Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2015. május 6.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Egy apró félreértés lavinát indíthat el, és a problémát magad előtt görgetve egyre több nehézséget okozhat majd a dolog. Bármilyen kellemetlen is a téma, jobban teszed, ha olyan gyorsan a végére jársz, ahogyan csak lehet.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Egyszerre próbálsz két ügyet is elintézni, de vigyázz, mert ez nem csak fárasztó menet lehet, még az is lehet, hogy két szék közül végül a pad alá esel majd. Talán a mai napon érdemesebb biztosra menni.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Nem kell egyet értened valakivel, de azt el kell fogadnod, hogy ő talán másként gondolkodik, mint te. Ha kölcsönösen tiszteletben tartjátok a másik véleményét, akkor ez sem okozhat semmilyen gondot köztetek.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Nagyon el akartál kerülni egy bizonyos forgatókönyvet, de úgy tűnik, hogy el kell fogadnod ezt a helyzetet. Nem dönthetsz te mindenről, még akkor sem, ha végül te leszel az, akire igazán hatással lesznek a körülmények.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Olyan jól megértesz valakit, mintha csak egy rugóra járna az agyatok, és ezt a különleges köteléket kihasználhatjátok arra, hogy valami különlegeset alkossatok. Lehet, hogy ennél még több is kialakulhat a dologból.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Mindent a helyén kell kezelned, és nem szabad elfelejtened, hogy mindenki más közegből jön. Amit te talán sértőnek találsz, az lehet, hogy valakinek a legbarátságosabb arca, és ezzel próbál megtisztelni téged. Értékeld a próbálkozását.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Nem lehet mindent és mindenkit kategóriákba sűríteni, és ez néha zavarba ejtő lehet. Nem olyan könnyű elfogadni, hogy valamiről talán csak nagyon keveset tudsz, de ez a felismerés vezethet el a további tanuláshoz.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

A mai napon felvillanhat előtted a jövőd, és nagyon is elégedett vagy azzal, amit látsz. Tudod, hogy kicsit még várnod kell arra, hogy mindez valósággá váljon, de a remény máris nagy boldogsággal tölt el.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Átadhatod valakinek a tudásodat, amit nagy gonddal gyűjtöttél össze, és örömmel tölt el az, hogy valaki kíváncsi az eredményeidre. Lehet, hogy méltó partnert találsz arra, hogy megoszd az élményeidet és a gondolataidat.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Apró hibát véthetsz valamivel kapcsolatban, de a legjobban az bosszant, hogy erre senki nem hívta fel a figyelmedet. Talán azért, mert ők nem találták olyan fontosnak a dolgot, de te szeretsz hibátlan munkát kiadni a kezedből.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Szigorú tempót diktálsz magadnak, de még így sem feltétlenül érsz a teendőid végére, és nem is biztos, hogy minden az elképzeléseid szerint alakul. Próbálj minden változatra felkészülni.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Nem válogatsz az eszközökben, amikor arról van szó, hogy megoldást találj egy problémádra. Amíg senkinek nem esik bántódása, addig ne ijedj meg olyan dolgokhoz is nyúlni, amelyek talán szokatlannak tűnnek.


Szólj hozzá!

comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek

Mi a mai jóslatod?

Személyre szóló napi jóslat
Kérjük, add meg a születési dátumod:

Hírlevél

Iratkozz fel ingyenes heti hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legfrissebb szépségápolási tippekről, egészséggel, szerelemmel, divattal és karrierrel kapcsolatos híreinkről!

Ne maradj le nyereményjátékainkról sem, legyél te a következő, akit megajándékozunk!