Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2015. november 26.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Még nem késtél le semmiről, és nem maradtál le a nagy lehetőségekről sem. Ha bárki mást mond, ne higgy neki, hiszen egyetlen utat sem zárnak le véglegesen, és ha mégis, akkor találhatsz új utakat magadnak.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Valaki nagyon biztat, hogy érdemes meglépned valamit, amit már régóta tervezel. Ha te is ezt szeretnéd, akkor most van rá a legmegfelelőbb alkalom, ne késlekedj, mert a lehetőség gyorsan elszáll.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Nagy rajtad a nyomás, attól félsz, hogy lemaradsz valamiről, vagy nem végzel időben egy feladattal. Ez egy jó lecke lehet, hogy máskor alaposabban átgondolva oszd majd be az idődet.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Mindenki hibázik néha, és nagyon helyes, ha ebből tanulni akarsz. De vigyázz, mert valaki könnyen megpróbálhatja arra használni ezt az alkalmat, hogy letörje az önbizalmadat. Ne engedd ezt meg neki!

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Túl sokat akarsz, és mindezt azonnal akarod. Legyél kicsit türelmesebb, mert ha elérhetetlen célokat tűzöl ki magad elé, az nem motivál, csak idegessé és végül majd csalódottá tesz.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Készen állsz a változásra, amit régóta tervezgetsz, de most a nagy alkalom is elérkezett. Eddig attól tartottál, hogy rossz döntést hozhatsz, hogy nem állsz még készen, most azonban már biztos vagy önmagadban.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Végre mások is elismerik, hogy mennyire fontos az, amit csinálsz, és hogy mennyi mindent tettél már le az asztalra. Ez a visszajelzés számodra is sokat jelent, erőt ad ahhoz, hogy folytasd az utadat.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

A feladatokban és kihívásokban most nem terhet látsz, hanem érdekes, megoldásra váró problémákat, ezért sokkal nagyobb lendülettel és lelkesedéssel tudsz hozzájuk látni. Tartsd meg ezt a lendületet!

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Azt gondoltad, hogy könnyebben fog menni valami, és most kicsit csalódott vagy, amikor kiderül, hogy milyen sok buktató van még előtted. Ne hagyd, hogy ez elbizonytalanítson, hiszen jó úton jársz.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Már meghoztál egy döntést, de most mégis elbizonytalanodhatsz vele kapcsolatban. Ha úgy érzed, hogy az a helyes megoldás, akkor még nem késő hátat fordítani, és másik utat keresni.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

A határvonalon táncolsz, és bár így mindkét oldal előnyeit élvezheted, azt is sokszor megkockáztatod, hogy átesel a pengeélen, és visszavonhatatlanul elköteleződsz valamelyik irányba, pedig ezt nem szeretnéd.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Olyan célt tűztél ki magad elé, amit sokan lehetetlennek tartanak, eddig azonban úgy tűnik, tudod tartani a tervet, és még az is lehet, hogy eléred, amit akartál. A környezeted csodálkozik, te azonban a kezdetektől bíztál magadban.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus