Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2015. július 6.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Amikor az egyik gondnak a végére jársz, valami más üti fel a fejét, és úgy érezheted, sosem érnek véget a feladatok. A megoldás szerencsére közelebb van, mint gondolnád, már nem kell sokáig kitartanod.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Ne aggódj túl sokat olyasmi miatt, ami nem éri meg az áldozatot. Az egészséged mindennél fontosabb, ne áldozd fel valaminek az oltárán, amiről még nem is tudod biztosan, hogy valóban fontos-e neked.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Egyelőre még nem akarsz mindenkit beavatni valamibe, amit pedig már régóta tudsz. Azt várod, hogy biztos jelet kapj, meggyőződj arról, hogy a dolgok a te elképzeléseid szerint alakulnak, mielőtt valaki változtatni tud rajtuk.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Nem vagy kifejezetten kezdeményező típus, most mégis elébe mész a dolgoknak, mert szeretnéd megmutatni valakinek, hogy mennyire fontos neked. Ne félj az elutasítástól, mert hasonló érzelmeket találsz majd.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Vannak az életednek olyan területei, amiket nem szeretnél mindenkinek megmutatni, vagy amelyektől még te magad is félsz egy kicsit. Nincs okod az aggodalomra, ezen a területen is úrrá leszel majd.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Sokadszorra hallasz egy ígéretet valakitől, te azonban most már eredményeket szeretnél látni. Nem akarsz több kifogást hallani, azt akarod látni, hogy valaki tényleg próbálkozik - csak így állhat helyre a bizalmad.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Minden pillanatot ki akarsz használni, de közben eléggé fáradtnak is érzed magadat. Pihenj, de válassz olyan pihenést, ami jó hatással van rád, hogy valóban több energiád legyen a fontos dolgokra.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Rosszul viseled, ha valaki nem őszinte veled, még akkor is, ha megérted, hogy mik voltak az indokai. Azt szeretnéd, ha meg tudnál bízni valakiben, ez azonban nem fog sikerülni, ha nem tudod, mikor mond igazat.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Szívesen fűznéd szorosabbra a szálakat valakivel, aki közel áll hozzád, azt azonban még nem tudod biztosan, hogy készen állsz-e az elköteleződésre. Haladj apró lépésekben, és egyelőre ne ugorj fejest semmibe.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Szeretnéd, ha a lehető legkisebb áldozattal tudnál megúszni valamit, még akkor is, ha azt már elfogadtad, hogy valamennyi áldozatot hoznod kell. Tartsd kezedben az irányítást, és akkor semmi nem fog elveszni, aminek nem kell.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Fontos híreket vársz valakitől, amik nem csak abban segítenének, hogy megtedd a következő lépéseket, de meg is erősítenének abban, hogy jó úton jársz. Állj készen a feladatokra, mert bármikor megérkezhetnek.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Most nincs idő arra, hogy hosszasan mérlegelj, ezért a legjobb, amit tehetsz, ha elfogadod, ahogyan a dolgok alakulnak, és bízol abban, hogy ez valóban a kedvezőbb lehetőség. Ha változtatni nem tudsz valamin, próbálj meg örülni neki.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek