Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2016. december 4.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Vegyél egy nagy levegőt, mielőtt hozzáfogsz a mai teendőidhez, mert lesz dolgod bőven. A nap végére alaposan kimerülsz, de sok olyan feladatot elvégezhetsz, amit már régóta halogattál, és így végül a pihenés is kellemesebb lesz.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Úgy érzed, itt az ideje, hogy őszintén beszélj valakivel, de nem vagy benne biztos, hogy megtalálod a megfelelő szavakat. Csak kövesd a szívedet, és ha elkezdted a beszélgetést, a mási kérdései majd rávezetnek a helyes útra.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Egy olyan feladat előtt találhatod magadat, amit sem te, sem más nem tud megoldani egyedül, itt csapatmunkára lesz szükség. Igaz, hogy így az érdemen is osztoznotok kell, de legalább a terhek viselése is közös lesz.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Egy apró kedvesség most nagyon sokat jelent neked, hiszen olyan terheket vehet le a válladról, ami miatt régóta aggódsz már. Most azonban te se dőlj hátra, hanem használd ki az alkalmat, és végre intézd el, ami miatt olyan régóta aggódsz.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Vegyél egy nagy levegőt, mielőtt ma elhamarkodott döntéseket hozol, vagy túl könnyen pánikba esel. A helyzet korántsem olyan súlyos, mint amilyennek érzed, de szükséged lehet egy alaposan átgondolt tervre.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Valaki aggódik miattad, te azonban a törődését teherként élheted meg. Ne feledd, hogy nem a szabadságodban akar korlátozni, csak félt. Ez nem jelenti, hogy ne járhatnád a magad választotta utat, de fordíts egy kis figyelmet arra is, hogy őt megnyugtasd.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Több napnyi elmaradást próbálsz ma bepótolni, és most is megfogadod, hogy legközelebb nem hagysz mindent az utolsó pillanatra. A sürgető határidő azonban igazi doppingszer a számodra, így most is jobban teljesítesz majd tőle.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Egy okos döntéssel most több mindent elérhetsz, mint ha megpróbálnál minden követ megmozgatni a sikerért. Ne feledd, sokszor nem azok kezében vannak az ütőkártyák, akik minden kérdésre tudják a választ, hanem azokéban, akik tudják, hol keressék a válaszokat.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Észreveszed, hogy a környezetedben valaki más tollával ékeskedik, és ezt eléggé zavarónak találod. Egyelőre mégsem szólsz semmit, mert nem akarod beleártani magadat a dologba. Könnyen lehet azonban, hogy nem sokáig őrizheted meg ezt a külsős állást.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Sok mindent szeretnél elérni, és ehhez keményen kell dolgoznod is, amit azonban a cél ismeretében nem bánsz. Viszont ne feledd, hogy a pihenésre is kell időt szakítanod, különben kihajszolva még a munka gyümölcsét sem tudod majd élvezni.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Szeretnéd, ha valaki végre őszintén beszélne veled, de úgy érzed, az illető mindig kikerüli a kérdéseidet, és nem ad egyenes választ. Lehet, hogy jobban jársz, ha egy kicsit most hátra lépsz, és hagyod, hogy elgondolkodjon azon, mit csinál.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Abból kell főznöd, amid van, de ha ezt elfogadod, és elkezded az okos megoldásokon törni a fejedet, kiderülhet, hogy nem is olyan rossz ez az alapanyag. A te lelkesedéseddel és problémamegoldó készségeddel még jól is elsülhet a dolog.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek