Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra:

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Lehet, hogy nem ragadsz meg mindig minden kínálkozó alkalmat, de legalább nem is érzed úgy, hogy eljátszottat a lelkiismeretedet, és nem maradt már tiszta folt a becsületeden. Inkább a nehezebb, de tiszta utat választod.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Kétségbeesetten próbálsz felidézni egy régi emléket, de minél inkább görcsölsz a dolgon, annál nehezebb lesz rátalálni a dologra. Próbálj meg lazítani, és valami mással foglalkozni, akkor a hiányzó elem is beugrik majd.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Lehet, hogy azért temetkezel még ma is a feladatokba, mert menekülni akarsz egy érzés elől, ami már régóta követ. Bárhogyan futsz is, egyszer szembe kell nézned vele, ezt jobb, ha már most tudod.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Úgy döntesz, hogy engedélyezel magadnak egy kis pihenőt, mert már nagyon rád fér a dolog. A környezeted azonban mintha nem különösebben tisztelné a döntésedet. Tedd egyértelművé a dolgot, és ne engedj belőle.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Kezdenek végre kikristályosodni a dolgok, és azt is megérted, hogy melyik lesz a neked való út. Már csak azt kell kitalálnod, hogy hogyan győzheted le az akadályokat, amik miatt nem tudsz rálépni.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Gyors döntést kell hoznod, és ennek nem igazán örülsz, mert így nem lesz időd olyan alaposan átgondolni a dolgokat, mint ahogyan szoktad. Hallgass a megérzéseidre, akkor nem lehet majd baj.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Itt az ideje annak, hogy lezárj egy korszakot, és ne cipelj tovább magaddal egy régi terhet, mert csak akkor tudod megvalósítani a terveidet, ha tiszta lappal kezdesz. Szükséged van a felfrissülésre.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Szeretnél nyitni valaki felé, de egyelőre túl kuszának, túl szövevényesnek érzed az érzelmi életedet ahhoz, hogy egy újabb tényezőt is bevonj. Mégsem lenne érdemes elszalasztani egy ilyen pillanatot.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Ha egyszer végre egy akadályt leküzdöttél, már semmi sem állíthat meg, szinte sodor magával a lendület. Használd ki ezt a helyzetet, és valósíts meg mindent, amit igazán, a szíved mélyén szeretnél.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Kezd fogyni a türelmed, de szerencsére az út nehezén is túl vagy már, és éppen csak néhány utolsó nehéz lépést kell megtenned. Figyelj arra, hogy ne okozz magadnak, vagy a környezetednek kárt a feszültséged miatt.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Szeretnéd, ha valaki egy kicsit megértőbb lenne veled, több türelemmel lenne irántad, de úgy tűnik, mások a maguk bajával vannak elfoglalva, és neked a saját gondjaidra kell megoldást találnod.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Régóta okozhat fejtörést valami, amire most minden reményedet felülmúlóan egyszerű megoldást találsz. Nem is akarod elhinni, hogy a válasz mindvégig az orrod előtt hevert, csak észre kellett venned.


Kapcsolódó cikkek