Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2015. augusztus 4.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Hiába tettél meg mindent, mégis vissza kell térned a kiindulóponthoz, és újra lejátszani egy már lefutottnak hitt kört. Ez talán nem esik most kifejezetten jól, de az eredmény így is kárpótol majd.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Nagy lelkesedéssel veted magad egy feladatba, de amikor a környezeted lendülete elfogy, a te kedved is alábbhagy, és nehezen találsz újra motivációt. Pedig valakinek be kell fejeznie, amit elkezdtetek.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Szeretnéd, ha végre valaki megmondaná neked, hogy mit vár tőled, mert most úgy érzed, hogy csak a levegőbe lövöldözöl. Ha pontosan tudnád, hogy mi a feladat, és mit várnak tőled, könnyebben teljesítenél.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Sikerül olyan közösséget találnod, amiben jól érzed magadat, és ez megnyugtat. Ha egy kicsit ki tudsz mozdulni a csigaházadból, felfedezhetsz olyan dolgokat, amik eddig is közel voltak, mégsem láttad őket.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Fölöslegesen aggódsz valami miatt, mert a környezeted sokkal jobban fogadja az eseményeket, mint hitted. Gondold át, hogy tényleg ilyen rosszat gondolsz-e a barátaidról, vagy csak önmagadban vagy bizonytalan.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Szeretnél többet megtudni valamiről, mert úgy érzed, hogy a mostani információid nem elegendőek, hogy a legelőnyösebb döntést hozd meg. Várj ki még egy kicsit, és megtudod, hogy hol érdemes kérdezősködnöd.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Egyszerre próbálsz beilleszkedni valahová, és egy kicsit távol is tartani magadat a dolgoktól. Így azonban könnyen két szék közül a pad alá eshetsz. Döntsd el, hogy mit szeretnél, és ahhoz tartsd magad.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Csak néhány lépést kellene már megtenned, hogy elérd a kijelölt célt, de mivel nem abban a tempóban teljesítesz, mint remélted, már nem is vagy biztos benne, hogy mit akarsz. Mentsd, ami még menthető.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Sokat adsz valakinek a véleményére, és most izgulsz, hogy mit fog szólni egy új elképzeléseidhez. Bár a támogatása sokat jelentene neked, ne feledd, hogy követheted a magad terveit, bármit is mond neked.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Bizonyos dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan azt te szeretted volna, de megvan az a képességed, hogy a reménytelennek tűnő helyzetekből is kihozd a legjobbat. Kétségbeesés helyett most is ezt teszed.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Ne tűzz ki magad elé elérhetetlen célokat, mert a reménytelenség és a csalódás csak elveszi a kedvedet attól, hogy tovább próbálkozz. A kis sikerek azonban elég lelkesedést és önbizalmat adhatnak egy nagyobbhoz is.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Merj szembenézni a saját múltaddal, és azzal, aki voltál. Ne feledd, hogy minden tapasztalatból tanulhatsz, ha képes vagy kicsit távolabbról nézni őket, és higgadtan megítélni a dolgokat.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek