Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2016. május 31.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Készülj fel arra, hogy lesznek dolgok, amik a mai napon keresztül húzzák a számításaidat. Legyél résen, és állj készen minden pillanatban, hogy ha kell, vissza tudd szerezni az irányítást.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Nem bízol magadban, és ez oda vezethet, hogy elveszítesz egy fontos ügyet, amit pedig képes lettél volna végigvinni. Merj hinni magadban és a képességeidben, és azokban, akik melletted állnak.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Nem akarsz több energiát fektetni valamibe, mint amennyit feltétlenül muszáj. Bízol abban, hogy sikerül pontot tenned egy ügy végére anélkül, hogy a kelleténél jobban meg kellene erőltetned magadat.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Ne hagyd, hogy szétmorzsolódjanak körülötted a dolgok, mert a kész problémával egyben sokkal jobban meg tudsz birkózni, mint a sok kis esettel, ami a figyelmedet is szétforgácsolja.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Végre kimondod az igazat valami olyasmivel kapcsolatban, ami már régóta nyomasztott, de talán magad előtt sem merted bevallani a dolgot. Most számodra is nagy megkönnyebbülést jelent letenni ezt a terhet.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Végre sikerül nemet mondanod valamire, amit már régóta le szerettél volna tenni a válladról, és ez azt jelenti, hogy rengeteg energiád is felszabadul. Fordítsd ezt olyasmire, amit valóban élvezel.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Érdekes beszélgetés részese lehetsz valakivel, akivel egy ideje már nem társalogtál, most azonban mindkettőtök számára érdekes tapasztalat lehet az, amit egymással meg tudtok osztani. Figyeljetek egymásra.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Vágysz arra, hogy kicsit kiszakadj a megszokott környezetedből, és más dolgokra is tudj figyelni, vagy hogy végre lazíthass végre kicsit. Engedj meg magadnak egy kis pihenőt, utána jobban megy majd a munka is.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Nem tudod, hogy hogyan vélekedj valaki viselkedéséről, ezért egyelőre inkább hallgatsz. Nincs semmi gond azzal, ha kivársz, mert lehet, hogy később máshogyan fogod majd látni a dolgokat.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Ne aggódj olyasmi miatt, ami még nem történt meg, és ne ítélj el valakit olyasmiért, amit nem követett el. Tartsd észben, hogy a megtörtént események alapján kell véleményt alkotnod.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Sokkal egyszerűbb a végére járnod valaminek, mint azt gondoltad volna. Ez hatalmas megkönnyebbülést jelent, úgy érzed, nagy teher esett le a válladról, és újra a dolgok napos oldalát látod.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Egy váratlan fordulat ráébreszt a dolgok valódi természetére. Érdemes ebből a szemszögből is megfigyelni a dolgokat, mert nem minden olyan egyszerű, mint amilyennek látszik, még akkor sem, ha azt hiszed, hogy már kiismerted az ügyet.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus