Mérleg

Mérleg

Napi horoszkóp / 2014. október 1. 

Sok most a feladatod, de egy szerettednek is szüksége van a támogatásodra, így nem elég, ha csak a saját gondjaidat oldod meg, rá is tekintettel kell lenned. Szánj rá egy kicsit az idődből, mert ez az energia sokszorosan térül majd vissza.

Heti horoszkóp / 40. hét

Sikerül felvenned a ritmust, és a héten ez minden területen jelentős haladást és pozitív eredményeket jelent. Ha tudod, hogy milyen út vezet a céljaidhoz, és azt is, hogy hogyan léphetsz rájuk, már semmi nem állíthat meg.

Szerelem: Magabiztosságod és újabb és újabb sikereid a környezetedet is lenyűgözik, valaki pedig már alig várja, hogy több időt tölthessen veled.

Karrier: Egy kivételes lehetőség remek alkalmat kínál, hogy bizonyítsd a rátermettségedet, noha nem kevés munkával jár majd. Most azonban csak a célt látod, és semmi nem ijeszthet meg.

Havi horoszkóp / 2014. szeptember

Úgy érzed, jól haladsz, de ha egy pillanatra is lankad a figyelmed, máris elmaradhatsz a terveidtől. Összpontosíts, és ne engedd ki a szálakat a kezeid közül, akkor könnyedén a nyeregben maradhatsz. Szerelem: Romantikus meglepetéseket, apró összebújásokat és meghitt pillanatokat tartogat az október. Jobb, ha felkészülsz, hogy egy egészen romantikus hónap következik. Karrier: Valamit el kell engedned ahhoz, hogy egy másik, fontosabb területen jobban teljesíthess. Nem szerezhetsz meg mindent, de cserébe lesz, ahol remekül teljesíthetsz.

Szólj hozzá!

comments powered by Disqus