Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2016. május 1.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Ne állíts magad elé olyan feltételeket, amelyeknek nem tudsz eleget tenni, mert ez csak frusztrációt szül, és kellemetlen tapasztalatokhoz vezet. Próbáld inkább az önbizalmat adó sikereket keresni.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Ne hagyd, hogy elvonja a figyelmedet valami, amit egyszer már lezártál magadban. Tedd félre a múltat, és koncentrálj a jelenre, mert ez lehet az egyetlen módja annak, hogy a jövőben sikereket érj el.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Kicsit lassabban haladnak a dolgok, mint ahogyan azt szeretnéd, de ez még nem jelenti azt, hogy ne haladnának. A kis lépések is a céljaid felé visznek, és segíthetnek megtanulni a türelem erényét.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Valaki elég fontos a számodra ahhoz, hogy áldozatokat hozz érte, de tudod, hogy ő is éppen így érez irántad, ezért nem is bánod ezt a gyengeségedet. Törődni valakivel mindig szép és nemes gesztus.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Nagy feladaton vagy túl, de nem érzed a megkönnyebbülést, mert mintha más feladatok súlya kezdené el nyomni szinte rögtön a vállaidat. Szerencsére azonban ez még nem jelenti azt, hogy ne érhetnél el sikereket is.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Megbízol az ösztöneidben, és követed is őket, így azonban nem biztos, hogy azon az úton haladsz majd, amit mások ésszerűnek tartanának. Még szerencse, hogy ez a te életed, és te magad hozod meg a döntéseidet is.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Fontos tapasztalatokat szerezhetsz ma a saját boldogságodat illetően, és az is lehet, hogy átértékelsz majd néhány dolgot. Merd felismerni, ha valami más tesz boldoggá, nem az, amit most csinálsz.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Szeretnéd kihozni valamiből a legtöbbet, amit lehet, de a dolgok már nem olyanok, mint voltak, a körülmények is megváltoztak, és el kell fogadnod, hogy az eredmények is különbözőek lesznek.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Ne halogasd tovább a teendőidet, mert így csak tovább fognak nyomasztani a feladatok. Ha most egy kicsit elvonulsz, és a kötelességeidre koncentrálsz, akkor jelentős haladást érhetsz majd el.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Csak arra van szükséged, hogy valaki megerősítsen abban, hogy jó az, amit csinálsz, és hogy a megfelelő úton haladsz. Ha ez megvan, akkor újabb lendületet veszel majd, és egyenesen a célig ugrasz.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Romantikus hangulatban telik a nap, mindent megteszel, hogy megmutasd valakinek, hogyan érzel iránta, és ez mindkettőtöket feldob. Ebben az állapotban semmi sem állhat a boldogságotok útjába.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Vár rád még néhány feladat, de végül mindent sikerül majd elrendezni, és az eredmények önmagukért beszélnek majd. Lehet, hogy néhány dolog másképpen alakul, mint hitted, de most ezt sem bánod majd.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus