Skorpió

Skorpió

Napi horoszkóp / 2014. október 25. 

Két legyet üthetsz egy csapásra, ha valakivel ma kedves és segítőkész leszel, mert egyrészt a saját lelkiismeretednek is jót teszel, másrészt könnyen lehet, hogy az illető hamarosan viszonozni tudja az önzetlen segítségedet, akkor, amikor nem is számítanál rá.

Heti horoszkóp / 43. hét

Ha nem kopogtat a héten a lehetőség, akkor építs neki ajtót! Ha nem hagyod, hogy a dolgok kicsússzanak az irányításod alól, akkor minden úgy sikerülhet, ahogyan azt szeretnéd. Csak figyeld az alkalmakat, és ne habozz megragadni őket.

Szerelem: Most ne nyugodj bele abba, hogy lesz, ami lesz, mond ki, amit gondolsz, kövesd a szívedet, és hallgasd meg a másikat is.

Karrier: Valaki csípős megjegyzésekkel próbálhatja letörni a bizalmadat, de ha ezt nem engeded neki, akkor nyert ügyed lehet. Csak bízz a saját képességeidben.

Havi horoszkóp / 2014. október

Végre megszabadulhatsz valamitől, ami régóta feszültséget okoz a környezetedben, és a probléma elsimításával te is fellélegezhetsz. Ha nem is oldódik meg minden varázsütésre, a helyzet érezhetően javulni fog.

Szerelem: A féltékenység rossz tanácsadó, ezért nem is érdemes rá hagyatkoznod. Ha kétségeid támadnának, beszéljetek inkább őszintén, semhogy a képzeletedre bíznád a megoldásokat.

Karrier: Nem lehet minden buktatót vagy nehézséget elkerülni, de ezek is hozzájárulnak a fejlődésedhez. Ne feledd, hogy minden hibából tanulhatsz.

Szólj hozzá!

comments powered by Disqus