Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2015. április 26.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Kiderül, hogy fölöslegesen aggódtál valami miatt, a dolgok a lehető legjobban alakulnak, és te szinte fürdőzöl ebben az újdonsült szerepben, amit mintha csak neked szabtak volna.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Érzed, hogy valamit kicsit túlzásba vittél, és ennek most meg is lesz a böjtje, de ha úgy érzed, mindez megérte, akkor a mostani áldozatot sem bánod majd utólag. Eleget profitáltál ahhoz, hogy sokáig boldogulj belőle.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Hiába terveztél el valamit, a körülmények sajnos nem feltétlenül úgy alakulnak, mint ahogyan azt gondoltad, és lehet, hogy le kell majd mondanod valamiről, ami pedig fontos neked. A dolog szerencsére nem tart sokáig.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Olyan utakra kell lépned, amelyeken korábban esetleg nem jártál még, ha meg szeretnéd őrizni azt, amit eddig megszereztél, vagy ha többet is akarsz az asztalra tenni. Az első lépések rémisztőek lehetnek, de az út izgalmakkal teli.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Őszinte véleményt kérsz valakitől, de valójában izgatott lehetsz, mit fog mondani. Aggodalomra azonban semmi okod, azt hallod majd, amit hallani szeretnél - sokkal hasonlóbban jár az agyatok, mint hinnéd.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Valaki éppen akkor tűnik el, amikor a legnagyobb szükséged lenne rá, és bár fájdalmas lehet a következtetés, legalább te is megtanulod, hogy ne alapozz semmit olyanokra, akik nem kiszámíthatóak.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Szeretnéd megosztani egy számodra fontos élményedet valakivel, és csalódott lehetsz, amikor ő nem tűnik olyan lelkesnek, mint amilyen te vagy. Mindez azonban csak a kezdet, ha veled tart, gyorsan őt is elkapja a rajongás szele.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Ideje átgondolnod, mire mennyi energiát áldozol, mert lehet, hogy komoly erőforrásokat veszítesz olyasmi miatt, ami valójában elég keveset jövedelmez. Lehet, hogy egy kicsit szigorúbbnak kell lenned saját magaddal is.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Olyanoktól kaphatsz elismerést, akiknek a véleményére igazán sokat adsz, és így még azt is elfelejted, ha nem minden alakult az elképzeléseid szerint. Néhány elismerő szó most hosszú távra is erőt adhat.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Magadnak köszönhetsz valamilyen örömet vagy sikert, de számodra most sokkal fontosabb az, hogy ezt megoszthasd valaki mással, mint hogy minden érdemet és eredményt megtarts önmagadnak.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Büszke vagy valakire, aki közel áll hozzád, és örülsz, hogy a közelében lehetsz. Úgy érzed, sokat tanulhattok egymástól, és mindkettőtök számára gyümölcsöző lehet ez a kapcsolat.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Sokat segíthet, ha van most melletted valaki, aki irányt mutat, helyes útra terelt, és bár tapasztaltabb, és talán jóval előtted is jár, mégis visszatér, hogy kézen fogjon, és átvezessen a nehézségeken.


Szólj hozzá!

comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek

Mi a mai jóslatod?

Személyre szóló napi jóslat
Kérjük, add meg a születési dátumod:

Hírlevél

Iratkozz fel ingyenes heti hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legfrissebb szépségápolási tippekről, egészséggel, szerelemmel, divattal és karrierrel kapcsolatos híreinkről!

Ne maradj le nyereményjátékainkról sem, legyél te a következő, akit megajándékozunk!