Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2016. február 10.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Gyorsan ad, aki kétszer ad - ne várj arra, hogy mások találják ki, ők mit tehetnének, te menj elébe az eseményeknek, és segíts ott és abban, ahol és amiben tudsz, hogy később könnyebben menjenek a dolgok.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Ha szeretnél valamit, de az mindig csak fájdalmat okoz neked, akkor talán érdemes átgondolnod, hogy tényleg erre van-e szükséged. Ha igazán jót akarsz tenni magaddal, akkor ismerd fel ezeket a helyzeteket.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Nem keresel többé kifogásokat, hanem őszinte lendülettel látsz hozzá a feladatokhoz. Ez majd a munkád eredményén is meglátszik, és megérted, hogy a sikernek valójában ez az egyetlen titka.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Megérted, ha valaki néha kimerült, vagy nem a legjobb formáját hozza, de közben úgy érzed, ez olyan luxus, amit te nem engedhetsz meg magadnak. Ne legyél túl szigorú saját magaddal szemben sem.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Nagy feladatot vállaltál magadra, amit végül nem lesz egyszerű elvégezni. Most azonban már nem akarsz meghátrálni, mert a büszkeséged is visszatart ettől. Ha mégsem megy a dolog, merj segítséget kérni.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Tudtad, hogy mit kockáztatsz, mégis elvállaltál egy feladatot, ami sok hibalehetőséget tartogatott. Ne feledd, hogy azért tetted, mert hittél abban, hogy élni tudsz a gondokkal is, most se ijedj hát meg.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

A kis dolgokban is megtalálod az örömet, és ez az igazi boldogság kulcsa. Ne félj kifejezni az érzelmeidet, és másokkal is megosztani azokat, mert így végül tartós lehet az örömöd.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Hiszel valakiben, még akkor is, ha tudod, hogy ez veszélyes dolog. Mégsem élhetjük magányosan az életünket, és ha találsz valakit, akivel sikerül boldoggá tennetek egymást, ne engedd, hogy a félelem győzzön.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Úgy érzed, túl sokat elmélkedtél mostanában, de keveset cselekedtél, ez pedig ahhoz vezet, hogy most nem tudod, mit is kellene tenned. Ne toporogj tovább, indulj valamerre, és a többi majd kialakul.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Elég egy apró hiba ahhoz, hogy elinduljon a lavina, amit aztán nem lesz majd könnyű megállítani. Ha valaki mégis képes erre, akkor te leszel az, így ne félj kézbe venni az irányítást.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Szívesen segítesz valakinek, de amikor azt látod, hogy ő a kényelmesebb utat választja, és nem is akarja kivenni a részét a munkából, akkor át kell gondolnod a dolgokat. Így nem tudtok együtt dolgozni.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Ne feledd, hogy önként vállaltad, hogy segítesz valakinek, és ezért most kár is lenne bármit elvárni tőle. Ha valami nem tetszik, még mindig meggondolhatod magadat, de ez is a te döntésed lesz.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus