Skorpió

Skorpió

Napi horoszkóp / 2014. október 31. 

Sokkal jobban aggódsz egy feladat miatt, mint kellene, valójában nincsen veszíteni valód, és mindenki egyetért majd a céljaiddal, így könnyű lesz támogatókra találnod. Az egyetlen dolog, ami most megállíthat, ha hagyod, hogy a félelmed megbénítson.

Heti horoszkóp / 44. hét

Úgy érzed, lemaradsz valamiről, elrepül melletted az idő, és te nem kaptad meg azokat a lehetőségeket, amiket szerették volna. Ne feledd, hogy a sorsod a te kezedben van, és még nem késő változtatni a lehetőségeiden.

Szerelem: Hiába küldesz jeleket valaki felé, úgy tűnik, ő nem érti, vagy nem akarja érteni őket, ez pedig rossz hatással lehet az önbizalmadra. Fordulj inkább oda, ahol több siker terem neked.

Karrier: Ideje pontot tenni egy ügy végére, ami régóta húzódik, és túl sok energiádat emésztette fel, ám kevés sikert hozott. Keress termékenyebb célokat magadnak.

Havi horoszkóp / 2014. október

Végre megszabadulhatsz valamitől, ami régóta feszültséget okoz a környezetedben, és a probléma elsimításával te is fellélegezhetsz. Ha nem is oldódik meg minden varázsütésre, a helyzet érezhetően javulni fog.

Szerelem: A féltékenység rossz tanácsadó, ezért nem is érdemes rá hagyatkoznod. Ha kétségeid támadnának, beszéljetek inkább őszintén, semhogy a képzeletedre bíznád a megoldásokat.

Karrier: Nem lehet minden buktatót vagy nehézséget elkerülni, de ezek is hozzájárulnak a fejlődésedhez. Ne feledd, hogy minden hibából tanulhatsz.

Szólj hozzá!

comments powered by Disqus