Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2015. március 5.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Alig sikerül kezelned egy problémát, egy újabb üti fel a fejét, ráadásul úgy érezheted, olyasmiért kell felelősséget vállalnod, ami nem is a te sarad. Érdemes most gyorsan tüzet oltani, és később törődni azzal, ki hibázott.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Nincs egyszerű dolgod most a munkahelyeden, de neked tetszik a kihívás, elégedettséget érzel, amikor azt látod, hogy minden a terveid szerint halad, és nagyobb kihívásokkal is meg tudsz birkózni.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Gyorsan szeretnél egy ügy végére járni, de a nagy kapkodásban olyan döntést hozhatsz, ami később még több problémát szül. Most már kár emiatt keseregni, legközelebb majd jobban odafigyelsz.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Lehetetlen feladatokat tűztél ki magad elé, és most csalódott vagy, hogy nem tudtad mindet megoldani. Önmarcangolás helyett arra az eredményre figyelj, amit elértél, mert arra büszke lehetsz.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Versenyt futsz az idővel, és tudod, hogy most nem csak a döntéseid helyességén, de a gyorsaságán is sok minden múlik. Ne töprengj túl sokat, tedd meg azt, amiről úgy érzed, meg kell tenned.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Nem tudsz egyszerre mindenhol ott lenni, még akkor sem, ha nagyon szeretnél. A mai napon valaki mást helyezel a sorrendben önmagad elé, és ha szerencséd van, akkor az illető értékeli, mekkora áldozatot hoztál.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Nem várhatod el magadtól, hogy mindig a legjobb teljesítményeddel működj, miközben nem hagysz időt magadnak a pihenésre, feltöltődésre. Ne legyél szigorúbb magaddal, mint másokkal.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

A különbség győztesek és vesztesek között az, hogy a vesztesek egy bukáskor kifogásokat keresnek, a győztesek pedig elismerik, ha hibáztak, de felállnak, és továb menne az úton.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Hiába dolgoztad ki minden részletét egy tervnek, ha mások nem minden lépését követik, akkor neked is felül kell bírálnod az elképzeléseidet. Vedd számításba azt is, hogy mások útjait nem te alakítod.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Őszinte vagy valakivel, de lehet, hogy neki nem tetszik az, amit tőled hall. Szeretnéd elkerülni a konfliktust, de a mostani helyzetet sem akarod fenntartani tovább. Ezt a problémát meg kell most beszélni.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Nem biztos, hogy azért teszel dolgokat, mert te úgy látod őket a legjobbnak, de lehet, hogy egy távolibb cél elérése érdekében ezek a szükséges lépések. Aki ezt nem tudja megérteni, az talán nem megy veled ezen az úton.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Valaki szinte fél szavakból is megért, és te örülsz, hogy ilyen partnerre akadtál. Lehet, hogy itt lenne az ideje, hogy jobban is kiaknázzátok ezt a képességeteket, mert együtt sokra vagytok képesek.


Szólj hozzá!

comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek