Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2014. december 19.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Ha van most egy kis időd, akkor nem árt előre gondolkodni, mert a közeljövőben könnyen feltorlódhatnak a dolgok. Tervezz előre és dolgozz előre, így a későbbi önmagad még nagyon hálás lesz majd a mainak.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Sebtapasszal nem lehet az igazi sérüléseket gyógyítani, és amikor a lelked fáj, akkor sem elég csak elnyomni a gondokat. Öntsd ki a szívedet valakinek, akiben megbízol, és hamar jobban érzed majd magadat.

Ikrek

3/12 Ikrek (március 21 - június 21)

Fontos döntéseket kell majd hoznod ma, ezért nem szabad megengedned, hogy az érzelmeid irányítsanak. Légy határozott, még akkor is, ha ez neked is fáj egy kicsit, hiszen hosszú távon mindenkinek ez lesz a legjobb.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Újabb feladatokat kaphatsz a sorstól, pedig már így is eléggé túlterheltnek érzed magadat. Ha azonban belevágsz a kihívásba, rá fogsz jönni, hogy ezt a helyzetet is kezelni tudod, és ez sokat javíthat az önbizalmadon.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Érdekes pletyka juthat a füledbe, de még nem tudod, hogy hagyatkozhatsz-e rá, vagy csak olyan történet, amit talán éppen a te bosszantásodra találtak ki. Bárhogyan is cselekszel, fontos, hogy ne az első indulatodra hallgass.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

A kedves emlékek megszépíthetik a nehéz helyzeteket is, csak meg kell találnod őket, vagy éppen hagynod kell, hogy rád találjanak. Élj a pillanatnak, de ne félj erőt meríteni másokból és a múlt szép pillanataiból.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Koncentrálj a céljaidra, mert most sok dologgal kell egyszerre foglalkoznod, és ha hagyod, hogy valami összezavarjon, akkor könnyen elcsúszhat a figyelmed egy fontos részlet fölött, ez pedig később még nagyon sokba kerülhet.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Érdemes most egyszerre egy problémával foglalkoznod, még akkor is, ha már közel érzed magadhoz a többit. Ha egyszerre akarsz mindent megoldani, csak kicsúszik a kezedből az irányítás. Haladj inkább lépésről lépésre.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Vannak olyan barátok, akik mellett már nincs is szükség ellenségekre, valamiért mégsem tudod kizárni őket az életedből. Lehet, hogy nem is kell, inkább csak meg kell húznod azt a határt, ameddig beengeded őket.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Ha valami már régóta zavar, akkor ne félj beszélni róla, mert ma valaki olyan is meghallhatja a panaszaidat, aki valóban képes tenni valamit az ügy érdekében. Csak légy határozott és tárgyilagos, akkor komolyan fognak venni.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Azt várod el másoktól, amit te is teszel nap, mint nap, csakhogy nem biztos, hogy mindenki olyan kitartó és lelkes, mint amilyen te is vagy. Már most el kell fogadnod, hogy ha ebben a tempóban haladsz tovább, lesznek majd, akik elmaradnak mellőled.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Úgy érzed, hiába figyelsz és dolgozol keményen, mégis kimaradsz dolgokból, vagy elhallhatnak előled részleteket, ezt pedig nem érzed tisztességesnek. Ideje, hogy mások figyelmét is felhívd arra, hogy nem akarsz mindenről utolsónak értesülni.


Szólj hozzá!

comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek

Szavazás

Még ennyi idő a szavazás lezárásáig:
00 nap 00 óra 00 perc
Elsődlegesen mit teszel azért, hogy formában tartsd magad?