Havi horoszkóp

2014. április 0 |
Google+
Add a Startlaphoz
Horoszkóp hozzáadása a Facebook profilomhoz
 
Kos - Havi horoszkóp

1 / 12 Havi horoszkóp: Kos

A hónap a kettősségek jegyében telik, ugyan egy nagy lehetőség elúszik, de nem lesz időd csüggedni, mert máris egy másik kopogtat az ajtón, ami újabb kalandokat ígér, de a megvalósításért azonnal el kell kezdened dolgozni, nincs idő pihenőre.

Szerelem: Csendes, de romantikus hangulatban telik a hónap, bár nagy változások vagy meglepetések most nem várhatóak, az apró figyelmességek, a mindennapok örömei széppé teszik a kapcsolatodat.

Karrier: Ha egy váratlan ajánlatot kapsz most valahonnan, legalább gondolkodj el rajta, de ne mondj rögtön nemet. Ez a hónap kedvez a változásoknak. 1Következő lap »
Bika

Havi horoszkóp: Kos
 
Bika - Havi horoszkóp

2 / 12 Havi horoszkóp: Bika

Egy ideje már gyanakszol arra, hogy valaki a háttérből nehezíti az életedet, és most ki is derül, hogy ki volt, az, aki mindig keresztbe tett. Lehet, hogy az igazság meglepő vagy sokkoló lesz, de a hónap végére legalább sikerül majd lezárni az ügyet.

Szerelem: Különösen bizalmatlan vagy most mindenkivel, és ez a szerelmi életedre is rányomja a bélyegét. Az óvatosság nem árt, de ne hagyd, hogy elveszítsd a hitedet.

Karrier: Itt az ideje learatni azokat a babérokat, amikért eddig dolgoztál. De vigyázz, mert ha most szerénykedni próbálsz, más söpörheti be a győzelmet, mielőtt még észbe kapsz. 2Következő lap »
Ikrek

Havi horoszkóp: Bika
 
Ikrek - Havi horoszkóp

3 / 12 Havi horoszkóp: Ikrek

Változásra, kalandra vágy, és ez a hónap végre hozhat egy olyan lehetőséget, amit régóta keresel, ám a környezetedben nem mindenki lesz feltétlenül elragadtatva a terveidtől. Hallgasd meg a számodra fontos emberek véleményét, de végül a saját belátásod szerint dönts.

Szerelem: Csak rajtad múlik, hogy felfűszerezed-e a kissé sótlanná vált kapcsolatodat. A szikra és a lehetőség még mindig ott van, és ha energiát is fektetsz bele, visszahozható a régi tűz.

Karrier: Most ne a pénz vagy az előrelépés motiváljon, ebben a hónapban az a legfontosabb, hogy minél több tapasztalatot szerezz. Keresd a kihívást, még akkor is, ha ez néha megnehezíti a mindennapjaidat. 3Következő lap »
Rák

Havi horoszkóp: Ikrek
 
Rák - Havi horoszkóp

4 / 12 Havi horoszkóp: Rák

Egy magánéleti konfliktus vethet árnyékot a mindennapjaidra, és egyre jobban érlelődik benned a változás gondolata. Ideje a sarkadra állnod, és eldöntened, hogy mit akarsz. Vagy elfogadod a kialakult helyzetet, vagy tovább lépsz, de a mostani állapotot nem tartogathatod a hónap végéig.

Szerelem: Ha egy kapcsolatba csak te fektetsz energiát, vissza azonban nem kapsz belőle, az sokáig nem fog működni. Lehet, hogy érdemes erre a párod figyelmét is felhívni, talán akkor észbe kap.

Karrier: A kezdeti bizonytalanságok mintha köddé váltak volna, egyre jobban veszed az akadályokat és a magabiztosságod az élet más területein is segíthet. 4Következő lap »
Oroszlán

Havi horoszkóp: Rák
 
Oroszlán - Havi horoszkóp

5 / 12 Havi horoszkóp: Oroszlán

A békességet egy családi konfliktus árnyékolhatja be, amiből te szeretnél kimaradni, de úgy tűnik, mindenki tőled várja a megoldást. Próbálj a békés közvetítő szerepébe bújni a harmónia megőrzése érdekében, még akkor is, ha ez nem egy hálás szerep.

Szerelem: Miközben a rokonok között konfliktusok dúlnak, a te kapcsolatod szerencsére a béke szigete lesz, és ez abban is segít, hogy elég energiád maradjon szembeszállni a viszálykodókkal. A rossz tapasztalat csak mindkettőtöket megerősít abban, hogy érdemes türelemmel lenni a másik iránt.

Karrier: Ne hagyd, hogy az otthoni események teljesen eltereljék a figyelmedet, mert egy nagy lehetőség vár rád, azonban időben reagálnod kell a kialakult helyzetre, különben nélküled megy tovább a szekér.

5Következő lap »
Szűz

Havi horoszkóp: Oroszlán
 
Szűz - Havi horoszkóp

6 / 12 Havi horoszkóp: Szűz

Valaki, aki régóta kíséri figyelemmel az életedet, most egy olyan tanáccsal szolgálhat, ami sok dolgot helyez más megvilágításba. A hónap egy különleges ajánlatot is tartogathat, amire szívesen igent mondanál, de nem vagy biztos abban, hogy összeegyeztethető az értékrendeddel.

Szerelem: Kisebb konfliktusok adódhatnak most, melyek önmagukban talán nem lennének jelentősek, de mostanra már amúgy is kezd betelni a pohár. Könnyen lehet, hogy a vihar végül egy látszólag jelentéktelen ügy kapcsán pattan ki.

Karrier: Egy olyan helyzetet kell most megoldanod, ami még számodra is kihívást jelent. Tedd félre az érzelmeidet, kezeld tárgyilagosan és profin az esetet, így lesz a legjobb mindenkinek. 6Következő lap »
Mérleg

Havi horoszkóp: Szűz
 
Mérleg - Havi horoszkóp

7 / 12 Havi horoszkóp: Mérleg

Csalódott vagy, mert valami, amiért sokat dolgoztál, végül mégsem a várt eredménnyel zárul. Azonban egy váratlan esemény kárpótol a veszteségeidért, és talán még izgalmasabb lehetőségeket tartogat, de ezeket csak akkor ragadhatod meg, ha nem keseregsz sokáig a kudarcod fölött. Egyenesen a jövőbe nézz!

Szerelem: Kapcsolatod harmonikus, ebben a hónapban pedig a kisebb-nagyobb ellentéteket is sikerül őszintén és békésen megbeszélni. Mivel mindketten a megoldásra törekedtek, ez semmilyen konfliktust nem fog okozni.

Karrier: Régóta bízol abban, hogy egy munkád meghozza a gyümölcsét, és ez ebben a hónapban így is lesz, noha egyáltalán nem úgy történik, ahogyan arra számítottál. Az eredménnyel azonban így is elégedett leszel. 7Következő lap »
Skorpió

Havi horoszkóp: Mérleg
 
Skorpió - Havi horoszkóp

8 / 12 Havi horoszkóp: Skorpió

Ez a hónap a döntésekről szól, és azzal is tisztában leszel majd, hogy mindegyiknek komoly következménye lesz. Dönts a saját véleményed, és a szíved szerint, így bármit is hoz az eredmény, el tudod majd fogadni azt.

Szerelem: Ha egyedülálló vagy, a hónap második fele ígérhet új szerelmet, noha nem lángoló szenvedéllyel, inkább csendes egymásra találással érkezik majd. A kapcsolatban élők most egy régi konfliktust oldhatnak fel.

Karrier: Te is tudod, hogy nem kaphatsz meg egyszerre mindent, és hogy ha valamit szeretnél, azért áldozatot kell hoznod. Ebben a hónapban azonban el fogsz gondolkodni, hogy mindez megéri-e. 8Következő lap »
Nyilas

Havi horoszkóp: Skorpió
 
Nyilas - Havi horoszkóp

9 / 12 Havi horoszkóp: Nyilas

Ebben a hónapban talán olyasmiket is meg kell tenned, amihez nem feltétlenül fűlik a fogad. A felnőtt élet azonban nem szólhat folyton a lázadásról, néha neked is bele kell nyugodnod valamibe, és még az is lehet, hogy ezt most nem magadért, hanem mások kedvéért kell megtenned.

Szerelem: Bármennyire is szeretnéd, ez a hónap nem kedvez kifejezetten az új kapcsolatoknak. Azért ne zárkózz el semmitől, de gondold meg, mielőtt fejest ugrasz valamibe.

Karrier: Ami igazán érdekel, az nem feltétlenül jövedelmez, amivel viszont kereshetnél, az nem köti le a figyelmedet. Lehet, hogy most mégis rákényszerülsz, hogy a mások által kitaposott ösvényre lépj. 9Következő lap »
Bak

Havi horoszkóp: Nyilas
 
Bak - Havi horoszkóp

10 / 12 Havi horoszkóp: Bak

Végre egyszer nálad is kedvezően alakulnak a dolgok, és kivételesen a szerencse is besegít, így nem kell mindenért kétszer olyan keményen megdolgoznod. A kedvező változást az optimizmusodnak köszönheted, próbálj továbbra is pozitív energiákat sugározni.

Szerelem: Noha nem lesz minden nehézségtől mentes a hónap, a párod mindenben melletted áll, és támogat. A közös cél összeköt benneteket, és ez erősebbé teszi a kapcsolatot.

Karrier: A hónapban lehetőséget kapsz a változtatásra, az új karrier azonban az életedet is megváltoztatná. Nem biztos, hogy ez baj lenne, gondold át, nem férne-e rád egy új kaland. 10Következő lap »
Vízöntő

Havi horoszkóp: Bak
 
Vízöntő - Havi horoszkóp

11 / 12 Havi horoszkóp: Vízöntő

Úgy érzed, sok időt vesztegettél, és most már nem halogathatod tovább a jövőd rendezését. Álmodozás helyett tiszta terveket kezdesz gyártani, és így azt is látni fogod, hol érdemes a megvalósításhoz kezdeni.

Szerelem: Szerencsés vagy, mert olyan partner áll melletted, aki mindenben támogat, és ha kell, néha az orrodra koppint, így ábrándozás helyett a tényleges munkával fogsz foglalkozni. Ez egy valóban gyümölcsöző kapcsolat.

Karrier: A jövődre gondolsz, de a jelenben dolgozol érte. Ez a hónap sok munkát tartogat, de ha elvégzed a feladatokat, úgy fogod érezni, megérte a fáradtságot. 11Következő lap »
Halak

Havi horoszkóp: Vízöntő
 
Halak - Havi horoszkóp

12 / 12 Havi horoszkóp: Halak

Mikor már úgy érzed, minden jól alakul, valami elrontja a képet, és rá kell jönnöd, hogy mindez valami olyannak a következménye, amit te követtél el a múltban. A le nem zárt ballépések visszaköszönhetnek, és sok mindent elronthatnak. Bánkódni most már késő, a legtöbb, amit tehetsz, hogy legközelebb okosabb leszel.

Szerelem: Nem érdemes titkokra építeni egy kapcsolatot, mert az igazság előbb vagy utóbb úgy is kibukik, és akkor egyetlen hazugság semmissé tehet minden más eredményt. Ezt tarts szem előtt ebben a hónapban!

Karrier: Egy külföldi utazás, vagy akár hosszabb külföldi tartózkodás lehetősége merül fel. Ne feledd, hogy a sikert sehol nem adják ingyen, csak akkor vágj bele a kalandba, ha racionálisan szemléled a helyzetet.

Havi horoszkóp: Halak
Hirdetés

Hozzászólások

Kapcsolódó témák

Hírlevél

A hét legérdekesebb témái!