Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2015. február 27.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Úgy érzed, nem számíthatsz valakire úgy, mint ahogyan azt korábban gondoltad, és attól tartasz, hogy ebben az új felállásban nem sikerülmajd megvalósítani a terveidet. Bízz jobban önmagadban!

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Új utakra, friss levegőre és izgalmasabb kihívásokra vágysz, de félsz a kudarctól. Pedig kockázat nélkül nincs siker, neked kell döntened, hogy az álmaid megérik-e ezt a kockázatot.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Egy darabig élvezed, hogy te vagy a középpontban, de hamarosan szeretnél visszatérni a megszokott dolgaidhoz, és úgy érzed, ehhez nyugalomra lenne szükséged. Lehet, hogy erre még várnod kell egy kicsit.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Megindul a visszaszámlálás, és te egyre izgatottabb vagy, de mielőtt még belemerülhetnél a kikapcsolódásba, valaminek a végére kell járnod. Ne halogasd a dolgot, inkább ess túla kötelességeken.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Meglep, amikor valaki olyan lépést tesz, amire egyáltalán nem számítottál tőle, és ez esetleg a te terveidet is módosíthatja. Ne vegyél semmit készpénznek, mert később még váratlan meglepetések érhetnek.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Egy apró jellel valaki utalhat arra, hogy nem minden információt osztottak meg veled, de te azért utánajárhatsz a dolgoknak, ha figyelsz, és észreveszed a jeleket. Csak ezek ismeretében dönts véglegesen.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

A te kezedben van a döntés, és téged is meglep, mekkora a felelősség rajtad. Úgy érzed, itt a lehetőség, hogy kimozdulj a megszokott körökből, de ha nem tudod, merre indulnál, ugyanabban a körben fogsz maradni.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Rájöhetsz, hogy az eddigi munkáid hibás útra vittek, és új utakat kell keresned ahhoz, hogy elérd a céljaidat. Ez elsőre ijesztőnek tűnhet, de ha felismered és elfogadod, máris közelebb leszel a céljaidhoz.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Csalódhatsz ma valakiben, és ez a sértődöttség először fájdalmas lehet, de ha felülemelkedsz az érzelmeiden, sokkal könnyebb lesz már a dolgod, és egyenesebb út vezet a sikereidhez.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Izgalmas beszélgetésben lehet részed valakivel, és a tapasztalatcsere benned is új gondolatokat indít el. Adj teret ezeknek az új gondolatoknak, mert ezekből olyan ötletek származhatnak, amiket később értékesíthetsz is.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Szeretnéd, ha valaki egy kicsit rugalmasabb lenne, és támogatná az elképzeléseidet, de meg kell értened, hogy neki is meg vannak a maga problémái, amikkel foglalkoznia kell.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Nem biztos, hogy az az igazi barátod, aki egyet ért veled, és gondolkodás nélkül támogatja a terveidet, hanem az, aki ki meri mondani, ha nem ért egyet veled, és a saját érdekedben óvatosságra is int.


Szólj hozzá!

comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek