Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra:

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Fölösleges köröket futsz, és úgy érezheted, olyan dolgokba fektetsz erőt, amelyek talán sohasem térülnek meg. Meg kell tanulnod hinni önmagadban, és elfogadni, hogy néhány terved csak hosszabb távon valósul majd meg.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Hiányzik a kiszámíthatóság, szeretnéd, ha jobban tudnád előre látni a dolgokat, de egyelőre a sötétben tapogatózol. Készülj fel minden eshetőségre, és akkor nem érhet nagy csalódás.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Egy régi terved válhat valóra, és bár tény, hogy van olyan, akinek köszönettel tartozol, te is tudod, hogy valójában te voltál az, aki megdolgozott ezért a sikerért. Nyugodtan legyél büszke rá.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Sok időt és energiát fektettél már valamibe, amiről most kiderül, hogy végig rosszul gondolkodtál róla. Ha szembe mersz nézni a tévedéseddel, nem lesz olyan nehéz helyre hoznod a dolgot.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Tudod, hogy nem könnyű dolgot vállaltál magadra, de abban is biztos vagy, hogy az eredmény megéri majd végigjárni ezt a nehéz utat. Próbálj ne csak a jövőre gondolni, találj örömforrást a jelenedben is.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Nem mindig könnyű felnyitni a szemedet, és észrevenni, hogy a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan azt remélted. Ha más gondod is van, különösen fájdalmas lehet most ezzel szembenézni, de nem dughatod homokba a fejedet.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Úgy érzed, egy helyben futod ugyanazokat a köröket, és nem vagy biztos benne, hogy valaha is kiléphetsz belőle. Most nem szabad feladnod, mert a lehetőség már elindult feléd, ne hagyd, hogy túl későn találjon rád.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Nem akarsz senkit megbántani, de nem is fogod véka alá rejteni a véleményedet, csak azért, mert az kellemetlen lehet valaki számára. Ha hiszel egy dologban, akkor amellett akkor is kitartasz, ha ez kellemetlen perceket okoz.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Ha nem lelkesedésből, hanem csak kötelességből vállalsz valamit, akkor az a munkádon is meg fog látszani, és hiába értékelik mások, hogy legalább próbálkozol, senki nem lesz igazán elégedett. Lehet, hogy jobb tisztán nemet mondani.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Szeretnél lazítani egy kicsit, de még elég nagy rajtad a nyomás, teljesítened kell, és nem mondhatsz nemet egy újabb kihívásra sem. Egyelőre nem tehetsz mást, mint hogy elfogadod a játékszabályokat.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Szeretnél jó benyomást tenni valakire, akiről azt gondolod, hogy elsőnek talán nem sikerült meggyőznöd a képességeidről. Ha mindent bevetsz, megmutathatod neki, hogy mire vagy képes.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Nagy örömmel és lelkesedéssel fogtál valamibe, most azonban mintha elszállt volna a kezdeti kedved. Lehet, hogy segít, ha valakinek mesélsz egy kicsit a terveidről, mert miközben őt meggyőzöd, a saját lelkesedésed is visszatérhet.


Kapcsolódó cikkek