Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2015. október 6.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Hirtelen nem is tudod, mihez kezdj, hová nyúlj, de szerencsére a zavar csak átmeneti, és az új helyzetben is gyorsan megtalálod a helyedet. Ne akarj egymagad irányítani mindent, fogadd el a segítséget.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Úgy érzed, elvesztegettél valamit valamire, ami nem igazán érte meg a dolgot, mert talán enélkül is minden a maga medrében maradhatott volna. Akkor azonban ezt a döntést láttad helyesnek, most már ne emészd magadat.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

lehet, hogy addig gondolkodtál, míg elszalasztottál a lehetőséget, de most már a legrosszabb, amit tehetsz, ha ezen tovább szomorkodsz. Nézz egyenesen a jövőbe, ami tartogat még sikereket neked.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Nem akarod, hogy valaki rossz véleménnyel legyen rólad, de csak azért, hogy jó benyomást tegyél, ne hazudtold meg önmagadat, és főleg ne változtass a véleményeden. Legyél büszke arra, aki vagy.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Egyszerre kell két szerepben is helyt állnod, ráadásul te most leginkább arra vágysz, hogy egy kicsit egymagad lehess. Legyél türelemmel, ennek is eljön az ideje, de most meg kell mentened a helyzetet.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Addig halogattál valamit, míg valaki más csapott le a lehetőségre, és most rosszul érzed magadat emiatt. Eljön még a te alkalmad, ha most nem cselekedtél, az talán azért volt, mert még nem álltál készen erre.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Végre nem csak a munka követ, de a sikerek is elérnek. Erre nagy szükséged van, mert már kezdtél az energiáid végére érni, de a pozitív visszajelzés most újra megerősít abban, hogy van értelme annak, amit csinálsz.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Lehet, hogy nem is érzed, mennyire fontos számodra valami vagy valaki, amíg valaki más meg nem próbálja elvenni tőled. Ekkor azonban körömszakadtáig fogsz harcolni, és el is éred, hogy megőrizd, ami a tiéd.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Fontos, hogy legyen most melletted valaki, aki közel áll hozzád, és akiben megbízhatsz, mert különben egyedül nagyon nehéz lesz helyt állnod ezekben a helyzetekben. Ha valaki támogat, az most mindennél többet jelent.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Valaki tőled kér tanácsot, de úgy érzed, ő is tudja, mit kellene tennie, csak nem akarja megtenni. Lehet, hogy most az teszi a legjobbat neki, ha ezt tapintatosan, de őszintén neki is megmondod.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Sokkal gyorsabban teszel pontot egy bonyolultnak látszó ügy végére, mint ahogyan azt először gondoltad. A sikernek örülsz, de kicsit csalódott is vagy, mert nagyobb küzdelemre számítottál.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Úgy érzed, a múltban elszalasztottál néhány lehetőséget, amit most már nagyon nehéz bepótolni. Pedig csak körbe kellene nézned, és akkor meglátnád, hogy még mindig nincs elveszve az alkalom.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus