Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2015. július 29.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Ha csak fél füllel figyelsz oda valamire, nem biztos, hogy minden fontos részletet felismersz, de most ez a legtöbb, amit tehetsz. Dolgozz abból, amid van, és próbáld megragadni a lehetőségeket.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Fölöslegesen aggódsz valami miatt, mert bár a félelmeid nem alaptalanok, mégis teljes biztonságban vagy ott, ahová mostanra jutottál az életedben. Van, aki vigyáz rád, és te is meg tudod védeni magad.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Megnyugtató érzés, hogy van, aki odafigyel rád, és még ha nem is vagy biztos abban, hogy meg tudna védeni, jó érzés tudni, hogy ha baj van, akkor nem leszel egyedül. Beszélj őszintén azzal, akiben megbízhatsz.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Őszinte akarsz lenni, de nem biztos, hogy mindenki megbízik benned, és az is lehet, hogy lesz, aki fél az igazságtól. Ha nekik még időre van szükségük, azt add meg nekik, de te ne várj tovább.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Valami, amiben eddig biztosan hittél, hirtelen bizonytalanná válik, és nem tudod, hogy kiben bízhatsz meg ezek után. Hagyj magadnak időt arra, hogy kitaláld, mit is szeretnél, és mi ennek a legbiztosabb módja.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

A legtisztább lehetőség, ha mindent elölről kezdesz, még akkor is, ha tudod, hogy ehhez sok mindent fel kell adnod. Lehet, hogy valamit elveszítesz, de helyette találhatsz majd valami sokkal értékesebbet.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Nehéz időkön vagy túl, de nem te vagy az egyetlen, akit ezek a napok megviseltek. Legyél türelmes másokkal is, mert ők is hasonló utakon járnak, és nekik sem könnyű a helyzetük. Támogassátok egymást.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Mikor végre úgy érzed, hogy megbízhatsz valakiben, az illető egyszerre csak mintha eltűnne, vagy legalábbis elérhetetlenné válna. Lehet, hogy ez csak egy próba, hogy egyedöl is megálld a helyed.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Újabb és újabb kihívások elé állítod magadat, mert tesztelni akarod, meddig tudsz elmenni. Használd ki a sikerszériádat, de szakíts időt arra is, hogy élvezd a sikereidet. Időnként fel is kell töltekezned.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Hiába szeretnél segíteni valakinek, neked is meg van kötve a kezed, és tiszteletben kell tartanod a saját korlátaidat. Csak akkor kockáztass valakiért, ha tudod, hogy ő is megtenné ugyanezt érted.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Csalódott lehetsz, mert egy megszokott társaságban nem ugyanazt az érzést találod, amit korábban szerettél volna. Ne ijedj meg, a változás valami jót is jelenthet, csak maradj nyitott az érzésre.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Ne másoktól várd a választ, mert nem biztos, hogy ugyanazokat a kérdéseket követitek. Neked kell megtalálnod, mi az, amit szeretnél, különben lehet, hogy egy olyan útra lépsz, ami nem a tiéd.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek