Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2015. október 7.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Most semmi nem az, aminek elsőnek látszik, de ez nem jelenti azt, hogy a dolgok feltétlenül rosszra fordulnának. Lehet az is, hogy kellemes meglepetésekben lesz részed, csak figyeld a fejleményeket.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Hajlandó vagy szembe menni a hatalommal, ha úgy érzed, hogy jogosak a sérelmeid, vagy mások helyett kell kiállnod. Ne feledd, hogy ezzel azért sokat kockáztatsz, csak ennek tudatában szállj harcba.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Olyan kihívások várnak rád, amelyeket sokági emlegetni fogsz, de ha az első körben nem ijedsz meg tőlük, akkor már nem lesz, aki megállíthatna. Járd a saját utadat, akkor oda érsz, ahová szeretnél.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Lehet, hogy nem egyezik valakivel a véleményetek, de ez még nem jelenti azt, hogy ne tanulhatnál tőle valamit. Csak maradj nyitott, és vedd észre azt is, ha valami olyasmit mond, amit te is használhatsz.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Régen vagy már egy szerepben, és egyre kényelmetlenebbnek érzed, úgy érzed, kezded kinőni a dolgot. Szívesen továbblépnél már, de mások marasztalnak. Ne feledd, hogy ez a te utad, neked kell végigjárnod.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

kemény elvárásaid vannak, de nem csak másokkal, magaddal szemben is. Egyelőre nem akarsz kompromisszumokat kötni, még akkor sem, ha mindenki megpróbál rávenni arra, hogy lazíts egy kicsit a tempón.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Másokhoz fordulsz segítségért, de nem sok bizodalmad van a dologban, mert megszoktad, hogy saját magadról kell gondoskodnod. Ha mégis adsz egy esélyt a dolognak, kellemes meglepetések érhetnek.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

A tűzzel játszol, és bár tudod, hogy megégetheted magadat, egyelőre tetszik a fénye és a melege, és nem akarsz még távolabb lépni tőle. Lehet, hogy éppen ez az a tapasztalat, amire most szükséged van.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Hiába hajtod magadat, ha utána megengeded, hogy valaki mindig visszatartson. El kell kötelezned magadat valami mellett, és amellett kitartanod, akárhogy alakulnak is a dolgok körülötted.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Meg kell értetned magadat valakivel, és az ő szándékait is meg kell értened, különben nem fogtok egyről a kettőre jutni. Tiszteletben kell tartanotok egymást, ha együtt akartok haladni ezen az úton.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Elég volt a pihenésből, itt az ideje, hogy komolyan vedd ezt a játékot, mert a tét egyre nagyobb, és te is egyre inkább érzed, hogy szükséged van arra, hogy megszerezd, amit megszerezhetsz vele.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Nem biztos, hogy mindenki ugyanúgy mutatja ki az érzéseit, ahogyan te teszed, de ez még nem jelenti azt, hogy nekik nincsenek. Ha odafigyelsz, akkor nem jelenthet akadályt, hogy így is megértsétek egymást.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus