Skorpió

Skorpió

Napi horoszkóp / 2014. november 1. 

Csak arra van szükséged, hogy a szeretteid körében tölts most egy kis időt, feltöltődj energiával, és visszanyerd a magabiztosságodat, ami ismét annyi pluszt ad majd, hogy könnyedén átugrod az akadályokat. Erre a küzdelemre fejben kell készülnöd.

Heti horoszkóp / 44. hét

Úgy érzed, lemaradsz valamiről, elrepül melletted az idő, és te nem kaptad meg azokat a lehetőségeket, amiket szerették volna. Ne feledd, hogy a sorsod a te kezedben van, és még nem késő változtatni a lehetőségeiden.

Szerelem: Hiába küldesz jeleket valaki felé, úgy tűnik, ő nem érti, vagy nem akarja érteni őket, ez pedig rossz hatással lehet az önbizalmadra. Fordulj inkább oda, ahol több siker terem neked.

Karrier: Ideje pontot tenni egy ügy végére, ami régóta húzódik, és túl sok energiádat emésztette fel, ám kevés sikert hozott. Keress termékenyebb célokat magadnak.

Havi horoszkóp / 2014. november

Valaki olyasmit vár el tőled, amit te nem tehetsz meg helyette, mégis kicsit rosszul érzed magadat miatta. Ne hagyd, hogy ez rányomja a hangulatodra a bélyegét, foglalkozz azokkal a dolgokkal, amikért te vagy a felelős. Szerelem: Csak akkor működhetnek zökkenőmentesen ebben a hónapban a dolgok, ha megosztjátok egymással a terheket. Vállaljatok egyenlő részt abból, ami mindkettőtöknek fontos. Karrier: Kár lenne már most nagyobb súlyt helyezni olyasmire, amiről még csak terveket szősz, de minden okod megvan a bizakodásra.

Szólj hozzá!

comments powered by Disqus