Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra:

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Szeretnéd, ha valaki jobban elismerné azt, amit teszel érte, de úgy tűnik, nem azt kapod, amit várnál. Pedig az illető nagyon is hálás lehet, talán csak nem úgy mutatja ki, mint ahogyan azt te szeretnéd.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Egyre több feszültséget okoz valaki a környezetedben, és ha mindig rossz kedved lesz, amikor találkoztok, akkor talán itt az ideje, hogy átértékeld a kapcsolatotokat. Nem biztos, hogy minden köteléket minden áron fent kell tartanod.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Csalódottá tehet egy beszélgetés valakivel, támogatást vártál volna, de végül nem sok jó származik számodra abból, amit hallasz. Ne másokra alapozd az önbizalmadat, meríts erőt azokból a sikereidből, amiket te magad is elismersz.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Kicsit sötéten látod most a helyzetet, de ez még nem jelenti azt, hogy a helyzet valóban olyan rossz lenne. Egy kis lelkesedésre van szükséged, és arra, hogy észrevedd a fényt az alagút végén, akkor gyorsan találsz erőt is a folytatáshoz.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Senkit nem akarsz megbántani, de úgy érzed, itt az ideje, hogy beszéljetek azokról a dolgokról, amiket a szőnyeg alá söpörtetek. Készülj fel, hogy lesz olyan, aki ezt támadásnak veszi majd - őt meg kell nyugtatnod, hogy higgadtan tudjatok beszélni.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Egy bevált módszered hirtelen akadályokba ütközik, és ez talán azt jelentheti, hogy nem járhatod tovább azt az utat, amit eddig jártál. Lehet, hogy szükséged is volt már erre a változásra.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Jót akarsz tenni valakivel, de nem vagy biztos abban, hogy a megfelelő eszközöket választottad. Ha valamiben nem vagy biztos, inkább kérdezz, így biztos, hogy mindenkinek jó, és valóban hasznos megoldás születik.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Szeretnél pihenni egy kicsit, de újabb és újabb feladatok találnak rád, és mindegyiknek eleget kell tenned. A mai nap végére azonban a várva várt siker is megérkezik, így könnyebb lesz folytatni az utadat.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Ne legyél túl szigorú önmagaddal, és ne várj ugyanolyan eredményeket, mint amilyeneket azok produkálnak, akik eleve előnnyel indultak veled szemben. Emlékezz rá, hogy a te sikered csakis a tiéd.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Váratlanul találkozhatsz egy régi ismerőssel, és a közös emlékeitek mosolyt csalnak az arcodra. Sok energiát meríthetsz ebből, és még az is lehet, hogy a jövőben felmelegítitek a kapcsolatotokat, és több időt töltötök együtt.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Nem tudod, mivel haragítottál magadra valakit, és mit kellene tenned a békéért. Ezt különösen azért találod bosszantónak, mert most egyébként is sok a dolgod, és nem örülsz, hogy valaki más miatt is aggódnod kell.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Amit egyszer kimondtál, azt már nem lehet visszavonni, ezért alaposan gondold meg, hogy mit mondasz, és főleg, hogy kinek mondod. Egy meggondolatlan szavadat is veszélyes fegyverré fordíthatja most egy rosszakaród.


Kapcsolódó cikkek