Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2016. augusztus 24.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Túl kell esned valamin, mielőtt elkezdhetnéd a jutalom élvezetét. Ne legyél túl szigorú magadhoz, de ne is hagyd, hogy ezt a fontos lépést átugord, mert később érezni fogod a hiányát.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Nagyon vársz valamit, de közben azt is szeretnéd, ha minden körülmény ideális lenne. Vigyázz, mert lehet, hogy addig halogatod a dolgot, míg végül lemaradsz a kivételes lehetőségről.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Valaki olyasmit vár tőled, amit te nem akarsz megtenni, mégis úgy érzed, nem mondhatsz nemet. Ne feledd, hogy mindig van választási lehetőséged, nem kell belemenned semmibe, ha nem érzed tőle jól magad.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

A döntés szabadsága a tiéd, de ez egyúttal súlyos terhet is rakhat a vállaidra. Próbáld higgadtan végiggondolni a helyzetet, hogy olyan döntést hozhass, amire büszke leszel, bármi jön is.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Piszkálja valami a fantáziádat, és úgy érzed, nem tudsz másra figyelni addig, amíg ennek a vágyadnak nem engedtél. Lehet, hogy ez egy jó alkalom arra, hogy kipróbáld, mennyire tudod kontrollálni magadat.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Nagy kő esik le a szívedről, és bár tudod, hogy lesznek még akadályok, azt is érzed, hogy most már nem kell félned, mert mindennel meg tudsz birkózni majd. Ne feledd, hogy ez kiknek köszönhető.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Kimerültnek érzed magad, de nem szabad most megállnod, amikor olyan közel kerültél a célhoz. Tegyél még egy utolsó erőfeszítést, és vidd keresztül a terveidet, hogy utána elégedetten pihenhess.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Nem akarsz elsietni semmit, mert tudod, hogy hamarosan változnak a körülmények, és neked akkor jön majd el igazán az időd. Állj készen erre a pillanatra, de a mai napot se hagyd veszni.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Bármennyire igyekszel is, mindig lesznek, akik elégedetlenek lesznek a teljesítményeddel. Nem érdemes rájuk túl sok energiát vesztegetni, mert csak a saját lelki békédet korbácsolod fel vele.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Hagyj magadnak egy kis időt arra, hogy átgondold a dolgokat. Lehet, hogy valami egyszerű megoldás éppen az orrod előtt hever, de ha te nem tudod, hogy merről közelítsd meg, fölösleges energiákat veszíthetsz.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Ne azon aggódj, amivel egyelőre nem tudsz mit tenni, inkább koncentrálj az olyan helyzetekre, amelyek alakulása rajtad múlik. Ne hagyd, hogy ezek kicsússzanak a kezeid közül.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Egyre bonyolultabb ügyek hálójában találod magadat, és most már muszáj vagy kicsit rendet tenni a gondolataid között a következő lépés előtt. Adj erre időt magadnak, ha erre van szükséged.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek