Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2016. február 13.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Szeretnél megosztani valamit valakivel, aki fontos a számodra, de nem biztos, hogy úgy fog reagálni, mint ahogyan azt vártad. Lehet, hogy csak rossz napja van, adj neki egy kis időt, hogy feldolgozza a hallottakat.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Egy apróságon is sok minden múlhat, és egy kis félreértés is nagy vitákat szülhet. Ne hagyd, hogy ezek a dolgok elharapódzanak, inkább már az elején tisztázd a dolgokat egy őszinte beszélgetéssel.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Nem könnyű pillanatokat élsz most át, de szerencsére mindig vannak melletted olyanok, akikre számíthatsz, akikre támaszkodhatsz. Ne feledkezz meg erről, amikor nekik kell majd segítség.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Készen állsz arra, hogy meglépj egy fontos lépést, ami akár az elköteleződést is jelentheti. Ha igazán hiszel valamiben, akkor ez nem fog gondot okozni számodra, és örömmel teszed.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Maximálisan megbízol valakiben, ezért olyasmit is elárulsz neki, amit akár ellened is felhasználhatna. Ha tényleg bízol benne, akkor ne félj ettől, mindenkinek szüksége van valakire, akivel megoszthatja a gondolatait.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Csak kérned kell, és meg is kapod, amire szükséged van, de ha nem mondod ki, akkor a környezeted sem fogja eltalálni, hogy erre vágytál. Könnyítsd meg a dolgukat, vezesd rá őket a megoldásra.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Kívülről sok dolog szebbnek tűnik, mint amilyen valójában, de ne feledd, hogy semmit sem adnak ingyen, valójában mindenért dolgozni kell. Csak akkor kérj valamit, ha erre is készen állsz.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Minél előbb szeretnél túlesni valamin, de nem biztos, hogy most az a legszerencsésebb dolog, ha sürgeted az eseményeket. Inkább próbáld a legtöbbet kinyerni ebből a tapasztalatból.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Nem sikerülhet minden első nekifutásra, de ez még nem jelenti azt, hogy le kellene mondanod a dologról. Hagyd kicsit lecsillapodni a kedélyeket, és próbálkozz újra, ha már készen állsz.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Valaki olyat mond neked, amiről nem gondoltad volna, hogy éppen tőle fogod hallani. A meglepetés mellett azonban az üzenetnek fontosabb tartalma is lesz, amit még a magad javára fordíthatsz.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Készen kell állnod arra, hogy megvédd, ami a tiéd, de ne reagáld túl az eseményeket! Meg kell őrizned a higgadtságodat ahhoz, hogy ésszerűen reagálj, és mások se pártoljanak el mellőled.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Mindenki hibázik néha, de ez még nem jelenti azt, hogy ne lenne alkalmas a feladatra. Hagyd, hogy valaki második esélyt kapjon, mert most már tényleg bizonyítani akar, és ez látszani is fog a munkáján.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus