Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2015. május 23.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Régóta tervezgetsz valamit, amit egyelőre azonban még szeretnél titokban tartani. Valaki azonban így is átlát a szitán, és egyenesen neked szegezheti a kérdést. Ha eléggé megbízol benne, beavathatod a terveidbe.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Te is érzed, hogy valami nem úgy működik, mint ahogyan azt eltervezted, de egyelőre még nem állsz készen arra, hogy ez beismerd, akár magadnak is. Hagyj időt magadnak, de ne feledd, hogy minél gyorsabban lépsz, annál hamarabb jön a változás.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Sokáig halogatsz valamit, amikor azonban eljön a cselekvés ideje, nem kétséges, hogy mit fogsz lépni, és hogy kinek az oldalára állsz. Régen eldöntötted, mit teszel, csak egy kis biztatás kellett a cselekvéshez.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Itt az ideje egy új, friss kezdetnek, amivel minden korábbi nehézséget magad mögött hagyhatsz, és ahelyett, hogy a régit foltozgatnád, lehetőséget kapsz egy egészen új megalkotására. Használd ki az alkalmat.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Nehéz hét van mögötted, és fáradtnak is érezheted magadat, de szerencsére a mai napon minden adott ahhoz, hogy pihenj és feltöltődj egy kicsit. Fújd ki magadat, mert hamarosan újabb kihívások várnak.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Sokkal komolyabb dolgokkal kell szembenézned, mint ahogyan azt hitted volna, és lehet, hogy nem is lesz olyan egyszerű pontot tenni néhány ügy végére. Most azonban nem ismersz lehetetlent, és nem adod fel a küzdelmet.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Tudod, hogy nem vagy tökéletes, de ha tisztában vagy a saját hibáiddal, az már fél sikernek tekinthető. Próbáld meg, hogy ne csak felismerd őket, hanem igyekezz javítani is rajtuk.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Nagy a kísértés, hogy titokban valaki dolgai után járj, de most az jelentheti a boldogsághoz vezető egyetlen tiszta utat, ha megbízol a másikban, és egyszerűen elhiszed neki, hogy elég annyit tudnod, amennyit ő közöl veled.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Mindenki siet valahová, és te sem akarsz lemaradni, de ne feledd, hogy az, ami másoknak jól beválik, még nem biztos, hogy a te elképzeléseidnek is megfelel. Járd a magad útját inkább.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Mindennek van határa, és úgy érzed, te már elérted a sajátjaidat, de valaki még mindig tovább feszítené a húrt. Ha úgy érzed, eddig rugalmas voltál, mostanra viszont kényelmetlenné vált számodra a helyzet, ne félj nemet mondani.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Örülsz a barátaid sikereinek, de ezek egyúttal kicsit bizonytalanná is tesznek: talán te nem azon az úton jársz, melyeken ők. Pedig te is sikeres vagy a magad területén, és erre minden okod megvan büszkének lenni.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Legyél ma óvatos az idegenekkel, és bár mindig érdemes nyitottnak maradnod az új ismeretségekre és barátságokra, ne ugorj rögtön fejest a dolgokba, és mindig legyen biztonsági köteled, ami visszaránthat.


Szólj hozzá!

comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek

Mi a mai jóslatod?

Személyre szóló napi jóslat
Kérjük, add meg a születési dátumod:

Hírlevél

Iratkozz fel ingyenes heti hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legfrissebb szépségápolási tippekről, egészséggel, szerelemmel, divattal és karrierrel kapcsolatos híreinkről!

Ne maradj le nyereményjátékainkról sem, legyél te a következő, akit megajándékozunk!