Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2016. október 28.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Segíteni akarsz valakinek, de azt mások úgy élhetik meg, mintha csak ki akarnád javítani őket. Légy óvatos, mert az emberek büszkesége olyankor a legsebezhetőbb, amikor tényleg rászorulnak a segítségnyújtásra.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Nem szereted, ha mások dróton rángatnak, inkább magad hozod meg a döntéseidet. Még ha azok végül azonosak is lesznek azzal, amit mások javasoltak, inkább a magad tempójában teszed meg ezeket a lépéseket.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Jól haladsz a terveiddel, minden úgy alakul, ahogyan szeretnéd, és ez mások szemében nagy szerencsének tűnhet, te azonban tudod, hogy komoly munka áll a mögött, hogy idáig eljutottál. Hagyd, hogy mások higgyenek, amit akarnak, te tudod az igazat.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Kezd eleged lenni abból, hogy mindig neked kell megoldanod a nehéz és kényes kérdéseket, és szeretnéd, ha végre más is kivenné a részét a problémák megoldásából is, nem csak a sikerek learatásából.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Kényelmesen telik a mai nap, te azonban most nem csak lustálkodásra vágysz, szeretnéd kimutatni a fogad fehérjét is, megvillogtatni egy kicsit a karmaidat. Vigyázz, mert ha nem jó helyesen keresed a kalandot, akkor könnyen nagyobb bajba is kerülhetsz.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Minden gondolatod egyelten probléma körül forog most, egyszerűen nem tudod elengedni a helyzetet, úgy érzed, minél előbb megoldást kell találnod. Ez azonban nem csak egyetlen emberen múlik, ha mások nem dolgoznak az ügyön, te sem tehetsz sokat.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Valaki mintha csak a bajt keresné körülötted, és te úgy érzed, sokadszorra húzod ki a bajból, ő mégsem értékeli a segítségedet. Lehet, hogy ideje hagynod, hogy megtörténjen, aminek meg kell történnie, abból talán tanulsz majd.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Amit egyesen jó viccnek tartanak, az másoknak komoly fájdalmat okozhat. Vedd észre, hogy hol van a határ, és ha a környezeted nem így tesz, ne félj felhívni rá a figyelmüket, hogy talán olyasmivel szórakoznak, amivel másoknak kárt okoznak.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Eltökélt vagy valamivel kapcsolatban, de egyre több jel mutat arra, hogy talán változtatnod kellene a terveiden. Mindegy, hogy eddig mit mondtál, ha már csak a büszkeséged tart vissza, jobb engedni a 21-ből, különben a büszkeségeddel együtt sok mást is veszíthetsz.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Valaki alaposan megbánt, és amikor megpróbál javítani a helyzeten, csak még rosszabbá teheti a dolgokat. Ne feledd, hogy lehet, hogy a jó szándék vezérli, és egyszerűen csak nem tudja, hogyan kellene cselekednie. Sértődés helyett talán jobb, ha őszintén beszélsz vele erről.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Sikerül visszanyerned az önbizalmadat, megint hinni kezdesz abban, hogy a terveid megvalósíthatóak, és az is kezd körvonalazódni előtted, hogyan érheted el őket. Ezzel a hozzáállással pedig az eredmények is sokkal gyorsabban jönnek majd.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Rossz érzésed van valamivel kapcsolatban, de nem akarod az ördögöt a falra festeni. Az megérzéseidet azonban nem érdemes elnyomni: élvezd nyugodtan a pillanatot, ebben nincs semmi rossz, de egyik szemedet azért tartsd a veszélyforrásokon.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek