Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2015. január 28.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Valaki véletlenül olyan hibát követ el, ami nagy galibát okozhat a te munkádban is, ráadásul sokáig nem is veszed észre a probléma forrását. Ne feledd, hogy mindenki hibázhat néha, ne legyél túl szigorú vele.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Kicsit borongós hangulatban vagy ma, és ez azt is jelenti, hogy nem viseled olyan jól magad körül az embereket. Vigyázz, hogy senkit ne bánts meg annyira, hogy annak hosszabb távú következményei is legyenek.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Úgy érzed, mintha nem is önmagad lennél, és félsz, hogy olyasmire vesztegeted az idődet, amit nem is tartasz igazán fontosnak. Lehet, hogy csak egy kis inspirációra van szükséged, és újra világosabban látod a céljaidat.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Hiába igyekszel, mégis úgy érzed, hogy kifutsz az időből, és elszalasztod a lehetőségeidet. Ha végképp nem tudod a terveidhez tartani magadat, lehet, hogy ideje kicsit lazítani rajtuk. Semmi nem ér annyit, hogy belebetegedj az igyekezetbe.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Nagy lépésre szántad el magadat, és ma végre a lehetőséged is megvan, hogy elindulj azon az úton, amin már régóta szeretnél. Ha az utolsó pillanatban el is bizonytalanodsz egy kicsit, jusson eszedbe, mennyit dolgoztál ezért a lehetőségért.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Úgy érzed, nem találod a helyedet, már nem nyújt örömet az, ami sokáig annyira fontos volt számodra. Nem kell azonban rögtön temetni a dolgot, lehet, hogy csak egy kis pihenésre van szükséged, hogy újra rátalálj a lelkesedésedre.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Nem mindig egyszerű különválasztani a karriert és a magánéletet, és néha még akkor is nehéz meghoznia helyes döntést, ha nincs kétséged afelől, hogy mi lenne az. Mégis érdemesebb most a józan eszedre hallgatni.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Egy kis segítség a legváratlanabb helyzetben, a legváratlanabb embertől az egész napodat feldobhatja. Amikor valaki tényleg csak azért tesz apró szívességet, hogy jót cselekedjen, az téged is jó dolgokra sarkall.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Egyre jobban halogatsz valamit, pedig te is érzed, hogy pontot kellene tenned ennek az ügynek a végére. Jobban jársz, ha nem húzod a dolgot, mint a rétestésztát, hanem a sarkadra állsz, és végleges döntést hozol.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Egy kellemetlen szituációban inkább úgy döntesz, hogy úgy teszel, mintha nem is történt volna semmi, de gyorsan rájössz, hogy ez az út nem igazán járható, és nem kerülheted meg azt, hogy megbeszéld a történteket valakivel.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Úgy érzed, történik valami a hátad mögött, amiről neked is illene tudnod, de még nem vagy elég biztos a dologban ahhoz, hogy tényleg rá is kérdezz. Pedig ez a félig titkos nyomozás sem a bizalomnak, sem a te idegeidnek nem tesz jót.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Elvárod, hogy valaki őszinte legyen veled, de amikor kimondja az igazat, lehet, hogy rájössz, hogy ezt nem szeretted volna hallani. Mindenki jobban jár, ha időt hagysz neki, hogy átgondolja a dolgokat, és nem sürgetsz semmit.


Szólj hozzá!

comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek