Mérleg

Mérleg

Napi horoszkóp / 2014. október 23. 

Jól esne egy kis lazítás, de erre most nincs időd, gyorsan kell cselekedned, ha nem akarsz lemaradni valami fontos dologról. A nyomás egyre nagyobb rajtad, és ez most sajnos nem segít, ha hagyod, hogy a stressz átvegye az irányítást, az könnyen teljesen megbéníthat.

Heti horoszkóp / 43. hét

Extra energiát fektetsz valamibe, és ez meg is térül, amikor izgalmas lehetőség kerül a látóteredbe. Ne hagyd elúszni az alkalmat, mindenképpen csapj le a kínálkozó ajánlatra.

Szerelem: Senki nem tud ellenállni neked, a vonzerőd mindenkit a hatalmába kerít ezen a héten. Már csak az a kérdés, kinek osztogatsz a kegyeidből.

Karrier: Vigyázz, hogy ne keverd össze a munkát a magánélettel, mert ebből nem csak kellemetlen pillanataid származhatnak, de a megszerzett sikereidet is kockáztathatod. Maradj profi!

Havi horoszkóp / 2014. október

Úgy érzed, jól haladsz, de ha egy pillanatra is lankad a figyelmed, máris elmaradhatsz a terveidtől. Összpontosíts, és ne engedd ki a szálakat a kezeid közül, akkor könnyedén a nyeregben maradhatsz.

Szerelem: Romantikus meglepetéseket, apró összebújásokat és meghitt pillanatokat tartogat az október. Jobb, ha felkészülsz, hogy egy egészen romantikus hónap következik.

Karrier: Valamit el kell engedned ahhoz, hogy egy másik, fontosabb területen jobban teljesíthess. Nem szerezhetsz meg mindent, de cserébe lesz, ahol remekül teljesíthetsz.

Szólj hozzá!

comments powered by Disqus