Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2016. május 27.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Lehet, hogy túl könnyen elgyengülsz valaki felé, de ezt nem kell szégyellned, hiszen nincs azzal semmi gond, ha engedsz az érzelmeidnek. Ne feledd azonban, hogy közben saját magadról is gondoskodnod kell.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Nagyon szeretnél megfelelni valakinek, de nem biztos, hogy ez a legjobb dolog, amit tehetsz. Akinek igazán fontos vagy, így is szeret, aki pedig nem, az talán meg sem érdemli az erőfeszítéseidet.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Hirtelen támadt feszültség nehezítheti meg a napodat, de szerencsére mindent sikerül majd idejében elrendezni, csak ne akarj túl sok mindent magadra vállalni. Hagyj másoknak is a feladatokból.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Vedd észre a szépséget is a dolgokban, mert minden nehézség mögött ott rejlenek a lehetőségek és a tanulságok is. Örülj annak, amid van, és engedd el, azt, aminek mennie kell.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Ne hajtsd túl magadat, mert hamarosan komolyabb kihívások is várnak rád, és jó, ha ezekre lesz energiád. Egyelőre maradj nyugalmi állapotban, de állj ugrásra készen, arra az esetre, ha cselekedni kell.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Gyorsan szeretnél túlesni valamin, de az élet nem így rendezi a dolgokat. Próbáld megérteni, hogy mit akar üzenni neked ezzel a helyzettel, mert ha megtanultad a leckét, tovább is léphetsz majd.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Kijelöltél magadnak egy célt, és készen állsz arra, hogy ezt teljesítsd is. Ne feledkezz meg közben a korábban szerzett tapasztalataidról sem, mert ezek most nagy segítségedre lehetnek.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Ha már tudod, hogy mit akarsz, arra is rá fogsz jönni, hogy hogyan érheted el a célt. Addig azonban, amíg bizonytalan vagy magaddal kapcsolatban, a válaszok sem fognak az öledbe hullani.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Gondold meg a következő lépésedet, mert ha nem vigyázol, nem előre, hanem hátra felé lépsz majd, és ez most nincs belekalkulálva a terveidbe. Inkább várj egy kicsit, de legyél biztos az irányban.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Úgy érzed, lemaradtál valamiről, pedig még nincs semmi sem veszve, és a lehetőség, amiről most úgy érzed, lecsúsztál, hamarosan visszatér majd. Győződj meg róla, hogy akkor készen fogsz állni, hogy megragadd.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Nem érdemes a múlton rágódnod, mert azon már nem tudsz változtatni. A jelen és a jövő egyébként is számos olyan lehetőséget tartogat, amelyek boldogabbá tehetnek, mint amilyen a múltadban voltál.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Igyekszel őszinte lenni, de ez még nem jeleni azt, hogy egészen ki is kellene adnod magadat. Vannak dolgok, amiket megtarthatsz magadnak, semmi szükség rá, hogy másokkal is megoszd őket.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus