Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2016. február 9.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Akik igazán szeretnek, azok elfogadják a gyengeségeidet is, de ez még nem jelenti azt, hogy teljesen belenyugodhatnál a dologba, és ne kellene megpróbálnod fejlődni. Próbálj túllépni a saját hibáidon.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Valaki beismeri, hogy tévedett, és ez nagyon sokat jelent a számodra. Legyél nagyvonalú, és könnyítsd meg a helyzetét, mert ha gonoszul viselkedsz vele, akkor legközelebb nem ismeri el a hibáit.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Új lehetőségeket kínál neked a mai nap, és érdemes is lesz élni velük. Ha kipróbálhatsz valamit, amit addig még nem próbáltál, akkor mindenképpen adj a dolognak egy esélyt, mert új energiák szabadulhatnak fel.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Próbálsz nem túl sokat aggódni valami miatt, mert egyelőre úgysem tudsz semmit sem tenni. Az egyetlen, ami változtathat ezen a helyzeten, ha nyugodtan kivárod a te pillanatodat, és akkor cselekszel.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Fel kell tudnod ismerni, amikor igazán szükséged van valamire, és nem csak a képzeleted játszik veled. Ez az a helyzet, amikor tényleg mindent meg kell tenned annak érdekében, hogy elérd a célt.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Tudod, hogy mit szeretnél, és azt is, hogy mit kell tenned hozzá, mégis habozol. Lehet, hogy van egy körülmény, amit előbb még tisztáznod kell, és csak utána mersz már egészen biztosan cselekedni.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Most éppen jól állnak a dolgok, de te is tudod, hogy van, amin még dolgoznod kell. Ne engedd ki a kezedből az irányítást, mert akkor nem biztos, hogy sikerül majd vissza is szerezned.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Egy kis bátorításra van csak szükséged, hiszen egyébként már készen állsz arra, hogy bármilyen kihívást teljesíts. Az egyetlen, ami megállíthat, az, ha nem hiszen önmagadban, és ideje korán feladod.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Ne tagadd meg magadtól azt, amire szükséged van a boldogsághoz, lelki és fizikai szinteken sem. Fordíts egy kis figyelmet magadra, mert ha nem jó állapotban vagy, akkor a vágyott sikereket sem éred el.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Tartsd tiszteletben mások érzéseit, és ne hitegesd őket olyasmivel, amiről tudod, hogy nem fog megvalósulni. Legyél őszinte saját magaddal, és a környezeteddel is, mert ennyit mindenki megérdemel.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Nem szabad hagynod, hogy az első kis kudarcok elvegyék a kedvedet, ki kell tartanod és át kell lépned ezeken a nehézségeken. Ha nem fordulsz sarkon, hanem továbbmész, a következő sarkon már sikerek várnak.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Ne akarj többet annál, mint amennyivel valóban el tudsz boldogulni. Ha egyszerre sokat markolsz, keveset fogsz, így jobban teszed, ha inkább apró lépésekben közelíted meg a célodat.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus