Heti horoszkóp

július 28 - augusztus 3 0 |
Google+
Add a Startlaphoz
Horoszkóp hozzáadása a Facebook profilomhoz
 

1 / 12 Heti horoszkóp: Kos

Alaposan meg kell most szervezned a napjaidat, ha nem szeretnéd, hogy a teendőid hullámai összecsapjanak a fejed felett. Ha képes vagy összeszedett maradni, akkor viszont sok mindent elintézhetsz ezen a héten.

Szerelem: Nagy meglepetéseket tartogathat ez a hét a szerelmi életed terén, nem várt, de örömteli változások vannak a levegőben.

Karrier: Elég nagy most rajtad a nyomás, és úgy érezheted, te vagy az utolsó, aki még a kezében tartja a dolgokat. Próbáld ne túlaggódni magadat.

Heti horoszkóp: Kos
 

2 / 12 Heti horoszkóp: Bika

Szeretnél utazni, új dolgokat kipróbálni, vagy új embereket megismerni. A lelked mélyén érzed, hogy most van itt az inspiráció és a tanulás ideje, erre pedig lehetőséged is lesz, csak készen kell állnod az alkalomra.

Szerelem: A saját dolgaidat kell rendbe tenned az előtt, hogy a párkapcsolatod útjait kezdenéd egyengetni. Ha a saját lelked rendben van, lesz hová ültetni a szerelmet is.

Karrier: A héten több olyan feladatod is lehet, ami nem rövid, hanem hosszú távon hozza majd meg az eredményét. Igyekezz ezekből is kihozni a legtöbbet.

Heti horoszkóp: Bika
 

3 / 12 Heti horoszkóp: Ikrek

Most nem figyelsz a negatív hangokra, és nem akarsz a lehetséges akadályokkal sem törődni, csak egyenesen mész előre az utadon, és pontosan ez az, amire szükséged van. Haladj tovább, amíg a lendületed visz.

Szerelem: Mindent egy lapra tettél fel, és bár a kezdetekkor biztos voltál a dolgodban, most mégis megijedhetsz a veszteség lehetőségétől. Ne engedj teret a negatív energiáknak!

Karrier: Mersz, kockáztatsz, és nyersz – végre elég bátorságod van ahhoz, hogy új vizekre evezz, és ez jó döntésnek bizonyul.

Heti horoszkóp: Ikrek
 

4 / 12 Heti horoszkóp: Rák

Bármilyen fontosak is számodra a szeretteid, most szükséged van arra, hogy egy kicsit elszakadj tőlük, és magadra fordíts némi időt. Ha megtaláltad magadban a válaszokat a kérdéseidre, a többiekhez is nagyobb energiával térhetsz vissza.

Szerelem: Általában te vagy az, akiben elég energia van ahhoz, hogy támogassa a kapcsolatotokat, de most neked lesz szükséged erre a segítségre. Ne félj kivenni onnan, ahová te is beadtad a magadét.

Karrier: Kiegyensúlyozottnak érzed magad a munkahelyeden, úgy érzed, végre mindent a kezedben tartasz. Ez a magabiztosság most más területeken is jól jön majd.

Heti horoszkóp: Rák
 

5 / 12 Heti horoszkóp: Oroszlán

Félsz attól, hogy kicsúszol az időből, ám ez a stressz most segíthet abban, hogy leszámolj a kifogásokkal, és végre a tettek mezejére lépj. Éppen időben, hogy ne szalassz el egy jó lehetőséget.

Szerelem: Hiába akarsz tiszta szívből valamit, a másik fél helyett te nem tudsz érezni és döntéseket hozni. Olyanba fektesd inkább az energiádat, ami neked is ad valamit.

Karrier: Gyors lépéseket kell tenni, és lehet, hogy nem vagy biztos abban, hogy helyes döntéseket hozol. Néha azonban a rossz lépés is jobb az egy helyben toporgásnál.

Heti horoszkóp: Oroszlán
 

6 / 12 Heti horoszkóp: Szűz

Igyekszed az élet minden területén fenntartani az egyensúlyt, de nem mindenki könnyíti meg a dolgodat. Lehet, hogy itt az ideje a sarkadra állni, és leszámolni néhány zavaró tényezővel.

Szerelem: Romantikus pillanatokat tartogathat a hét, végre sikerül egy kicsit kimozdulnotok, és ez feltölti a kettőtök kapcsolatát. Az is lehet, hogy a kezdeti szenvedély is visszatér.

Karrier: A veled született képességeidet most a munkahelyeden is kamatoztathatod, olyan feladatokat oldasz meg tökéletes természetességgel, amikbe másoknak beletörne a bicskája.

Heti horoszkóp: Szűz
 

7 / 12 Heti horoszkóp: Mérleg

Minden diplomáciai érzékedre szükséged lesz, hogy elsimíts egy kényes ügyet, aminek akaratod ellenére csöppentél a közepébe. Jobb, ha elébe mész a dolgoknak, különben csak még több időt adsz a félreértéseknek.

Szerelem: Egy kis távolság néha jobban elmélyíti az igaz szerelmeket, mint egy együtt töltött nap. Ne adj teret a féltékenységnek, és akkor minden a legnagyobb rendben lesz.

Karrier: Hirtelen sokkal fontosabb feladatokkal találod szemben magadat, mint amilyeneket eddig oldottál meg. A kihívás azonban csak egy pillanatra ijeszt meg, utána tudni fogod, mit kell tenned.

Heti horoszkóp: Mérleg
 

8 / 12 Heti horoszkóp: Skorpió

Szeretnél a tettek mezejére lépni, de nem mindenki képes tartani veled a tempót, ez pedig bosszant, úgy érzed, mások csak visszatartanak. Ne feledd azonban, hogy egységben az erő, később még szükséged lehet ezekre az emberekre.

Szerelem: Ha túl nagy lépésekben haladsz, fontos részleteket hagyhatsz ki. Ne siess el semmit, mindennek megvan a maga ideje.

Karrier: A lendületed most jól jön, de azért figyelj oda a részletekre is. Egy apró hiba is nagy galibát okozhat még.

Heti horoszkóp: Skorpió
 

9 / 12 Heti horoszkóp: Nyilas

Most jött el a bizonyítás ideje, amikor lehetőséget kapsz arra, hogy megmutasd, komolyan is gondoltad mindazt, amiről eddig csak beszélhettél. Lehet, hogy a környezetedet is szeretnéd lenyűgözni, de elsősorban magadnak kell megmutatnod, mire is vagy képes.

Szerelem: Olyan kapcsolatokat keress, amelyekben valóban támogatást találsz. A felemésztő szerelmek talán romantikusnak tűnnek egy ideig, de semmiképpen sem egészségesek.

Karrier: Elsőnek nehéznek tűnhet néhány dolog, de ha nem futamodsz meg, találsz majd megoldást. Többre vagy képes, mint hiszed.

Heti horoszkóp: Nyilas
 

10 / 12 Heti horoszkóp: Bak

Érzed, hogy olyan úton vagy, ami oda visz, ahová szeretnéd, mégis kicsit elbizonytalanodhatsz, képes vagy-e végigmenni rajta. Senki nem mondta, hogy könnyű menet lesz, de megéri az áldozatot, ha a lépések a céljaidhoz vezetnek.

Szerelem: A csendes bizonyosság időszakát éled, és ez tökéletesen kielégít most. Nem vágysz másra, csak hogy amellett ébredhess, akit igazán szeretsz.

Karrier: Ha változást szeretnél, akkor ideje elébe menni a dolgoknak, nem pedig a lehetőségekre várni. Ugorj fejest az újdonságokba!

Heti horoszkóp: Bak
 

11 / 12 Heti horoszkóp: Vízöntő

Több időd jut most önmagadra, és ezt arra használhatod, hogy a terveiden dolgozz. Az eredményeiddel nem csak te leszel elégedett, a környezeted is meglepődik, milyen sokra vitted milyen rövid idő alatt.

Szerelem: Az érzelmeid eddig is erősek voltak, most azonban még biztosabb vagy abban, hogy jó úton haladsz. Ne felejtsd el ezt az érzést a párodnak is megmutatni.

Karrier: Az első lépéseket a legnehezebb megtenni, és lehet, hogy néhány kompromisszumot is meg kell most kötnöd, de közelebb kerülhetsz a céljaidhoz.

Heti horoszkóp: Vízöntő
 
Halak - Heti horoszkóp

12 / 12 Heti horoszkóp: Halak

Az erőtartalékaid végére értél, de még áll előtted egy nagy feladat. Ne add most fel, mert minden eddigi munkád kárba veszhet. Ha kitartasz, és teszel egy utolsó erőfeszítést, megkapod a jutalmadat.

Szerelem: Ez a hét a mély beszélgetésekről, és az érzelmeitek megosztásáról fog szólni. Ha hallgattok is, többet megtudhattok most egymásról, mint eddig bármikor.

Karrier: Ha jók a meglátásaid, az már fél siker, de meg is kell értetned másokkal, miért olyan jók az ötleteid, mert csak így adnak esélyt a megvalósításukra és a bizonyításra.

Heti horoszkóp: Halak
Hirdetés

Hozzászólások

Kapcsolódó témák

Hírlevél ingyenes!

Ne maradj le a hét legérdekesebb témáiról!