Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2016. május 7.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Izgatott vagy valamivel kapcsolatban, de egyelőre még nem szeretnéd elkiabálni a dolgot. Inkább megvárod, míg a kedélyek lecsillapodnak, és biztosra mehetsz, csak akkor osztod meg a híreket másokkal is.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Váratlan kalandokba bonyolódhatsz, és ez egyúttal azt is jelenti, hogy felül kell írnod néhány korábbi elgondolásodat. Ez azonban most egyáltalán nincs ellenedre, lázba hoz az újdonság gondolata.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Nem akarsz azokra hallgatni, akik megpróbálnak lebeszélni valamiről, inkább mész a saját fejed után, mert tudod, hogy jól alakulhatnak a dolgok. Ha hiszel önmagadban, tényleg semmi sem állíthat meg.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Gyorsan kell meghoznod fontos döntéseket, és ezek frusztrálhatnak is egy kicsit. Igyekezz úgy cselekedni, hogy ne kelljen később visszalépned, és megváltoztatnod valamelyik döntésedet.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Úgy érzed, valaki túlságosan nagy hatást akar gyakorolni rád, és túl sokszor próbál meg beleszólni abba, hogy mit is kellene tenned. te azonban jobban szereted a saját elképzeléseidet követni, és úgy érzed, ez így helyes.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Nem szeretnél senkit sem megbántani, de abban is bizonyos vagy, hogy olyan döntéseket hoztál, amik nem lesznek majd mindenkinek ínyére. Merd követni az elképzeléseidet ennek ellenére is.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Végre minden a helyére kerül, és te is el mered kezdeni élvezni a kialakult helyzetet. Ne kételkedj önmagadban, és merj megbízni azokban is, akik melletted állnak, mert már bizonyítottak.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Véletlenek sorozata vezethet egy különös eseményhez, ami most meghatározó lehet a jövőd szempontjából. Ha fel mered emelni a hangodat, és ki mersz állni önmagadért, akkor az mindent megváltoztathat.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Bőven van még időd arra, hogy bizonyos döntéseket meghozz, de te nem is szeretnéd elkapkodni a dolgot. Hiszel magadban, de abban is, hogy jobban teszed, ha kivárod, hogyan alakulnak a dolgok.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Szeretnéd, ha valaki elfogadná a döntéseidet, és támogatna abban, amit te is fontosnak tartasz. Ehhez azonban először is arra van szükség, hogy őszintén beszélj vele arról, hogy te mit szeretnél az életedtől.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Próbálod hasznossá tenni magadat, mert nagyon szeretnél segíteni valakinek, aki fontos a számodra. Szerencsére már a jelenléteddel is nagyon sok erőt adsz neki, így önmagadban is komoly támogatást jelentesz.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Úgy érzed, hogy nem kifejezetten egyeznek valakivel az elképzeléseid, de ez önmagában még nem kell, hogy bajt jelentsen. Ha mindketten szeretnétek, akkor fogtok kompromisszumokat találni.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus