Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2016. július 27.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Izgatott vagy valami miatt, mert még nem tudod, hogy hogyan leszel képes egyedül megbirkózni a feladattal. Ne aggódj, mert a körülmények kedvezően alakulnak, és téged segítenek majd.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Érdemes az apró dolgoknak is örülni, és azokat is megünnepelni, mert ezek az apróságok teszik szebbé az életet. Ne késlekedj abban, hogy kiélvezd a helyzetet, és megoszd azokkal, akik fontosak a számodra.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Tovább kell látnod most, és a jövőre kell gondolnod, mert nem biztos, hogy a pillanatnyi helyzet megoldása a legfontosabb. Azzal foglalkozz, hogy mi az, ami hosszabb távon is jót tesz neked és a környezetednek.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Fontos, hogy mindig őszinte maradj, és akkor is emellett maradj, ha a szíved esetleg más irányba húz. Ha nem azt teszed, amit mások várnak tőled, hanem azt, amit jónak tartasz, nem okozol csalódást.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Úgy érzed, valaki túl sokat dolgozik valamin, és téged is próbál behálózni, de nem világos, hogy mik a céljai ezzel. Mielőtt sikerül ezt tisztáznotok, addig ne hozz döntéseket az üggyel kapcsolatban.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Csak azt szeretnéd, hogy téged is meghallgassanak, és egyenlő esélyekkel indulhass, akárcsak mások. Ha ezt megkapod, akkor úgy érzed, hogy a feladat többi részét már te is el tudod látni.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Fontos, hogy fenntartsd a romantikát, és ezért tenni is kell. Minden körülmény kedvez, hogy a kapcsolatotok gyümölcsöző lehet, de ezért dolgoznotok is kell. Szerencsére mindketten ezen fáradoztok.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Fontos, hogy megérts valamit, ezért olyanokkal is hajlandó vagy beszélni és tárgyalni, akikkel egyébként nem szívesen osztod meg a társaságodat. Ne feledd, hogy a döntésedet csak formálhatják, de neked kell meghoznod.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Nem tudsz haragudni valakire, mert látod, hogy nemes szándékok vezérelték, még akkor is, ha kisebb károkat okozott ezzel. Lehet, hogy ha ezen túllépsz, és együttműködtök, akkor válaszokat kaphatsz.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Sokkal jobban érdekel valami annál, semhogy egyszerűen lemondj róla. Még ha vannak is előttetek akadályok, akkor is készen állsz arra, hogy megküzdj vele, mert bízol az eredményeidben.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Lassan a végére érsz valaminek, ami az utóbbi időkben meghatározta az életedet. Ez egy kicsit fájdalmas lehet, ugyanakkor azt is észre kell venned, hogy ez új lehetőségek tárházát nyitja meg előtted.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Kivételes alkalom kínálkozik, hogy megmutasd, mit tudsz. Ne szalaszd el a lehetőséget, mert azt sokáig bánnád, és egy darabig nem lesz hasonló alkalom, hogy ismét bizonyíts magadnak és a környezetednek.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus