Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2016. június 30.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Meglep, hogy milyen sok energiát tud adni valami, amiről talán nem is gondoltad volna, hogy ilyen nagy hatással lesz az életedre. Fogadd el ezt a különleges élményt, és készülj arra, hogy még többet kaphatsz belőle.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Meg kell becsülnöd azokat a dolgokat is, amik egyszerűen, természetesen érkeztek az életedbe. Minél erősebben állsz ellent ugyanis ennek az érzésnek, annál nagyobb az esélye, hogy elveszíted őket.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Gyorsan akarsz túl lenni valamin, de ennek most nem ez a módja. Adj időt magadnak, és ne félj átgondolni, hogy mi miért is történik veled, és hogy mi az, amin még dolgoznod kell a sikerért.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Úgy érzed, lemaradtál valamiről, pedig még semmi sincs elveszve. Legyél kicsit türelmesebb magaddal, és akkor a sikerek is megérkeznek majd, nem kell két kézzel kapkodnod utánuk minden alkalommal.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Szeretnél egy kis csendet magad körül, mert úgy érzed, most jól esne, ha befelé figyelhetnél. Ne feledd azonban, hogy néha jót tesz az is, ha sikerül kilépned a komfortzónádból.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Bármennyire igyekszel is, mindig lesznek olyanok, akik úgy gondolják, hogy valamiben sokkal jobbak nálad. Az egyetlen, amit tehetsz, hogy figyelmen kívül hagyod a törekvéseiket.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Olyan utakon haladj, amikről tudod, hogy neked lettek lefektetve, és amelyekben később is képes leszel hinni. Ha meghasonulsz önmagaddal, akkor nem lesz elegendő energiád a folytatáshoz sem.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Készen kell állnod arra, hogy komolyabb kihívásokkal is szembenézz. Ez mgé nem jelenti azt, hogy minden könnyebbségről le kellene mondanod, de nem szabad mindig a biztos utat választanod.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Valaki megpróbálja megmondani neked, hogy mit tegyél, és lehet ugyan, hogy a jó szándék vezérli, te mégis úgy érzed, hogy inkább a magad dolgait tennéd, és egyedül találnád meg az utadat is.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Bármennyire is nehéz egy helyzet, lesznek melletted olyanok, akikre számíthatsz, és ez segít abban, hogy más szemszögből nézz a problémákra. Maradj hű önmagadhoz, de nyiss mások felé is.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Úgy érzed, még nincs itt az ideje a pihenésnek, és nem szeretnéd úgy zárni a napot, hogy nem értél el valami fontosat. De holnap új lehetőségek nyílnak meg előtted, nem érdemes azokról előre lemondani.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Különös jeleket veszel észre, amik mintha csak hozzád beszélnének. Még nem tudod, hogy pontosan mi az üzenet, de bízol abban, hogy ki fogod találni akkor, amikor ennek itt lesz az ideje.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus