Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2015. május 22.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Feltűnhet a múltból egy régi ismerős, és te még nem tudod, hogyan reagálj a közeledésére. Ha rossz érzéseid vannak a dologgal kapcsolatban, akkor inkább hátrálj ki a dologból, de ne bánts meg senkit.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Egy régi vita végére kerülhet pont, de csak akkor, ha erre mindkét fél készen áll. Ha hajlandóak vagytok kompromisszumot kötni, és mindenki elismeri a maga felelősségét, akkor egy régi sérelem zárulhat le probléma nélkül.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Valaki izgalmas lehetőséget kínál neked, amivel mindenképpen érdemes lesz élned is. Ha most azonnal nem is tudsz cselekedni, jelezd egyértelműen a szándékodat, és ne hagyd elúszni az alkalmat.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Mikor már azt hiszed, hogy a problémák nagy részét megoldottad, egy váratlan feladattal találhatod szembe magadat, ami ráadásul elsőre meg is rémiszthet, és nem tudod, hogyan fogj hozzá. Ha gyorsan cselekszel, akkor találsz majd megoldást a kérdéseidre.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Kiderül, hogy végig félreértettél valamit, és nem ugyanazon a pályán mozogtatok, így most a közös munkátok eredménye sem feltétlenül felel meg a másiknak. Még nincs azonban minden veszve, előttetek a lehetőség, hogy a különböző nézőpontokból valami újat hozzatok ki.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Rosszul esik, hogy valaki csak addig tart ki melletted, amíg szüksége van a segítségedre, és utána nem marad tovább. Érdemes leszűrni a tanulságot, de csak ezért ne válj bizonytalanná másokkal szemben.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Keress magadnak valami olyan kihívást, aminek a teljesítésében is örömet találsz, mert bár sokat tettél mostanában a hosszú távú terveid megvalósítása érdekében, most szükséged van arra, hogy pozitív megerősítést kapj.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Nagy igyekezettel végeztél el egy feladatot, és most kiderülhet, hogy mások már nem vették ennyire komolyan a problémát. Kicsit csalódott lehetsz emiatt, szívesebben dolgoznál ösztönző környezetben, de másokra nem lehetsz hatással.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Nem mindig egyszerű elválasztani az élet különféle területeit, főleg, ha egy személy miatt még inkább összefolynak a dolgok. Ha egybe is csúsznak a dolgok, csak a pozitív érzelmeket hagyd szabadon áramlani, a sérelmeket tartsd kordában.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Sokkal többet aggódtál valami miatt, mint amennyit kellett volna, és erre most ébredsz csak rá. Ha végre eljött számodra a megkönnyebbülés, akkor inkább fordítsd az energiáidat arra, ami valóban fontos.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Keresned kell az új környezeteket és az új lehetőségeket ahhoz, hogy rád találjon az új társaság is, amelyik jó hatással lesz a teljesítményedre és az elképzeléseidre is. Szükséged van erre a változásra.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Te megadod a tiszteletet valakinek, de cserébe elvárod, hogy ő is így forduljon feléd. Ha a kölcsönös tiszteletadásra nem számíthatsz, akkor elképzelhető, hogy te is más eszközöket választasz, és gyökeresen megváltozik ez a játék.


Szólj hozzá!

comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek

Mi a mai jóslatod?

Személyre szóló napi jóslat
Kérjük, add meg a születési dátumod:

Hírlevél

Iratkozz fel ingyenes heti hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legfrissebb szépségápolási tippekről, egészséggel, szerelemmel, divattal és karrierrel kapcsolatos híreinkről!

Ne maradj le nyereményjátékainkról sem, legyél te a következő, akit megajándékozunk!