Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2015. október 10.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Nem mindig a már bejáratott utat járni a legszerencsésebb, időnként jó, ha másfelé is kalandozol egy kicsit. Ne ijedj meg a lehetőségektől, mert olyan helyekre vihetnek, ahová mindig is vágytál.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Sikerül megőrizned valakivel a jó viszonyt egy nehéz helyzetben is, és ez nem csak neked jelent sokat, számára is fontos dolog. Ha sikerül megőriznetek ezt a viszonyt, a jövőben is együtt tudtok majd dolgozni.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Nem akarsz fölösleges ígéreteket tenni, de közben érzed a nyomást, és tudod, hogy van, aki ezt várja el tőled. Tartsd magad az elveidhez, és ha kell is ígérgetned, csak olyasmit mondj, amit meg tudsz tartani.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Túl jól mennek a dolgok, és egy kicsit félsz is, hogy mindjárt kiderül, hogy valami rejtett probléma van a háttérben. Egyelőre azonban nem kell attól tartanod, hogy valaki megtorpedózná a terveidet.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Túl szigorú vagy magadhoz, ezért zavar, hogy még nem tartasz ott, ahol szeretnél. Pedig a dolgok egészen jól állnak, ezért nincs különösebb okod az aggodalomra. Mások elégedettek a teljesítményeddel.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Meg kell tanulnod értékelni a saját sikereidet, mert ha túl szigorú vagy magadhoz, és csak a kudarcaidra figyelsz, akkor kevésbé érezheted tehetségesnek magadat, mint amilyen valójában vagy. Sokra vagy képes.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Ha valaki, akkor te vagy az, aki meg tudja oldani a problémát, amivel most sokan szembesülnek. Minden szem rád szegeződik, de te élvezed a figyelmet, mert tudod, hogy így a sikered is hangos lesz.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Rosszul viseled, ha valaki beleszól a dolgaidba, de egyelőre nem tudsz mit tenni a dolog ellen. Az egyetlen, ami megnyugtathat, hogy ugyan meg kell őt hallgatnod, de legalább nem kell megfogadnod a tanácsait.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Valaki jó szándékkal közeledik feléd, próbálj ne túl tüskés lenni, mert ezzel elijesztheted őt. Maradj nyitott, hiszen vannak még jó emberek, és te nagyon is megérdemled, hogy találkozz velük.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Valami eltereli a figyelmedet, és emiatt egy jó lehetőséget szalaszthatsz el. Hasonló alkalom azonban lesz még, ezen kár keseregni, inkább azon gondolkodj, mi az, ami ennyire lekötötte az érdeklődésedet.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Ne fájjon a fejed olyasmi miatt, ami nem a te feladatod. Minél jobban belelovalod magadat egy probléma megoldásába, amivel nem neked kellene törődnöd, annál nagyobb az esélye, hogy a saját feladataiddal maradsz le.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Valaki olyasmit mondhat, ami nagyon nincs a tetszésedre, de el kell ismerned, hogy van igazság a szavaiban. Ha homokba dugod a fejedet, akkor azzal csak azt segíted elő, hogy a probléma tovább duzzad.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus