Horoszkóp 2012

, 2011. december 20
Google+
Add a Startlaphoz
Szólj hozzá a cikkhez!
Nyomtatás
Horoszkóp hozzáadása a Facebook profilomhoz
Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

1 / 12 Kos horoszkóp 2012

Általános

Békét és nyugalmat hoz számodra ez az év. Erőfeszítéseid és régebb elkezdett projektjeid meghozzák a rég várt gyümölcsöket. Időt szakítasz ebben az évben az élet nagy dolgaira is, személyekre, gondolatokra, érzésekre. Lassan, kitartással megnyered a versenyt. Energia-szintjeid egész évben ingadozni fognak. Legtöbbször érzelmeid és érzékenységed veszik át az irányító szerepet.

Karrier és pénzügyek

A karriered eseménytelenül folytatódik az év nagy részében, de hirtelen felfele ível az utolsó negyed évben. Jobb kapcsolatba kerülsz munkatársaiddal vagy üzletfeleiddel. Ebben az évben megalapozod pénzügyi biztonságodat. A bolygók szerencsét hoznak pénzügyi téren, de ne számíts semmilyen váratlan pénzforrásra. A pénz már meglevő üzleti vállalkozásodból/szolgáltatásokból származik. A nyereség csak kemény és alázatos munkával alakul ki.

Szerelem

Szerelmi életed egy nyugodt és békés fázisba érkezett. A viharos időszak elmúlt, ideje elfelejteni a múltat. Az érzéseid megtalálták a legjobb csatornát a szeretett személy felé. Intenzív szenvedély valószínű az év utolsó felében. Adj utat a vágyaknak és merj kezdeményezni, mert csak így lesz kiegyensúlyozott kapcsolatod.

Egészség

Egészséged hullámvölgyeket fog megélni. Érzelmi és mentális átalakuláson mész keresztül. Az első negyedévben minden rendben lesz egészségeddel, de az utolsó negyedév nem kívánt orvosi problémákat és kiadásokat hoz. Sokat javíthatsz egészségeden, ha visszafogod a munkát az esti órákban és szakítasz időt pihenésre.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

2 / 12 Bika horoszkóp 2012

Általános

Rengeteg változás tapasztalható az új évben, amely az elmúlt év munkájának következménye. Idén is ugyanilyen iramban és kitartásban folyik minden. Figyelned kell, hogy ne kapkodj és siesd el a dolgokat, hogy bravúrosan tudj kijönni a helyzetekből. Egyes hosszú távú projektek meghiúsulnak, de ha megőrzöd a reményt és a szívet, rengeteg új lehetőség keres meg téged.

Karrier és pénzügyek

Sok javulás várható 2012-ben karriered területén. Ez nem jelenti azt, hogy minden rózsás lesz, ugyanis útközben sok nehézséget kell megoldanod. Ha energiádat a megfelelő csatornákra fókuszálod, előre látni fogod majd a problémákat és ki tudod kerülni őket. Pénzügyileg jobb év elé nézel, mint 2011-ben. Sikerül megvásárolnod álmaid ingatlanát vagy járművét. Pénzügyeid korlátozódnak, de a célt így is el tudod érni.

Szerelem

A szerelmi életed jóval stabilabb lesz ebben az évben, de sok unalmas nap is vár rád. Ha nem vagy házas, szükségét érzed az esküvőnek. Ha házas vagy, egy magasabb szintre szeretnéd juttatni kapcsolatodat. Figyelned kell a jobb kommunikációra, hogy kapcsolatodat jobbá tudd formálni.

Egészség

Több odafigyelésre lesz szükség ebben az évben. Életmódbeli változásod fáradtabbá, sérülékenyebbé tett. Ezért fontos, hogy megtaláld az egyensúlyt az új életforma és egészséged megőrzése közt. Vigyázz, mert lebomlanak energia tartalékaid. Inkább hagyj fel a diétával és gondoskodj vitamin utánpótlásról.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

3 / 12 Ikrek horoszkóp 2012

Általános

Ez az év eseménydús lesz az Ikrek számára. Új ötleteidet és céljaidat valósítod meg. Ismeretlen területekre tévedsz, ahol megújult erővel teljesíthetsz. Kapcsolataid nagy odaadást kívánnak tőled. Bizonyos kompromisszumokat kellene tenned szakmai és személyes életedben is.

Karrier és pénzügyek

Béke és nyugalom vár szakmai területen. Munkahelyedet nem kell féltened, de szakmai pályádnak egy új szakasza kezdődik. Pénzügyileg minden vállalkozásod kifizetődő. Az év egy nagyobb nyereséggel kezdődik. Vigyázz, mert pesszimista hozzáállásod megakadályoz a fejlődésben. Szerencsére pénzügyi jövedelmed biztos forrásból származik, ezért nem kell idegeskedned.

Szerelem

Egy szenvedélyes év elé nézel. Késztetést érzel arra, hogy szeress és szeressenek. Úgy érzed rég óta ketrecben vagy. Szerencsére szerelmi életed felpezseg, rég nem érzett vágyakat kelt benned.

Egészség

Egészséged valószínűleg negatív változásokat hoz ebben az évben. Fizikai és szellemi megterhelésed miatt szünetet kell tartanod, ami kisebb pénzügyi veszteséggel jár. Egy hobbid azonban újra fel tud tölteni energiával.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

4 / 12 Rák horoszkóp 2012

Általános

Jelentős változások várnak rád 2012-ben. Egy közelálló személy sebeket ejt lelkedben. Ettől függetlenül az év nagy részében béke és nyugalom várható életedben. Az év közepén fontos döntés vár rád szakmai életedet illetően. Vigyázz a báránybőrbe bújt farkasokkal, mindig járj nyitott szemmel.

Karrier és pénzügyek

Sok erőfeszítés és kötelezettségvállalás szükséges ahhoz, hogy jó szakmai eredményeket érj el. Az elkerülhetetlen nehézségek a semmiből jönnek elő. Bízz tudásodban ls folytasd a harcot. Az első félév nagyon fárasztó lesz, míg a második zökkenőmentes stabilitást hoz. Pénzügyeidben lassú növekedésre számíthatsz, ráadásul spórolósabb magatartásod lesz. Ez megadja a szükséges anyagi elégedettséget életedben.

Szerelem

Nyugalom és béke irányítja szerelmi életedet is. Kapcsolatod stabilitása garantált. Légy kész megnyitni szívedet valaki előtt. Nyíltságod kiegyensúlyozott kapcsolatot teremt.

Egészség

Energiaszinted változatlanul erős ebben az évben is. Mentális és fizikai egészséged kiegyensúlyozottá teszi életedet. Csökkentsd rossz szokásaidat, hogy ez továbbra is így maradjon.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

5 / 12 Oroszlán horoszkóp 2012

Általános

Megújult energiával kezded az évet. A 2012-es évben elérsz egy rég felállított célt. Kreatív tehetséged kerül előtérbe ebben az évben. Kívánságaid nagy része teljesülni fog. Néhány nagyobb áldozatot kell meghoznod családod és otthonod kedvéért. Az élet eseménydús lesz számodra, de pozitív értelemben. Az utolsó negyedévben meg kell küzdened lustaságoddal.

Karrier és pénzügyek

Az év elején megváltozik szakmai orientációd, és ez jól hat szakmai fejlődésedre. Jó csapatmunkát tanúsítasz az elmúlt időszakban, ezért társaid szeretnek. Az utolsó negyedév nyereséget és sok meglepetést hoz. Ebben az évben a megtakarítás lesz a kulcsszó. Készíts kiegyensúlyozott költségvetést és próbálj spórolni. Az év közepén kiürülhet teljesen pénztárcád, ezért vigyázz.

Szerelem

Ne nyújtózkodj tovább, mint ameddig a takaród ér. Igaz ez a szerelemre is. Ne rugaszkodj el szerelmi vágyaiddal. Sok érzéki és intenzív pillanat vár rád, ha nem feszegeted akaratodat. Szerencséd van, mert az ideális partner lesz melletted.

Egészség

Meg kell őrizned kiegyensúlyozott életmódodat ebben az évben, különben ledönthet egy betegség. Élvezd az élet örömeit, de tartalékon. Az utolsó negyedévben hosszabb pihenésben lesz részed, ami jót tesz egészségednek.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

6 / 12 Szűz horoszkóp 2012

Általános

Ebben az évben megmutathatod kreatív képességeidet a világnak. Néhány fájdalmas esemény is történik, de próbáld nem elveszteni hidegvéred. Kemény munkád kifizetődő lesz. Légy optimista, ez átlendít az akadályokon.

Karrier és pénzügyek

Megtanulod értékelni a kemény munkát karriered területén is. Az erőfeszítések kézzel fogható eredményeket hoznak. Döntsd el pontosan mit kell lenned azért, hogy fejlődni tudj. Jó stratéga vagy, ezért ne ragaszkodj a merev projektekhez. Légy óvatos a kiadásokkal, hogy a nehéz helyzetekre is fel tudj készülni. Csak arra költs, amire valóban szükséged van. Az első negyedév jó anyagi bevételt hoz. Az év vége nagy értékű vásárlásokat hoz.

Szerelem

Szerelmi életed stabilabb, mint valaha. Vigyázz azonban, ne várj minden kezdeményezést partneredtől. Nyisd ki szíved és lelked, és törd össze a köztetek kialakult falat.

Egészség

Ez az eseménydús év megtölt energiával. Csak arra kell ügyelned, hogy ne vidd túlzásba a tevékenységeket és szakíts időt relaxálásra.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

7 / 12 Mérleg horoszkóp 2012

Általános

Életed sokkal boldogabb, elégedettebb és könnyebb 2012-ben, mint előző évben. Koncentrálj a belső lelki megújulásra. Új kapcsolat valószínű idén. Béke és harmónia vár rád az év legnagyobb részében. Pénzügyi és jogi téren azonban vigyázz, hogy minden határidő teljesüljön.

Karrier és pénzügyek

Ez az év teret ad neked szakmai növekedésre. Légy azonban óvatos, mert túl sok energiát fektethetsz kevésbé hasznos dolgokba. Ne vállalj nagy kockázatot és légy jó csapatjátékos. Pénzügyi téren stabilitást hoz az év. Mindazonáltal bizonyos családtagok akadályozhatják pénzügyi fejlődésedet. Az év végéig kényelmes pénzügyi helyzetben leszel.

Szerelem

Szerelmi életed nyugodt vizekre ért. Mindazonáltal le kell győznöd frusztrációdat és türelmetlenségedet. Kapcsolatod megérik, végre úgy érzed révbe érkeztél.

Egészség

Az év első fele jó egészséget és vidámságot hoz. Kisebb fájdalmak, betegségek érnek majd az utolsó negyedévben. Mindazonáltal jól tatod magad és jól veszed az egészségügyi akadályokat.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

8 / 12 Skorpió horoszkóp 2012

Általános

Új projektjeid és ötleteid szárnyakat kapnak ebben az évben. Életed egy új szakasza kezdődik. Több szabadságot élvezel életedben, mint eddig valaha. Vigyázz, mert a tétlenség lustává tesz. Amit az elmúlt években elvesztettél, azt most visszakapod.

Karrier és pénzügyek

Sok harc és türelmetlenség jellemzi karrieredet. Az év eleje egy változást hoz. Versenyszellemed előtérbe kerül ebben az időszakban. A hatóságok segítségét is megkapod egy bizonyos ügyben. Jobb pénzügyi stabilitásnak örvendsz, mint előző évben. Becsületességed hosszú távon kifizetődő lesz. Egy kis szerencse is vár rád pénzügyi tekintetben.

Szerelem

Viharos történések várhatók szerelmi életedben. Győződj meg arról, hogy a problémák miatt nem partneredet okolod. Ne aggódj, a jelen vitái hozzák meg a jövő békéjét.

Egészség

Energiaszinted magas lesz az év során. Győződj meg, hogy energiáidat csak az igazán fontos dolgokra koncentrálod. Életmódbeli változás miatt figyelned kell táplálkozásodra és a mozgásra.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

9 / 12 Nyilas horoszkóp 2012

Általános

Az élet kevesebb nehézséget tartogat, mint az előző évben. Társadalmi státuszod is megnő ebben az évben. Szeretnéd cserélni lakóhelyedet, karrieredet vagy a párkapcsolatodat. Egy kellemetlen következménye lesz múltbéli tettednek.

Karrier és pénzügyek

Ez egy átlagos év, ami a karrierlehetőségeket illeti. Próbáld elhagyni pesszimizmusodat. Egy nehezebb tesztelési periódus előtt állsz, amely vékonyan tartja pénztárcádat. Az utolsó negyedévben végre elismerést kapsz munkahelyeden. Pénzügyeidet illetően óvakodj a kockázatoktól, mert kiürítheti pénztárcádat. Térj vissza az alapokhoz, hogy rendezni tudd régi hiteleidet és adósságaidat. Jobb pénzügyekre számíthatsz az év vége felé.

Szerelem

Ez egy döntő időszak szerelmi életedben. Teljes változás várható érzelmi téren. Bájosságodnak köszönhetően új partnereket vonzasz be. Egy új kapcsolat kezdete is lehet ez az év. Ne légy túl szelektív az ellenkező nemet illetően, mert a végén egyedül maradsz.

Egészség

Áldott sok energiád és erőd van ebben az évben. Szükséged is lesz rá, mert az élet új, feltáratlan területeit mutatja meg neked. Légy aktív és figyelj súlyodra. Vigyázz a diétákkal, mert felboríthatják egészségügyi egyensúlyodat.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

10 / 12 Bak horoszkóp 2012

Általános

Ebben az évben nyugodt, békés légkör vár az élet minden területén. Sokat gondolkodsz a jövőbeli kilátásaidon. Valószínűleg feladsz néhány régi projektet, amelyek szellemi és anyagi energiákat szívtak el. Légy optimista, mert csak így leszel képes egy impulzív, szerencsés döntésre.

Karrier és pénzügyek

Új szerződések és megállapodások veszik kezdetét. Vigyázz a hatóságokkal, mert meggyűlhet velük a bajod. Az első negyedévben néhány akadállyal találkozol karrieredben. Ne csüggedj, lépj tovább. Pénzügyeid szilárd alapokon vannak, kielégítő bevételben van részed.

Szerelem

Növekszik vonzerőd ebben az évben, amely optimizmusodnak is köszönhető. Valószínű, hogy megtalálod a tökéletes társat, aki nyitott szívű és érzelmes.

Egészség

Ne kockáztasd egészséged meggondolatlan diétával. Energiaszinted egész évben magas lesz, de az év végén jelentősen lecsökken.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

11 / 12 Vízöntő horoszkóp 2012

Általános

Az elmúlt évek fáradalmai végre meghozzák gyümölcsüket. Küzdelem és boldogtalanság is várható az első negyedévben, de átlagosan rózsás év várható számodra.

Karrier és pénzügyek

Új szakasz kezdődik szakmai életedben. Nagyobb szabadságban és függetlenségben van részed munkahelyeden. Folytasd törekvéseidet és teljesíts minden követelést, mert megéri. A pénzügyekben többet fogsz keresni, mint előző évben. Ne légy túl fukar megtakarításaiddal, szánj pénzt a fontos dolgokra.

Szerelem

Szenvedély és romantika van kilátásban egész évben. Közelebb kerülsz partneredhez, jobban megismeritek egymás belső énjét. Ha nincs partnered, érzéki vágy uralkodik el rajtad és késztetést érzel ezt megmutatni a világnak.

Egészség

Figyelj magadra, mert az évek múlása hatással van egészségedre is. Hagyd el káros szokásaidat. Vigyázz, mert fogászati vagy mentális problémáid lehetnek ebben az évben.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

12 / 12 Halak horoszkóp 2012

Általános

Ez az év úgy tűnik nyugodt és békés lesz számodra minden szempontból. Az előző évek nyüzsgése után ez nagy örömet okoz. Szívesen vonod be magad új feladatok végzésébe. Munkád mennyisége nem befolyásolja minőségét, ezért elismerésben részesülsz.

Karrier és pénzügyek

Békesség és öröm fogja jellemezni munkádat. A kihívások néha letörnek, de elszántsággal minden nehézségen átlendülsz. A szerencse a te oldaladon lesz ebben az évben. Pénzügyi bevételeid enyhén csökkenhetnek, de ezt kárpótolni tudod a felesleges költségek visszaszorításával. Szert tehetsz egy jelentős plusz bevételre is.

Szerelem

Továbbra is érzelmes maradsz párkapcsolatodban, de sokkal nyugodtabb vagy. Pozitív energiát sugárzol, ez pedig jó hatással van szerelmi életedre. Az első negyedévben növekednek vágyaid és szenvedélyed, az év végén azonban stabil nyugalom uralkodik el rajtad.

Egészség

Nem érted mire van szüksége szervezetednek, ezért fordulj orvoshoz. Hajlamos leszel elhanyagolni magad. Győződj meg arról, hogy egészséges határok közt van súlyod, anélkül hogy veszélyeztetnéd egészséged.

Hirdetés
Google+
Add a Startlaphoz
Szólj hozzá a cikkhez!
Nyomtatás
Horoszkóp hozzáadása a Facebook profilomhoz

Hozzászólások

Hírlevél ingyenes!

Ne maradj le a hét legérdekesebb témáiról!
Bien.hu pinterest