Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2015. augusztus 31.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Nehezen veszed rá magadat arra, hogy bármi komolyabba is belekezdj most, pedig a határidők szorongatnak. Lehet, hogy éppen az idegesség az, ami megbénít, de nem szabad hagynod, hogy ez az érzés elhatalmasodjon rajtad.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Sokkal jobban állnak a dolgok, mint azt először gondoltad, teéjesen fölöslegesen izgatod magadat valami miatt. Engedj egy kis pihenőt magadnak, és akkor sikerült az energiáidat is visszanyerned.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Segítséget ígérsz valakinek, de közben te sem vagy a lehető legjobb formádban. Próbálj először a saját teendőid végére pontot tenni, mielőtt másoknak is juttatsz az energiáidból.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Szeretnéd sürgetni az időt, de közben azt is tudod, hogy sok olyan feladatot van, amit még el kell végezned, mielőtt lezárhatnál egy nagyon fontos kérdést. Hagyd, hogy minden a maga tempójában haladjon.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Nem akarsz elhamarkodott ígéreteket tenni, de valaki válaszokat vár tőled, és neked egyre nehezebb kitérni a kérdések elől. Legyél őszinte, és ne mondj semmi olyat, amit később nem akarsz vállalni.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Valami már egészen biztosnak tűnt, most azonban minden a feje tetejére áll, és te nem tudod, hogyan tarthatod tovább kontroll alatt a helyzetet. Ne akarj mindent egymagad megoldani.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Nem könnyű számodra kiengedni az irányítást a kezedből, legszívesebben mindent a magad módján intéznél. Pedig van melletted valaki, aki alig várja, hogy segíthessen, adj neki is egy esélyt.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Kicsit hátradőlsz most, és hagyod, hogy csak sodródj az árral, mert szeretnéd kideríteni, hogy merre visz. Lehet, hogy érdekes fordulatok szemtanúja leszel, de ezeket a tapasztalatokat később mind felhasználhatod majd.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Tudod, hogy most semmi sem biztos, és nem ez a legmegfelelőbb helyzet arra, hogy valamit előre elkezdj tervezni, neked mégis fontos, hogy legyenek hosszú távú elképzeléseid. Tervezgess, de semmibe ne éld bele magadat.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Szeretnéd megmutatni valakinek, hogy mennyire fontos a számodra, de nem tudod, hogyan mutathatnád ki az érzelmeidet. Ma azonban alkalmad adódhat arra, hogy szavak nélkül is bizonyítsd az érzéseidet.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Nem egyszerű közös nevezőre jutnod valakivel, mikor annyira különbözően látjátok a dolgokat, de ha elég fontos a számodra, akkor lesz türelmed ahhoz, hogy közös utakat keress, amin együtt haladhattok tovább.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Jó ma a hangulatod, és ez a teljesítményeden is meglátszik. Úgy tűnik, hogy minden remekül halad, és szinte semmi nem állíthat meg most. Ne hagyd, hogy egy kisebb akadály megállítson az utadon.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus