Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2016. október 20.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Minél jobban igyekszel elrejteni valamit valakik elől, annál nagyobb visszhangot kap a dolog, és annál tovább tart körülötte az érdeklődés. Vannak olyan kínos kérdések, amelyeket jobb megválaszolni, hogy gyorsabban túlléphess rajtuk.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Ha ma minden gondolatodat egyetlen valami köti le, azon sincs mit csodálkozni, hiszen régen történtek ennyire izgalmas dolgok. Azért tartsd nyitva a szemedet, mert ha számodra ez is viszi most a pálmát, a világ forgása azért nem áll meg.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Nem akarsz ártani senkinek, de vannak dolgok, amiket egyszerűen kénytelen vagy megtenni, akkor is, ha tudod, hogy ezzel valakinek kellemetlenséget okozol. Ha igyekszel rájuk tekintettel lenni, akkor nincs okod arra, hogy önmagadat marcangold.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Szeretnél valamiféle visszajelzést kapni arról, hogy jól csinálod-e a dolgokat, hogy minden rendben alakul és jó nyomon jársz. Ebben azonban egyelőre senki nem erősít meg, most a legtöbb, amit tehetsz, hogy bízol az ösztöneidben.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Nyugtalan vagy egy hír miatt, ami még mindig nem érkezett meg, pedig attól tartasz, hogy befolyásolhat olyan dolgokat is, amelyeknek döntő hatása lehet a terveidre nézve. Ha lehet, próbálj elébe menni a dolgoknak.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Nem könnyű számodra elfogadni, ha valamiért nem te felelsz, mert így irányításod sem lehet a dolgok felett, Próbáld meg inkább élvezni, hogy most nem rajtad van a felelősség, használd ki az alkalmat, és lazíts egy kicsit.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Olyan fordulatok állnak be, amelyekre álmodban sem gondolnál, és a szerencsés helyzet régi vágyaidat válthatja valóra. Persze lesznek, akik irigykednek majd, de neked szerencsére jobb dolgod is van annál, hogy rájuk figyelj.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Használd ki az időt arra, hogy rendszerezd a terveidet és a gondolataidat, mert hamarosan olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor nagy előnyt jelent majd, hogy képben vagy, és másoknak is el tudod mondani, mit miért teszel.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Családi körből érkezik ma a segítség egy kellemetlen problémára, ami azonban az összefogásnak hála gyorsan megoldódik majd. Ne feledd el éreztetni azokkal, akik segítettek, hogy milyen fontos számodra, hogy a támaszodnak tudhatod őket.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

A sok tennivaló és az állandó rohanás mellett alig marad időd önmagadra, vagy arra, hogy számodra fontos dolgokkal foglalkozz. Ne feledd azonban, hogy ha magadtól veszed el az időt, azzal saját magadnak ártasz a legtöbbet, így erre a problémára neked kell megoldást találnod.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Nem mindenkinek tetszik, hogy te minden helyzetben tudod a legjobb lépést, mert ez sokak szemében féltékenységet szülhet. Lehet, hogy valaki még a terveidet is megpróbálja elgáncsolni, csak hogy bizonyítsa a maga igazát.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Egész nap bujkál benned valamiféle feszültség, aminek nehezen tudnád megnevezni a valódi okát. pedig jobb lesz, ha gyorsan rájössz, mi okozza a bajt, és orvosolod is azt, mert így nagyon sok örömteli pillanatot nem tudsz kiélvezni.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek