Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2016. szeptember 28.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Nagy kő esik le a szívedről, amikor nem kell tovább cipelned egy régi terhet. Most, hogy végre megkönnyebbültél, más dolgokkal is tudsz majd foglalkozni, és nem lesz megkötve minden energiád.

5 tipp, hogy a munkahelyedet is pozitív energia uralja Tovább »
Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Úgy érzed, hogy megbízhatsz valakiben, és ez abban is segít, hogy levesd a gátlásaidat, és megnyílj, őszintén beszélj, és ne halogasd tovább egy régi probléma feldolgozását. Ha van, aki ebben segít, szerencsésnek mondhatod magadat.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Nem akarsz beleszólni mások dolgába, de egy idő után úgy érzed, hogy az események most már rád is hatással lesznek, és nem hagyhatod szó nélkül a dolgot. Ha tudod, hogy mit kell mondanod, ne félj kimondani.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Kiderülhet, hogy a dolgok egyáltalán nem olyanok, mint amilyennek elsőre tűntek, és ez a változás téged is meglep kissé. Ne izgulj, mert lehet, hogy egy olyan helyzetben találod majd magadat, ami előnyödre válik.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Időnként neked is kell hoznod áldozatokat másokért, ez még nem jelenti azt, hogy fel kell adnod az elveidet, csak azt, hogy egy kicsit rugalmasabbnak kell lenned. Merj engedni egy kicsit az igazadból.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Képes vagy higgadtan felmérni a helyzetet, és ez abban is segít, hogy olyan döntéseket hozz, amilyeneket a helyzet megkíván. Nem akarsz elkapkodni semmit, de ha már tudod, mi a következő lépés, ne is várj tovább.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Próbálj kicsit megnyugodni, és ne feledd, hogy a dolgok neked kedveznek, és minden az elképzeléseid szerint történik. Ha valami mégis nyomaszt, akkor járj utána, hogy mi az, ami valójában zavar.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Egyre nehezebb együttműködni valakivel, úgy érzed, nem találjátok a közös hangot, és terhes kezd lenni a társasága. Ne szakíts meg rögtön minden kapcsolatot, lehet, hogy csak egy kis időre van szükséged egyedül.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Nehezen tudsz nemet mondani, és ha egy kicsit engedsz, valaki egészen mélyre ránthat valamibe, amiben pedig nem szerettél volna részt venni. Merj kiállni a saját elveid mellett.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Minél inkább igyekszel, annál biztosabb vagy benne, hogy olyan irányba tartasz, amelyre nem fog mindenki veled jönni. Ez sem tántorít most el, mert hiszel abban, hogy nem fogsz csalódást okozni önmagadnak.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Szeretnél egy kis időt most azokkal tölteni, akik fontosak számodra, de nem biztos, hogy a mai napon lehetőség adódik erre. Szerencsére így is megtaláljátok majd a módját annak, hogy feltöltekezzetek egymásból.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Nagy lépésre készülsz, és bár már elszántad magadat, mégsem vagy biztos abban, hogy meg fogod tudni tenni a dolgot. Ha ez az, amire vágysz, és jót is tenne neked, akkor vegyél egy nagy levegőt, és cselekedj!


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek