Havi horoszkóp

2014. szeptember 0 |
Google+
Add a Startlaphoz
Horoszkóp hozzáadása a Facebook profilomhoz
 

1 / 12 Havi horoszkóp: Kos

Változásokat hoz az ősz első hónapja, a falevelekkel együtt olyan dolgok és személyek is eltűnhetne az életedből, akik régóta jelen vannak, de mindez egy frissebb, tisztább kezdéshez vezet.

Szerelem: Új szelek fújnak, és ezek messzire vihetnek régóta dohosodó érzelmeket, de lefújhatják a port elfeledett kapcsolatokról is. Meglepetésekben gazdag lesz a szeptember.

Karrier: Ha változáson gondolkodsz, akkor a szeptember mos ehhez kedvező feltételeket teremt, de vigyázz, hogy ne gondolkodj túl sokáig, mert a lehetőségek gyorsan elszállnak.

Havi horoszkóp: Kos
 

2 / 12 Havi horoszkóp: Bika

Amikor nem a terveid szerint alakulnak a dolgok, megjutalmazod magad, hogy legyen erőd a kitartáshoz. Ha ez utána beváltja a kiváltott reményeket, akkor nincs is vele baj, de vigyázz, mert hónap végére a pénztárcád bánhatja a dolgot.

Szerelem: Akit egyszer megszeretsz, azért mindent megtennél, ezért jó, ha megválogatod, kit engedsz közel a szívedhez.

Karrier: Hiába a nagy rohanás, ha a munkába nem tesztek lelkesedést, az az eredményén is meg fog látszani. A hónapban a szíveden több múlik majd.

Havi horoszkóp: Bika
 

3 / 12 Havi horoszkóp: Ikrek

Ebben a hónapban régóta rejtegetett titkok tudódnak ki, és lehull a lepel valami olyasmiről is, amiről a környezeted még sokáig fog beszélni. Az biztos, hogy a szeptember neked is a meglepetések hónapja lehet.

Szerelem: Most arra is készen állsz, hogy áldozatokat hozz, még akkor is, ha tudod, hogy ez nem lesz egyszerű dolog. A párod viszont hálás lesz az igyekezetedért.

Karrier: Ha nem csak kötelességből, hanem szívből teszel valamit, az meg is látszik majd. Úgy végezz minden munkát, mintha saját magadnak csinálnád azt.

Havi horoszkóp: Ikrek
 

4 / 12 Havi horoszkóp: Rák

Ha most terveket szősz, akkor jobb, ha azt mielőbb megosztod azokkal, akik érintettek, mert lehet, hogy nekik más elképzeléseik vannak. Sok energia elpazarolását megelőzheted így.

Szerelem: Most még minden rendben halad, de te is tudod, hogy el kell kezdened a jövőtökön dolgozni, ha ezt az idillt meg is akarjátok őrizni.

Karrier: Egyre nehezebb megoldanod bizonyos feladatokat, másokban viszont újabb és újabb rutint szerzel. Ezt hívják fejlődésnek, és büszke lehetsz rá, még akkor is, ha meg kell küzdened érte.

Havi horoszkóp: Rák
 

5 / 12 Havi horoszkóp: Oroszlán

Egy elsőre jelentéktelennek tűnő esemény fenekestül felforgathatja az életedet, és bármennyire is tiltakozol, bizonyos dolgok már soha nem lesznek a régiek. De lehet, hogy jobb is lesz ez így.

Szerelem: Ez a hónap legalább a szerelem terén a nyugalomról és a pihenésről szól majd, nem tombolnak nagy érzelmek, de nincs is szükséged most arra, szívesen pihensz a biztonságban.

Karrier: Olyan feladattal találhatod szembe magad, amibe egyszer már beletört a bicskád, de ne feledd, hogy azóta sokkal kitartóbb és magabiztosabb lettél, így most jó eséllyel ugrasz neki az akadályoknak.

Havi horoszkóp: Oroszlán
 

6 / 12 Havi horoszkóp: Szűz

Szeptemberben egyik esemény gyorsan követi majd a másikat, és te csak kapkodod a fejed, hogy semmiről ne maradj le. Ezt a nyüzsgést néha élvezed, néha kicsit fárasztónak találod majd.

Szerelem: Itt az ideje felpörgetni az eseményeket, szeptemberben a szerelem terén is mindenki gyorsan dönt majd, te se maradj le, mert mire kész a válaszod, mások már továbbléphetnek.

Karrier: Ha szünetet akarsz tartani, arra nem a mostani a legmegfelelőbb időpont, mert lehet, hogy sosem tudod majd utolérni magad. Próbálj kitartani, és szedd elő az energia tartalékaidat.

Havi horoszkóp: Szűz
 

7 / 12 Havi horoszkóp: Mérleg

Nem biztos, hogy könnyű lesz megtalálnod a ritmust egy új élethelyzetben, de ha egyszer ráérzel a dolgokra, már nyert ügyed van. A sikereidre most joggal lehetsz büszke.

Szerelem: Míg egyes ajtók bezárulhatnak, mások kinyílhatnak, és szeptemberben még akkor is megkísérthet egy kaland, ha egyébként kapcsolatban élsz. Rajtad múlik a döntés.

Karrier: Ha az első kihívásokat leküzdöd, már semmi sem állhat az utadba. Nem könnyű pálya áll előtted, de olyasmihez vezet, amiről korábban csak álmodni mertél.

Havi horoszkóp: Mérleg
 

8 / 12 Havi horoszkóp: Skorpió

Kezded unni a langyos állóvizet, ezért felkavarod magad körül az eseményeket, de olyan forgószelet indíthatsz el, ami aztán könnyen kicsúszik az irányításod alól. Ne feledd, hogy te kerested a kalandot.

Szerelem: Olyan területekre merészkedhetsz, ahonnan nem meglepő, ha sebeket szerzel, de vágyod ezeket a szerelmi csatákat. Légy óvatos, nehogy a sérülés maradandó legyen.

Karrier: Lehet, hogy a munkában tényleg megéri most kockáztatni, ha magabiztos vagy, ebben a hónapban egy blöff nagy sikereket hozhat neked.

Havi horoszkóp: Skorpió
 

9 / 12 Havi horoszkóp: Nyilas

A szeptember régi emlékeket idéz, és jó tudni, hogy mára ezekből csak a jó dolgok maradtak, a fájdalmak enyhültek, és a félelmeiddel is megküzdöttél. Érdemes most visszanézni, hogy lásd, milyen sok mindent értél el.

Szerelem: Az őszinteség mindennek a kulcsa. Lehet, hogy mást vártok egymástól, de ha erről nem beszéltek, csak a szőnyeg alá söpritek a bajt, azzal tovább duzzasztjátok azt.

Karrier: Ne hagyd, hogy valaki kibillentsen a ritmusodból, mert szeptemberben sikerszériád lehet, de ha ezt nem lovagolod meg, azzal sokat is veszíthetsz.

Havi horoszkóp: Nyilas
 

10 / 12 Havi horoszkóp: Bak

Valaki a segítségedet kéri, és te mindent meg is teszel, hogy enyhítsd a terheit, de vigyázz, mert könnyen olyasmit is a nyakadba varrhat, ami nem a te felelősséged lenne. Jelöld ki világosan a határokat!

Szerelem: Szeptemberben a múlt és a jelen összetalálkozhat egymással, és egészen új tervek születhetnek egy régi ismeretségből táplálkozva.

Karrier: Egy fenékkel nem lehet két lovat megülni, de attól még beoszthatod úgy az idődet, hogy az anyagi biztonságot is megteremtsd, és az álmaidat is elkezd megvalósítani. Csak légy türelemmel.

Havi horoszkóp: Bak
 

11 / 12 Havi horoszkóp: Vízöntő

A szeptember az egyensúly megtartásáról fog szólni, nem elég, hogy mindenben jól teljesítesz, az idődet és az energiádat is úgy kell beosztanod, hogy minden területnek megfeleljen, ez pedig nem lesz egyszerű.

Szerelem: Sérülékeny időszakon vagytok túl, de szerencsére a szeptember mindkettőtöket megerősít, és a kapcsolatotok is sokkal stabilabbá válik.

Karrier: Most kicsit nagyobb rajtad a nyomás, mint az elmúlt időszakban volt, de ez csak felszabadítja a rejtett energiáidat, és még jobban veszed az akadályokat.

Havi horoszkóp: Vízöntő
 
Halak - Havi horoszkóp

12 / 12 Havi horoszkóp: Halak

Ideje lemosnod magadról az út porát, kemény helyzeteken vagy túl, és ezek után a lelkednek meg kell tisztulnia. Szeptemberben mindenképpen szánj időt arra, hogy újra megtaláld a lelki békédet.

Szerelem: Valaki a múltadból megpróbál hatással lenni a jelenedre is, de fölötted már régen nincs hatalma. Amikor felismered, hogy szabad vagy, a lelked is készen áll majd az új kalandokra.

Karrier: Ebben a hónapban talán fentebb léphetsz egy lépcsőfokot, és ugyan ezzel a felelősség is nagyobb lesz, vitathatatlan, hogy szebb lesz majd a kilátás is, ami eléd tárul.

Havi horoszkóp: Halak
Hirdetés

Hozzászólások

Kapcsolódó témák

Hírlevél ingyenes!

Ne maradj le a hét legérdekesebb témáiról!