Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2016. május 26.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Pontos terved van valaminek a végrehajtására, és ehhez tartod is magadat. Tudod, hogy csak egy dobásod van, és mindent megteszel, hogy ezt a lehető legjobban elvégezd, mert nem akarsz csalódást okozni senkinek.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Úgy tűnik, a környezeted sokkal nagyobb lelkesedést mutat valami iránt, mint te magad, pedig a lehetőség téged érint a leginkább. Megéri egy esélyt adni a dolognak, de kövesd a magad választását.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Merd kimondani azt, amit gondolsz, és azt tenni, amit igazán szeretnél. Ne foglalkozz most azzal, hogy mások mit várnak el tőled, te kövesd a saját szíved választását, akkor nem fogsz csalódni.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Tarts ma egy kis szusszanásnyi időt, mert egyrészt szükséged van arra, hogy feltöltekezz energiával, másrészt így sokkal kipihentebben, felfrissültebben látod majd a dolgokat, és azt is észreveszed, amit eddig nem.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Aggaszt, hogy valami esetleg nem úgy sikerül majd, mint ahogyan azt eltervezted, de ne félj, mert végül minden a helyére kerül majd. Semmi olyasmi nem történik, amit ne lehetne helyrehozni.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Jót akarsz, de lehet, hogy csak megnehezíted a dolgokat, ha nem a megfelelő utakat választod. Próbálj inkább külső szemlélő maradni, ha nem vagy egészen bizonyos abban, mit tehetnél.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Sok mindent vettél most egyszerre a válladra, de nem kell aggódnod, mert minden kihívással elboldogulsz majd. Csak tartsd be a sorrendet, amit kijelöltél magadnak, és akkor nem lesz előtted akadály.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Lassan legördül a válladról egy teher, ami régóta nyomasztott már, és végre fellélegezhetsz. Mielőtt újabb feladatot vállalsz, adj egy kis időt magadnak a pihenésre, nem kell úgy kapkodni.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Bízol a megérzéseidben, mert eddig is jó irányba vittek, és úgy tűnik, most sem fognak cserben hagyni. Kövesd őket, de közben nem árt, ha a józan eszedet sem hagyod ki teljesen a tervezésből.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Gördülékenyen mennek a dolgok, éppen a terveid szerint, és ez elegendő önbizalmat ad ahhoz, hogy akár nagyobb tervekbe is belevágj. Ne félj a kalandtól, mert most sok sikert tartogathat neked.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Figyelj oda az egészségedre, és igyekezz kielégítően táplálkozni, mert a nagy rohanás megviselheti az egészségedet. Szükséged lesz az energiára és a jó közérzetre, ha ezt a tempót tartani akarod.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Vállalj felelősséget azért, ami rád tartozik, de többért ne. Ha valaki olyasmiért hibáztat, ami pedig nem rajtad múlott, akkor merj kiállni magadért, és követeld meg a neked kijáró tiszteletet.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus