Skorpió

Skorpió

Napi horoszkóp / 2014. november 22. 

Valaki olyasmit mondhat vagy tehet, amivel megbánt, és ezt egyáltalán nem vártad volna tőle. Lehet, hogy jobb, ha egy kicsit visszavonulsz, és hagyod neki, hogy rájöjjön, mit tett, így hamarosan magától keres majd fel a bocsánatkérésével.

Heti horoszkóp / 47. hét

Eljutsz arra a pontra, amikor nem vagy biztos abban, hogy tudod-e folytatni a munkádat ebben a tempóban. Nagy célokat tűztél ki, és eddig hihetetlen tempóban haladtál, most azonban itt az ideje egy kis szünetet tartani.

Szerelem: Nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan szeretnéd, azonban még nincs veszve minden. Lassítsatok le egy kicsit, akkor mindkettőtöknek sikerül újra megtalálnia a biztonságot.

Karrier: Egyszerre ezerfelé kell figyelned, és ilyenkor óhatatlan, hogy hibázol is. Ne légy túl szigorú önmagadhoz, és állj készen arra, hogy másokkal szemben is megvédd a munkádat.

Havi horoszkóp / 2014. november

Valaki olyasmit vár el tőled, amit te nem tehetsz meg helyette, mégis kicsit rosszul érzed magadat miatta. Ne hagyd, hogy ez rányomja a hangulatodra a bélyegét, foglalkozz azokkal a dolgokkal, amikért te vagy a felelős. Szerelem: Csak akkor működhetnek zökkenőmentesen ebben a hónapban a dolgok, ha megosztjátok egymással a terheket. Vállaljatok egyenlő részt abból, ami mindkettőtöknek fontos. Karrier: Kár lenne már most nagyobb súlyt helyezni olyasmire, amiről még csak terveket szősz, de minden okod megvan a bizakodásra.

Szólj hozzá!

comments powered by Disqus