Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2015. augusztus 30.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Egyre nehezebb tartani valakiben a lelket, főleg, hogy közben benned is kezdenek kétségek támadni. Lehet, hogy itt az ideje annak, hogy most valakitől te is támogatást kérj, ne csak mindig adj.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Igyekezned kell, ha nem akarsz lemaradni egy lehetőségről, amit sokan keresnek, de te abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy elsőként botlasz bele. Csapj is le rá gyorsan, amíg nem késő.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Nem tudod, kihez fordulhatnál segítségért, és mit kellene tenned, hogy végre valaki komolyan vegyen. A legtöbb, amit tehetsz, hogy tovább haladsz a céljaid felé, és bízol a lehető legjobbakban.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Nem szeretsz segítséget kérni, de most mégis erre kényszerülsz, még akkor is, ha ez rossz érzéssel tölt el. Próbáld méltósággal viselni a helyzetet, és gyorsan találsz majd kiutat a bajból.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Olyan segítséget keresel, akiben tudod, hogy megbízhatsz, hiszen amikor a karrieredről van szó, nem ismered a tréfát. Ha valami igazán fontos neked, akkor hajlandó vagy a végsőkig elmenni érte.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Csak azért, mert általában mindenkivel kedves vagy, még nem jelenti, hogy nem tudsz kiállni az érdekeid mellett. A környezetedet meg is lepheti, milyen kemény tudsz lenni, ha arra van szükség.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Szeretnél már továbblépni, de egyelőre még semmi nem biztos, minden lépésed tétovának hat, és úgy érzed, semerre nem haladsz. Csak egy határozott mozdulatra van szükség, és végre minden visszakerül majd a helyére.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Ha tudod, hogy mit akarsz, sokkal jobb esélyed van arra is, hogy eléred a dolgot. Ha azonban bizonytalankodsz, akkor csak megnehezíted a saját lehetőségeidet, és nem is biztos, hogy a jó helyen keresgélsz.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Ne félj nyíltan beszélni az érzéseidről, még akkor sem, ha ezek felkavaróak. Lehet, hogy most arra van szükséged, hogy kiöntsd a lelkedet - a sebek talán felszakadnak, de ki is tisztulnak cserébe.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Próbálod mindennek a jó oldalát nézni, de egyre jobban elkeserít, hogy egyedül kell szembenézned a gondjaiddal. Most még sincs más választásod, el kell fogadnod, hogy bizonyos dolgok veszteségekkel járnak.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Örülsz, hogy végre megszabadultál egy tehertől, de egyelőre nem pihenhetsz. Valaki, aki igazán fontos a számodra, most olyan helyzetbe kerül, amikor szüksége lesz rád. Nem is kérdés a számodra, hogy ott leszel neki.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Minél több dolognak sikerül ma a végére járnod, annál hamarabb tudsz megnyugodni és lazítani, pihenni is egy kicsit. Ha azonban csak tologatod a dolgokat, azzal csak súlyokat pakolsz a saját vállaidra.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus