Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2014. december 18.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Hiába próbál valaki egy kis nyugalomra inteni, a dolgok nem fognak maguktól megoldódni, és úgy érzed, te felelősséggel tartozol értük. Ne vállalj túl sok mindent a nyakadba, mert könnyen túlterhelheted magad, és ezzel senkinek nem teszel jót.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Valaki a segítségedre siet, és neked szó szerint csak hagynod kell, hogy kihúzzon a bajból. Ez azonban nem olyan egyszerű, mint ahogyan hangzik, hiszen a büszkeséged még mindig közbeszólhat. Nem érdemes azonban fölöslegesen kínlódásra ítélni magadat.

Ikrek

3/12 Ikrek (március 21 - június 21)

Ha nyomja valami a lelkiismeretedet, akkor jobb kiadni magadból, mint elfojtani. Hosszú távon ez nem vezet megoldásra, viszont lehet, hogy könnyebben nyersz feloldozást, mint hinnéd, és így végre ismét a fontos dolgokra koncentrálhatsz.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Addig halogatsz valamit, míg a dolog már szinte kényelmetlenné válik, ekkor azonban gyorsan ráeszmélsz, hogy ha te nem oldod meg az ügyet, akkor senki nem fogja. Gyorsan cselekszel, és ez gyors megoldást is hoz.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Hiába próbálsz nem tudomást venni egy problémáról, egy darabig ugyan kerülgetheted, de idővel szembe kell nézned azzal, hogy a korábbi tetteid következményei most érnek be. Ha ezt a tényt elfogadod, egyáltalán nem is lesz olyan nehéz dolgod.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Gyorsabban oldódnak meg a dolgok, mint hitted volna, és még az is kiderülhet, hogy fölöslegesen aggódtál olyan sokat valamiért. Lehet, hogy legközelebb megspórolhatod magadnak ezt az idegeskedést.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Mindig tanulhatsz valami újat, és jobban teszed, ha nyitott vagy erre a tapasztalatra, mintha csak azért, mert büszke vagy, vagy nem akarod, hogy kiderüljön, hogy még nem tudsz valamit, elzárkózol a tanulás elől.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Mindennek eljön az ideje, csak ki kell várnod az alkalmas pillanatot, amikor a tettek mezejére léphetsz. Ne siesd el a dolgokat, mert olyan döntéseket hozhatsz, amiket az új információk ismeretében már másként hoznál meg.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Egy kis biztatás sokszor többet segíthet, mint az, ha folyamatosan noszogatsz valakit. Próbáld ki a pozitív visszacsatolást, még akkor is, ha magadban mérges vagy kicsit. Legyél te az okosabb, és lehet, hogy gyorsabban célba érsz.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Az utolsó lépéseket néha nehezebb megtenni, mint az egész utat. Ha már úgy érzed, elfogyott a lendületed, fáradt vagy kimerült vagy, akkor vegyél egy nagy levegőt, és pihenj egy kicsit az utolsó lendülethez, de ne halogasd a befejezést.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Sokat dolgoztál valamiért, mégsem biztos, hogy azt az eredményt kapod. Nem viseled túl jól a csalódást, de nem szabad hagynod, hogy túlságosan nagy hatással legyen rád. Ha nem is bírod ki lábon ezt a csapást, szedd össze magad, és menj tovább.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Nagy döntés előtt állsz, és érdemes minden elérhető információt összegyűjtened, mielőtt a végső lépésre is rászánod magadat. Lehet, hogy ha megosztod a gondolataidat egy barátoddal, ő most kifejezetten jó tanácsokkal szolgálhat.


Szólj hozzá!

comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek

Szavazás

Még ennyi idő a szavazás lezárásáig:
00 nap 00 óra 00 perc
Elsődlegesen mit teszel azért, hogy formában tartsd magad?