Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2016. július 31.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Ne szabj határokat magadnak, ne akard megállítani a lehetőségeid alakulását. Merj belevágni bármibe, amit a mai nap kínál, és nem fog csalódást okozni az, ahogy a körülmények alakulnak.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Jobban állsz, mint ahogyan azt remélted, és az is lehet, hogy ennek örömére egy kis pihenőt is megengedsz magadnak. Jól teszed, mert így lesz erőd akkor, amikor a következő feladattal kell szembenézned.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Ki kell használnod minden alkalmat, mert nem sok lehetőség áll most előtted. Szerencsére ami van, az elég lesz ahhoz, hogy valóra váltsd a terveidet, de okosan kell kihasználnod őket.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Sok mindenben benne vagy egy kis móka kedvéért, mert szinte bármit megtennél azért, hogy jobb kedvre deríts valakit, hogy végre ismét nevetni lásd. Az erőfeszítéseid nem lesznek hiába valóak.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Valaki rád bíz egy titkot, és neked nehezedre esik eldönteni, hogy mit is kezdj vele. Az eszed és a szíved nem ugyanazt súgja, és ez egy nehéz választás elé állít. Lehet, hogy érdemes segítséget kérned.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Bármire képes lennél valamiért, amire már régóta vágysz, kivéve, hogy másoknak fájdalmat okozz. Ehhez te túl jó vagy, és nem leszel képes pusztán a saját érdekeidet szem előtt tartani.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Ne legyen bűntudatod azért, mert hozol egy olyan döntést, ami számodra kedvező. Itt az ideje, hogy elkezdj felelősséget vállalni önmagadért, és ez akár azt is jelentheti, hogy megtanulsz nemet mondani.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Gyorsan változnak a körülmények, és te nem is tudod, hogyan reagálj egyikre vagy másikra. Lehet, hogy most az a legjobb, ha egy kicsit visszavonulsz, és megvárod, míg lecsendesednek a dolgok.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Úgy érzed, már túl vagy a dolgok nehezén, de még szükséged lesz egy utolsó nagy hajrára, hogy minden akadályt legyőzz. Ha ez is sikerül, akkor már valóban élvezheted a munkád gyümölcsét.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Régóta gondolkodsz egy nagy döntésen, és most itt van az ideje, hogy meg is lépd. Ne mérlegelj tovább, mert már te is régóta tudod, hogy mi az, amit akarsz, csak arra van szükséged, hogy bátorságot szerezz.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Merj feltenni valakinek egy fontos kérdést, amin már régóta rágódsz, de tudod, hogy csak együtt találhatjátok meg a válaszokat rá. A beszélgetés lehet az első lépés a közös megoldás felé.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Olyan hírek juthatnak a füledbe, amiket nem neked szántak, mégis érdekesnek találod az információt. Merj élni vele, mert lehet, hogy jó hatással lesz, ha ez is formálja a döntéseket, amiket hozol.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus