Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2016. május 6.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Egy percet sem hagysz veszni, ahogy megjelenik egy feladat, te máris ott vagy a tettek mezején. Ez a tempó kimerítő lehet, de így hozod ki magadból a legjobbat, és így a győzelem is a tiéd lesz.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Valami megváltoztatta azt, ahogyan a dolgokra nézel, és most már biztos vagy abban is, hogy nem egészen azok a dolgok fontosak a számodra, amikről gondoltad, hogy fontosak. Átértékelsz ezzel sok minden mást is.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Úgy érzed, bármit teszel is, valakinek képtelenség megfelelni. Lehet, hogy túl sok energiát fektettél az utóbbi időben abba, hogy az ő kegyeit keresd, és túl keveset arra, hogy magaddal foglalkozz.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Valaki szeretne már lezárni egy ügyet, és túllépni a dolgon, de te még úgy érzed, nem beszéltetek meg mindent, nem hoztatok ki mindent a dologból, amit kihozhattatok volna. Adj hangot a véleményednek!

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Valami teljesen leköti a figyelmedet, és nem tudod, hogy mit tehetnél annak érdekében, hogy másra is tudj koncentrálni. Lehet, hogy először most ennek a kérdésnek kell a végére járnod.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Alig teszel eleget egy kérésnek, máris itt van a következő, és úgy érzed, ha kettő lenne belőled, akkor sem végeznél mindennel. Lehet, hogy itt az ideje annak, hogy megtanulj nemet mondani.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Végre minden kezd úgy alakulni, ahogyan azt szeretted volna, és ez elégedettséggel tölt el. Merd megélni ezeket a boldog pillanatokat, és legyél büszke arra, amit eddig elértél, és amit még el fogsz.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

A mai napon rengeteg váratlan esemény adódhat, de ez neked is kedvedre lesz, hiszen imádod a spontán történéseket. Igazávól ebben a környezetben tudsz igazán önmagad lenni, így érzed magad a legjobban.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Itt az ideje, hogy félretedd az elvárásokat, és valóban azzal foglalkozz, ami téged tényleg érdekel. Merd megélni a saját boldogságodat, mert egyedül te állsz most annak az útjában.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Izgalommal vegyes várakozással nézel valami felé, és reméled, hogy beváltja majd a hozzá fűzött reményeidet. Próbáld ez a lelkesedést arra használni, hogy valóban jobb munkát tudj végezni.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Nagy tehertől sikerül megszabadulnod, ráadásul hamarabb és könnyebben, mint remélted. Ez a jövőre nézve is sok jót ígér, és végre bízni kezdhetsz abban, hogy valóra válthatod majd a terveidet.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Valaki egy olyan ígéretet vár tőled, amit nem tehetsz meg, még akkor sem, ha nagyon szeretnéd. Ne engedj a kísértésnek, mert a könnyelmű kijelentéseket később még nagyon megbánhatod majd.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus