Nyilas

Nyilas

Napi horoszkóp / 2014. november 27. 

Szinte kicsattansz az örömtől, és ez csak tovább fokozódik, amikor a nap második felében jó híreket is kapsz. Most már csak attól félsz, hogy valami kipukkasztja a boldogságodat, hiszen az nem lehet, hogy minden ilyen jól alakuljon. Bízz a saját szerencsédben!

Heti horoszkóp / 48. hét

Sok minden terelheti el a figyelmedet a héten, de neked a céljaidra kell összpontosítanod. Bármennyire csábító is most egy kicsit letérni az útról, maradj a kijelölt ösvényeden, mert sokat haladhatsz ezen a héten.

Szerelem: Ne várj el a másiktól olyat, amit te ne tennél meg érte. Tartsd szem előtt, hogy mindenkinek szüksége van egy kis szabadságra, még a legerősebb kapcsolatokban is.

Karrier: Ha nem vagy tisztában valamivel, akkor nem is meglepő, ha elsőre nehézséget okoz az elvégzése. Ne add fel, legközelebb már minden gördülékenyebben megy majd.

Havi horoszkóp / 2014. november

Minden az utolsó pillanatban romolhat el, és még ha fel is vagy készülve néhány váratlan fordulatra, ez a hónap tartogathat olyan meglepetéseket, amikre senki nem számít. A legjobb, ha megpróbálsz minden eshetőségre felkészülni, és semmit nem veszel bizonyosnak. Szerelem: Nem biztos, hogy ugyanazt várjátok a másiktól, és ebből konfliktusok adódhatnak. A legjobb, ha akár többször is leültök beszélni erről egymással. Karrier: Bíznod kell önmagadban, ha sikereket szeretnél elérni ebben a hónapban. Ugyan nem biztos, hogy minden terved valósággá válik, de ez még nem jelenti, hogy el kellene szalasztanod az alkalmakat.

Szólj hozzá!

comments powered by Disqus

Szavazás

Még ennyi idő a szavazás lezárásáig:
00 nap 00 óra 00 perc
Melyik testrészedre vagy a legbüszkébb?