Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2016. szeptember 29.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Nagy lépésre készülsz, és bár már elszántad magadat, mégsem vagy biztos abban, hogy meg fogod tudni tenni a dolgot. Ha ez az, amire vágysz, és jót is tenne neked, akkor vegyél egy nagy levegőt, és cselekedj!

Teszt: Változásra van szükség az életedben? Tovább »
Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Bármennyire igyekszel is, mindig lesz olyan, aki egy lépéssel előtted jár. Ne feledd azonban, hogy ha ez nem így lenne, nem lennél versenyhelyzetben, és talán te sem teljesítenél ilyen jól.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Azt remélted, hogy mostanra túl leszel egy probléma megoldásán, és csalódással tölt el, hogy ez nem így van. Ne aggódj túl sokat ezen, mert csak további energiákat veszítenél, inkább dolgozz a megoldáson.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Biztos vagy önmagadban, és abban, hogy jó irányba tartasz, de amikor valaki megkérdőjelezi a módszereidet, elbizonytalanodhatsz. Ne engedj neki, mert lehet, hogy csak féltékeny a várható sikereidre.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Ha valaki, akkor te igazán tudod, hogy mi az, amire képes vagy, és hogy milyen hatással vagy az emberekre. Használd ki az ezzel járó előnyöket, és ne félj kihasználni a karizmatikusságodat.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Úgy érzed, valaki túlbonyolít egy problémát, amit sokkal egyszerűbben is meg lehetne oldani. Te csak haladj azon az úton, amit te helyesnek tartasz, és ne törődj vele, hogy másokat mi aggaszt.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Tudod, hogy ha energiát teszel valamibe, akkor sikereket érhetsz el, mégis aggaszt valami. Ne gondolkodj túl sokat, mert az csak megbénít, inkább cselekedj, és állj készen a kihívásokra.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Ne hagyd, hogy valamiből kivesszen a szenvedély, és kötelességgé váljon. Éppen azért vagy olyan jó benne, mert örömmel csinálod. Ha ez elveszik, akkor te is elveszítheted a sikereidet.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Ne hagyd, hogy bárki kétségbe vonja, hogy helyes úton jársz, mert nem biztos, hogy jót akarnak neked, lehet, hogy csak a saját táborukat szeretnék megerősíteni. Neked azonban a saját érdekeidet kell szem előtt tartanod.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Nagy elhatározásra jutsz, és amikor ezt a környezeteddel is megosztod, meg fog lepni, hogy milyen pozitívan állnak a dologhoz. Lehet, hogy jobban megbíznak benned, mint ahogyan azt korábban gondoltad volna róluk.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Energikusnak és elszántnak érzed magadat, mint aki bármit elérhet, és akinek nem kell aggódnia semmi miatt. Ne is hagyd, hogy ez az érzés elillanjon, mert nagyon sokat segíthet a jövőben is.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Merj másként csinálni dolgokat, mint a többiek, mert lehet, hogy ez lesz a sikered kulcsa. Ha megbízol önmagadban, és egy pillanatig sem kételkedsz, akkor észre sem fogod venni, mekkora akadályokat ugrottál át.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek