne maradj le nyereményjátékainkról sem, legyél te a következő, akit megajándékozunk!