Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2015. július 2.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Valaki megbízik benned, és te nagyon nem szeretnél csalódást okozni neki, így minden tőled telhetőt megteszel, de félsz, hogy ez nem lesz elég. Okkal bízott meg benned, te se kételkedj hát saját magadban.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Nem egyszerű bizalmat szavaznod valakinek, aki már olyan sokszor csalódást okozott. Lehet, hogy itt az ideje, hogy magadra kezdj gondolni, és ne mások érdekeit nézd. Szállj védelemre a magad oldalán.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Jó híreket kapsz, egyelőre azonban nem akarod világgá kürtölni őket. Ne feledd azonban, hogy van a környezetedben valaki, aki legalább annyira izgatott - őt ne várasd sokáig, és mindenképpen oszd meg vele az örömödet.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Mindenki sikeres akar lenni, de nem sokan hajlandóak tenni is a dologért. Benned azonban él az elhatározás, és tudod, hogy elég erős vagy ahhoz, hogy végigvidd a tervedet. Ma végre a várva várt lehetőség is megérkezik.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Szeretnéd kivívni valaki elismerését, de vigyázz, mert ha túl erősen próbálod, azzal éppen hogy visszatetszést válthatsz ki. Csak maradj önmagad, tedd azt, amit helyesnek gondolsz, és a dolgok maguktól kialakulnak majd.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Hiába dolgozol keményen, úgy érzed, éppen csak utoléred magadat, de nem haladsz előre. Most ne csüggedj, mert már úton a segítség, és hamarosan kedvező fordulatot vesznek a dolgok.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Tanácsot kérsz valakitől, és abban bízol, hogy ő is azt mondja, amit hallani szeretnél. Ne feledd azonban, hogy a végső döntést neked kell majd meghoznod, és ha az fájdalmas, akkor senki nem szereti hangosan is kimondani.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Igyekszel nyugodt maradni egy olyan helyzetben is, amit pedig nagyon igazságtalannak érzel, de tudod, hogy nem most van itt a megfelelő pillanat, hogy cselekedj. Amikor azonban az alkalom elérkezik, ne késlekedj tovább.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Nem egyszerű féket tenni most az indulataidra, azt szeretnéd, hogy minél előbb meg tudj szabadulni egy súlyos tehertől, de lehet, hogy ezúttal nem a sebtapasz gyors letépése a legegyszerűbb mód. Legyél türelemmel!

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Úgy érezheted, kicsúszik a lábad alól a talaj, de ne ess kétségbe. A dolgok változhatnak, de ha minden kötél elszakad, nem is lesz, ami megkötne többé. A helyzet most talán ijesztő, de lehet, hogy éppen egy friss, új kezdetre volt szükséged.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Hiába bíztál meg valakiben, sokadszorra is visszaél a bizalmaddal, és most már azt gondolod, hogy talán rajtad is múlik a dolog. Ne hagyd, hogy valaki játszadozzon az érzéseiddel.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Nem könnyű belátni, ha valaki jobb valamiben, különösen, ha te is sokat tettél az ügy érdekében. Attól azonban, hogy nem a legjobb vagy, még nem kell rossznak is lenned. Hidd el, hogy szükség van itt rád.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek