Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2016. június 25.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Igyekezz a saját előnyödre fordítani a lehetőségeidet, mert ritkán vannak olyan jó alkalmak, mint a mai napon. Tegyél meg mindent azért, hogy ezekből a lehető legtöbbet kihozd majd.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Bármennyire igyekszel is, mindig lesz olyan, aki elégedetten az eredménnyel, de ha túl sok energiát fektetsz ezekbe az esetekbe, az nem lesz túl produktív. Foglalkozz azokkal, akik támogatnak.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Kimerültnek érezheted magadat az elmúlt napok eseményei miatt, de ma végre lesz lehetőséged arra, hogy pihenj egy kicsit. Töltekezz fel azok körében, akik fontosak számodra.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Igyekszel készen állni minden lehetőségre, de még így is lehet, hogy lemaradsz valamiről. Ne aggódj ezen túl sokat, mert a félelem megbéníthat, és csak még tovább növeli a reakcióidődet.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Senki sem tökéletes, egy kis hiba mindenki számításaiba belecsúszhat, de nem történt semmi olyasmi, amit egy kevés humorral ne lehetne megoldani. Kezeld kicsit lazán a helyzetet, és minden helyre rázódik.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Hiába igyekszel mindent megtenni, hogy helyén kezeld a dolgokat, lesz, ami kicsúszik az irányításod alól. Így is van azonban okod arra, hogy büszke legyél magadra, mert szép eredményeket értél el.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Nagy célokat tűzöl ki magad elé, de ha valaki, akkor te képes leszel ezeknek a teljesítésére. Higgy magadban, és engedd meg, hogy azok is segítsenek, akikben okod van megbízni.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Szeretnéd másokkal is megértetni, hogy miért olyan fontos számodra valami, de nem biztos, hogy ez az üzenet mindenki számára teljesen világos lesz. Igyekezz ezt is elfogadni, ne próbáld mindenképpen keresztülnyomni az akaratodat.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Próbálsz megérteni valakit, de olyan, mintha egy másik univerzumból jött volna. Ne hagyd, hogy ez teljesen összezavarjon, érdemes nyitottnak maradnod, de ne adj fel mindent, amiben hiszel.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Bármekkora is rajtad a nyomás, ne hagyd, hogy valaki meggyőzzön arról, hogy feladd, aki vagy. Ki kell állnod önmagadért a mai napon, de ha ezt megteszed, sokkal erősebb lesz az önbecsülésed.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Valami megzavar egy kicsit, de meg kell tanulnod, hogy ne csak egyféle módon legyél képes elérni valamit. Ez a tapasztalat a későbbiekben is sokat segíthet majd neked abban, hogy hatékonyabb legyél.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Romantikus hangulatba kerülsz, és ennek nem is annyira valami, mint inkább valaki az oka. Nyugodtan élvezd ki ezt az állapotot, hiszen minden okod megvan arra, hogy boldog legyél végre.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus