Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2016. június 27.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Ne taszítsd el magadtól azokat, akik segíteni próbálnak, mert neked is egyszerűbb lesz minden, ha nem kell egyedül végigmenned ezen az úton. Fogadd el a támogatást, lesz alkalmad meghálálni.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Úgy érzed, itt az ideje mindent elölről kezdeni, tiszta lappal indítani, és magad mögött hagyni a múlt sérelmeit. Ez jó tervnek tűnik, ne mondj le róla akkor sem, ha néha kicsit ijesztőnek hat.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Számos oka lehet annak, ha valamiben megakadsz, vagy nem úgy haladnak a dolgok, ahogyan szeretnéd. Próbálj ne széllel szemben repülni, hanem megtalálni, mi az, ami visszatart és nehézséget okoz.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Magadra ismerhetsz valakiben, és ez olyan köteléket teremthet közöttetek, ami kivételes lehet. Ha mindketten felismeritek ezt, és nem féltek cselekedni ezzel kapcsolatban, az érdekes utakra vezethet.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Büszke vagy arra, amit csinálsz, és nem hagyod, hogy ezt bárki elvegye tőled. Folytasd azt , amit eddig is tettél, és kövesd az álmaidat, mert ez lehet a módja annak, hogy őszinte legyél magadhoz.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Bízol a megérzéseidben, és hiszel abban, hogy ezek biztonságosak, és nem vezetnek tévútra. Tudod, hogy mit szeretnél, és azt is, hogy kivel érheted ezt el, és nem is tévedsz mellékutakra.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Ismerős érzés kerít hatalmába, és szívesen átadod magadat ennek. Igyekezz azonban arról sem megfeledkezni, hogy nem élhetsz a múltban, tovább kell lépned egy olyan irányba, ami előre visz.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Nehéz döntéseket kell meghoznod, de ezzel a helyzettel most egyedül maradsz, és egymagadnak kell megkeresnek a megoldásokat. Csak te tudhatod, hogy mi az, ami igazán jó neked.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Ne fojtsd el magadban az érzéseket, igyekezz megbeszélni őket valaki olyannal, aki igazán közel áll hozzád, mert ez neked is segíthet abban, hogy felismerd, mit gondolsz, és milyen irányba szeretnél haladni.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Itt az ideje tovább lépni, és nem egy helyben toporogni, vagy a múlt felé figyelni. Fordulj arccal a jövő felé, mert ez segíthet abban, hogy megtaláld azt, ami igazán boldoggá tehet.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Nehezen tudsz túllépni egy problémán, és nem is biztosan tudod, hogy hogyan kellene viselkedned egy ilyen szerepben. Próbálj nyitott maradni, és akkor sikerül megtalálnod a helyedet.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Tudod, hogy valami megoldást jelenthetne, de közben aggályaid is vannak afelől, hogy ez a helyzet hogyan hat majd másokra. A kommunikáció jelentheti a kulcsot, beszélj másokról is az érzéseidről.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus