Nyilas

Nyilas

Napi horoszkóp / 2014. november 23. 

Szeretnél kedveskedni valakinek, aki fontos a számodra, de lehet, hogy az illető nem úgy fogadja a közeledésedet, mint ahogyan azt vártad. Ne hagyd, hogy ez elszomorítson, hamarosan ő is rájön majd, hogy kedvesebbnek kellett volna lennie, és kárpótol a sérelmeidért.

Heti horoszkóp / 47. hét

Gyorsan kell döntened, különben olyan lehetőségről maradhatsz le, amilyenre régóta vágysz. De vigyázz, ha nem vagy elég óvatos, megfeledkezhetsz egy fontos részletről, aminek ismeretében lehet, hogy másképp döntenél.

Szerelem: Hiába teszel meg te mindent, egy kapcsolathoz két ember kell. Ha úgy érzed, nem azt kapod, amit megérdemelsz, ne félj esélyt adni a sorsnak, hogy rád találjon az igazi.

Karrier: Az utolsó pillanatban egy kedvező fordulatnak köszönhetően minden úgy alakul, ahogyan azt eredetileg is szeretted volna. Élvezd ki a szerencsés pillanatot.

Havi horoszkóp / 2014. november

Minden az utolsó pillanatban romolhat el, és még ha fel is vagy készülve néhány váratlan fordulatra, ez a hónap tartogathat olyan meglepetéseket, amikre senki nem számít. A legjobb, ha megpróbálsz minden eshetőségre felkészülni, és semmit nem veszel bizonyosnak. Szerelem: Nem biztos, hogy ugyanazt várjátok a másiktól, és ebből konfliktusok adódhatnak. A legjobb, ha akár többször is leültök beszélni erről egymással. Karrier: Bíznod kell önmagadban, ha sikereket szeretnél elérni ebben a hónapban. Ugyan nem biztos, hogy minden terved valósággá válik, de ez még nem jelenti, hogy el kellene szalasztanod az alkalmakat.

Szólj hozzá!

comments powered by Disqus