Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2015. január 31.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Nem egyszerű dolog egyszerre építeni a karrieredet, és társasági életet élni, de ha túlságosan elbillen a mérleg nyelve az egyik irányba, az sem egészséges dolog. Mindig figyelj arra, hogy fenntartsd az egyensúlyt.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Jó tett helyébe jót vársz, de lehet, hogy a reményeid ezúttal nem válnak valóra. Nem mindenki gondolkodik ugyanúgy, mint te, de aki másokat kihasznál, azt előbb vagy utóbb úgyis utoléri a végzete.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Nem tesz boldoggá, amikor azt látod, hogy más már szórakozik, mikor te még javában az igát húzod, de ne feledd: csak azért, mert neked nehéz valami, még nem kell, hogy másnak is rossz legyen. Próbálj örülni a boldogságának, attól neked is jobb lesz.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Valaki veszi a fáradtságot, és eljuttat hozzád egy fontos hírt, amivel te sem maradsz le egy kínálkozó lehetőségről. Használd ki gyorsan az alkalmat, és ne felejtsd el legközelebb meghálálni neki a segítséget, ha alkalmad lesz rá.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Nehezen tudod kifejezni, mit is szeretnél, pedig érzed, hogy a céljaidnak másokat is meg tudnál nyerni. Most minden azon múlik, hogy képes vagy-e másokra is hatást gyakorolni, vagy csak egyedül vívod meg a harcodat.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Őszinte vagy valakivel, és nem biztos, hogy ez neki is annyira tetszik. Nem mindenki viseli jól a kritikát, de ha úgy érzed, az illetőnek most erre van szüksége, és ettől fejlődhet tovább, akkor cselekedj a belátásod szerint.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Olyan környezetbe csöppensz, és olyan körülmények között kell helyt állnod, amelyek kicsit idegennek hatnak, és nem tudod biztosan, hogyan viselkedj. Hagyatkozz a tapasztalataidra, és akkor nem lesz gondod.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Úgy érzed, valaki nem úgy cselekszik, ahogyan az elvárható lenne, és talán kicsit önmaga ellensége is, miközben azt várja, hogy mások megmentsék. Ne feledd, hogy kívülről minden helyzetet nehezebb megítélni.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Érzed, hogy a tartalékaid végén jársz, mindenképpen figyelj ma oda arra, hogy mit eszel, és hogy eleget pihensz, mert különben nem fogsz tudni úgy teljesíteni, ahogyan azt elvárod saját magadtól ebben a helyzetben.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Nem vagy ma különösebben társasági hangulatban, legszívesebben egész napra a zárt ajtók mögött maradnál. Ha úgy érzed, kell egy kis magány, hogy rendezd a gondolataidat, akkor ezzel sincs gond, de akkor törődj kicsit magaddal, ne csak egyedül szomorkodj.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Lehet, hogy most van itt az ideje egy lépés távolságból szemlélni a dolgokat, és újra átgondolni, hogy helyes irányba tartasz-e. Lehet, hogy rá kell jönnöd, hogy néhány lépésed fölösleges volt, de még nem késő rátalálni a helyes útra.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Valaki számít rád, biztonságban érzi magát melletted, és ez téged is meghat és magabiztosabbá tesz. Ne élj vissza a lehetőséggel, de nyugodtan meríts energiát ebből a kapcsolatból, ha az mindkettőtöknek javára válik.


Szólj hozzá!

comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek