Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra:

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Mikor már mindenki más teljesen kidőlt, benned még mindig maradt egy kis energia, amit hajlandó vagy felhasználni a munkában. Vigyázz, mert ha a magánéletedben történik valami, így talán arra nem lesz erőd.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Egyszerre egy problémára koncentrálj, és ha azt megoldottad, majd aggódhatsz a következő miatt. Ha lépésről lépésre haladsz, sokkal jobb esélyed van a sikerre, mintha egyszerre kapsz minden felé.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Régóta tervezgetsz valamit, amit most talán megvalósítani is sikerül, de az érzés nem éppen ugyanaz lesz, mint amit elképzeltél. Csalódottságra azonban így sem lesz okod, élvezd ki az élményt.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Kicsit bűntudatod van, amiért talán nem lelkesedsz annyira valamiért, mint azt várnák tőled, de az érzéseidet nem tudod megtagadni. Próbálj azért nyitott maradni, hátha mégis megtetszik valami.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Ha az Oroszlán elalszik, nehéz felébreszteni, úgyhogy vigyázz, ne kezdd már ma meg a hétvégi pihenésedet, mert egy értékes munkanapot vesztegethetsz el. Tegyél eleget a feladataidnak.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Szeretnél megbízni valakiben, de már túlságosan sokszor élt vissza a bizalmaddal. Ha úgy is döntesz, hogy még egy esélyt adsz neki, ne engedd a biztonsági falaid mögé, és tudd biztonságban magad.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Úgy döntesz, hogy elsősorban most a karrieredre koncentrálsz, mert az érzelmi életedben túl sok a változó, kevés dolgot tudsz kontroll alatt tartani. Ez egy jó módja lehet annak, hogy visszaszerezd az önbizalmadat.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Ne legyél túl szigorú önmagadhoz, mert ezzel csak az önbizalmadat rombolod, pedig a határozott fellépésre most tényleg nagy szükséged lenne. Lehet, hogy a siker most csak ennyin áll vagy bukik.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Nagy rajtad a nyomás, nem csoda, ha néha még egy kicsit hibázol is. Senki nem fogja felróni neked azt, hogy egy ilyen helyzetben nem tudsz tökéletesen teljesíteni, de téged ettől még bosszant a dolog.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Próbélsz megérteni valakit, mert hiszel abban, hogy ez segítene közelebb kerülni egymáshoz, és elsimítani a vitákat. Sajnos azonban a felszín alatt olyan indokokat látsz, amikkel szintén nem tudsz egyet érteni.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Sokat segítettél mostanában valakinek, aki közel áll hozzád, és úgy érzed, most itt a te időd. Te is megérdemelsz egy kis pihenést és kényeztetést, a tetteid miatt pedig olyan is lesz, aki háláját így fejezi majd ki.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Bizonyítanod kell, és egészen jól haladsz, de minden elbukhat, ha te nem vagy önmagaddal megelégedve. Ne a külvilág visszajelzéseire figyelj, saját magad próbáld megtalálni a harmóniát önmagaddal.


Kapcsolódó cikkek