Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2016. augusztus 25.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Úgy érzed, minden összejátszik ellened, semmi sem úgy alakul, ahogyan azt szeretnéd. Lehet, hogy csak egy kicsit rugalmasabban kell állnod a kérdéshez, és akkor megtalálod a boldogság forrását is.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Gondold meg, hogy mi az, amit kívánsz, mert lehet, hogy megbánod, amikor teljesül. A mai napnak nagyon erős spirituális hatása van, és a gondolataid ereje megsokszorozódhat, ezért óvatosnak kell lenned.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Nagy lendülettel fogsz valamibe, de gyorsan kimerülhetsz, és úgy érezheted, hogy egy kis pihenőre lenne szükséged. Próbáld inkább beosztani az erőidet, és akkor mindenre jut energiád.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Őszintén beszélsz valakivel, de ez számodra sem egyszerű, mert védtelennek, sebezhetően érzed magadat, ha feltárod az érzéseidet. Próbálj kicsit magabiztosabb lenni, hiszen te nyílt kártyákkal játszol.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Érzed, hogy mi jelenthetne megoldást egy problémára, de közben azt is tudod, hogy ehhez talán olyan erők megmozgatása szükséges, amilyenekkel te nem rendelkezel. Próbáld annak látni a helyzetet, ami.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Nem akarsz beleszólni mások dolgába, de amikor élesedik a helyzet, és a következmények már rád is hatással lehetnek, akkor nem tudod megállni, hogy felemeld a hangod. Itt a te sorsod is a tét.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Ne csak a szellemi táplálékkal foglalkozz, ne feledd, hogy a testednek is szüksége van a törődésre, máskülönben nem leszel képes tartani a tempót saját magaddal. Egy kis mozgás energiával tölthet fel.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Érzed, hogy szükséged van most valamire, de nem tudod kitapintani, hogy mi is lenne az. Ismerd fel a saját igényeidet, különben nem fogsz tudni eleget tenni nekik, amikor arra van szükség.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Ha egyenes válaszokat vársz valakitől, akkor ne lepődj meg, amikor megkapod őket. Kezeld őket a helyükön, vond le a tanulságot, és állj készen arra, hogy ha kell, te is kiterítsd a kártyáidat.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Éppen csak egy kis felfrissülésre van szükséged ahhoz, hogy másképpen nézz egy helyzetre, és gyorsan megtaláld az erre vonatkozó megoldásokat. Ezt a friss szemléletet valaki elhozhatja ma a számodra.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

A mai napon egy fontos találkozásra kerülhet sor, azonban a sors úgy forgatja a lapokat, hogy az esemény jelentősségét talán csak évekkel később érted majd meg igazán. Tartsd azért nyitva a szemedet.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Kissé bosszús lehetsz valami miatt, de amikor az első haragod elszáll, rá fogsz jönni, hogy nem is olyan vészes a helyzet, mint amilyennek gondoltad. Ha hagyod magadnak, megtalálod benne a boldogságot.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek