Havi horoszkóp

2014. augusztus 0 |
Google+
Add a Startlaphoz
Horoszkóp hozzáadása a Facebook profilomhoz
 
Kos - Havi horoszkóp

1 / 12 Havi horoszkóp: Kos

Ez a hónap a megosztásról, a közösségről szól, bármi is történik veled, az élmény akkor lesz igazán teljes, ha meg tudod azt osztani valakivel, nem csak fizikai közelségben, de lélekben is.

Szerelem: ez a hónap remek lehetőséget kínál arra, hogy kilépj a saját érzelmi burkodból, és bevonj a legmélyebb érzelmeidbe valaki mást is. A meglátásaitok mindkettőtök örömére egyezni fognak.

Karrier: Olvass a sorok között, amikor egy fontos munkahelyi ügyben kell döntened. A spekuláció nem kenyered, de most megéri kicsit a dolgok mögé nézni. 1Következő lap »
Bika

Havi horoszkóp: Kos
 
Bika - Havi horoszkóp

2 / 12 Havi horoszkóp: Bika

Szereted elrendezni a dolgokat, és csak akkor tudsz nyugodtan pihenni, amikor minden munka készen van. Ebben a hónapban azonban meg kell tanulnod lazítani egy kicsit, hogy a kapcsolataidra is energiát fordíthass.

Szerelem: A közös pihenés harmóniát teremthet köztetek, így legalább egy hétvégére mindenképpen kiszakadni a rohanó hétköznapokból ebben a hónapban. Ez nagyon erősen feltöltheti a kapcsolatotokat.

Karrier: tartalékolj az energiáiddal, mert aki mindent egyszerre akar elvégezni, az talán gyorsabban halad, de gyorsabban is ki fog égni!

2Következő lap »
Ikrek

Havi horoszkóp: Bika
 
Ikrek - Havi horoszkóp

3 / 12 Havi horoszkóp: Ikrek

Igyekszel távol tartani magadat a rosszindulatú emberektől, de amikor a konfliktust nem lehet elkerülni, akkor készen állsz a harcra is. Vigyázz, hogy ne lovald bele magadat túlságosan a dologba, mert csak magadnak okozol ezzel még több problémát.

Szerelem: Lehet, hogy ebben a hónapban többet kell tenned a szerelmi boldogságod érdekében, mint máskor, de ha valami, akkor ez megéri a befektetett energiát. Tarts ki, és ne feledd, te mennyit kapsz ettől a kapcsolattól.

Karrier: Ne halogasd az elintézni való ügyeket, mert ez a hónap kedvez a munkahelyi ügyeknek. Ha te is odateszed magadat, melléd állhat a szerencse. 3Következő lap »
Rák

Havi horoszkóp: Ikrek
 
Rák - Havi horoszkóp

4 / 12 Havi horoszkóp: Rák

Kimerültnek érezheted magadat a hónap elején, de ahogy telnek a napok, egyre inkább sikerül túllépned ezen az érzésen, és folyamatosan feltöltődsz, energikusabb leszel. Szánj időt most azokra a tevékenységekre is, amelyek számodra igazán fontosak.

Szerelem: Egy kapcsolat nem egy, hanem két emberről szól, de tartsd észben, hogy ebből az egyik te vagy. Nem jellemző rád az önzőség, de az sem jó, ha teljesen feláldozod magad, hiszen hosszú távon ez nem tehet boldoggá.

Karrier: Érdemes most olyan lépéseket tenned, amelyek a kapcsolatok kiépítését szolgálják. Egy pozitív benyomás sokat lendíthet a karriereden. 4Következő lap »
Oroszlán

Havi horoszkóp: Rák
 
Oroszlán - Havi horoszkóp

5 / 12 Havi horoszkóp: Oroszlán

Szorongatónak érezheted a légkört, szeretnél egy kicsit kiszabadulni, fellélegezni, azonban, bár a nyomás enyhülhet, nem ez a hónap lesz az, amikor teljesen megszabadulhatsz a terheidtől. Szabadítsd fel a tartalék energiáidat, azok segítenek megoldani a nehéz helyzeteket.

Szerelem: A bizalom megőrzése nem mindig egyszerű, de ha engedsz a kísértésnek, és elengeded, csak még nagyobb kért okozol saját magadnak.

Karrier: Lehet, hogy szeretnél már szabadulni, de bizonyos dolgokban most megéri a kitaposott ösvényen maradni. Várd ki, amíg eljön a te időd. 5Következő lap »
Szűz

Havi horoszkóp: Oroszlán
 
Szűz - Havi horoszkóp

6 / 12 Havi horoszkóp: Szűz

Egyre nehezebben viseled, hogy valaki a környezetedben mindig csak ígérget, de amikor rá kerül a sor, nem tartja be a szavát, és neked kell kihúzni őt a bajból. Ahelyett, hogy magadban fortyogsz, jobban teszed, ha őszintén beszélsz vele.

Szerelem: A pároddal kapcsolatban is feszült helyzeteket hozhat ez a hónap, bár ennek nem kettőtök között keresendő az oka, inkább a környezeti feszültség csapódik le így. A türelem lehet a kulcs.

Karrier: Változásokat hozhat ez a hónap, amelyek elsősorban rajtad múlnak. Itt az ideje, hogy kezedbe vedd az irányítást néhány fontos kérdést illetően. 6Következő lap »
Mérleg

Havi horoszkóp: Szűz
 
Mérleg - Havi horoszkóp

7 / 12 Havi horoszkóp: Mérleg

Kalandokat és kihívásokat egyaránt tartogat ez a hónap, és nagy szükséged lesz a rád jellemző bájra, rugalmasságra és diplomáciai érzékre, hogy minden helyzetet a helyén kezelj, de végül mindenkit leveszel majd a lábáról.

Szerelem: Egy közös megmérettetés után minden esély megvan arra, hogy a kapcsolatotok még komolyabbra forduljon, az is lehet, hogy elérkezettnek látjátok az időt, hogy valamilyen formában hivatalosabbá tegyétek a viszonyotokat.

Karrier: Pozitív híreket kapsz a karriered alakulásával kapcsolatban, és noha tudod, hogy ez a lehetőség egyben komoly feladatokat is takar, bizakodóan tekintesz a jövőbe. 7Következő lap »
Skorpió

Havi horoszkóp: Mérleg
 
Skorpió - Havi horoszkóp

8 / 12 Havi horoszkóp: Skorpió

Fontos tanulságokat hozhat el ez a hónap, amiket azonban csak akkor tapasztalhatsz meg, ha hagysz időt magadnak megélni ezeket a tapasztalatokat. Nem biztos, hogy most mindegyik kellemes lesz, de hosszú távon könnyebbé tehetik az életedet.

Szerelem: A július forró lesz, és nem csak a higanyszál jelzi ezt, a te szenvedélyed is teret kaphat. Engedd el az érzelmeidet, hiszen elfojtani úgysem tudod őket.

Karrier: Sok teendő vár rád, de szerencsére elég energia van benned ahhoz, hogy ezekkel szembenézz. A hónap második felében a kikapcsolódásra is jut idő, addig azonban figyelj a feladatokra. 8Következő lap »
Nyilas

Havi horoszkóp: Skorpió
 
Nyilas - Havi horoszkóp

9 / 12 Havi horoszkóp: Nyilas

Sok újdonságot, újrakezdéseket tartogathat ez a hónap, és nem biztos, hogy mindegyik zökkenőmentes lesz, azonban érzed, hogy szembe kell nézned a nehézségekkel ahhoz, hogy a helyes irányba tereld az életedet.

Szerelem: Ez a hónap vízválasztó lehet a kapcsolatotok szempontjából, mert nagyon sok támogatásra lesz szükséged. Hosszú távon meghatározhatja a viszonyotokat, hogy a párod képes lesz-e ezt megadni neked.

Karrier: Komoly kihívások várnak rád a munka terén, de olyan lépéseket tehetsz, amelyek segíthetnek valóra váltani a hosszú távú terveidet. A hónap második felére már könnyebbek lesznek a dolgok. 9Következő lap »
Bak

Havi horoszkóp: Nyilas
 
Bak - Havi horoszkóp

10 / 12 Havi horoszkóp: Bak

Élvezed a nyarat, annak minden előnyével és hátrányával együtt, még a nehézségekben is meg tudod találni a szépséget ebben a hónapban. Ez a szemlélet sok lehetőséget hozhat számodra, de most szívesebben maradsz még ebben az állapotban, hogy kiélvezd minden pillanatát.

Szerelem: Új kapukat nyithatsz meg, de egyelőre még nem tárod szélesre őket. Ha úgy érzed, több időre van szükséged, akkor add azt meg magadnak.

Karrier: Kiegyensúlyozottan és elégedetten végzed a munkádat, ez pedig a főnökeidet is elégedettséggel tölti el. A hónap végére egy kedvező ajánlatot is kaphatsz. 10Következő lap »
Vízöntő

Havi horoszkóp: Bak
 
Vízöntő - Havi horoszkóp

11 / 12 Havi horoszkóp: Vízöntő

Olyan helyzetekben kell helyt állnod a hónapban, amelyekben korábban még nem, de már vártál ezekre a kihívásokra. Szeretnél bizonyítani másoknak, de elsősorban magadnak is. Mivel hiszel a sikeredben, semmilyen akadály nem állíthat meg.

Szerelem: Olyan fordulatot vehet a kapcsolatod, amire nem is számítottál, de teljesen elégedett leszel az eredménnyel. Talán eddig nem gondoltál rá, de már mindketten megértetek arra, hogy megtegyétek ezt a lépést.

Karrier: Kedvező ajánlatot kaphatsz valahonnan, azonban tudod, hogy ha igent mondasz, az bizonyos áldozatokkal is jár majd. Az igazán fontos dolgokat sikerül majd átmentened, ezért érdemes megfontolni a lehetőséget. 11Következő lap »
Halak

Havi horoszkóp: Vízöntő
 
Halak - Havi horoszkóp

12 / 12 Havi horoszkóp: Halak

Hálás vagy ebben a hónapban mindazokért a dolgokért, amiket az élettől kaptál, ugyanakkor félhetsz is attól, hogy valami értékeset elveszíthetsz. Aggodalom helyett használd ki azokat a pillanatokat, amelyek megadattak.

Szerelem: Csendesen, de boldogan telik el a hónap, a közös összhangot szinte szavak nélkül is érzitek. Érdemes ezt az időszakot a lelki kapcsolat további elmélyítésére használni.

Karrier: Vigyázz, hogy ebben a hónapban ne vállald túl magad, mert a lelki egészségedre mehet a túl sok teher. Azonban, ha úgy érzed, hogy a cél megéri a kockázatot, akkor vállalj egy kis extra feladatot a saját határaidon belül.

Havi horoszkóp: Halak
Hirdetés

Hozzászólások

Kapcsolódó témák

Hírlevél ingyenes!

Ne maradj le a hét legérdekesebb témáiról!