Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2014. december 22.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Úgy érzed, anélkül telt el az idő, hogy bármit is sikerült volna elintézned, és ez most ingerültté, feszülté tehet, mert az utolsó pillanatban kell kapkodnod. A stressz azonban segít, hogy felszabadítsd a rejtett energiáidat, és mindennek a végére járj.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

A jutalomra gondolsz, de ahhoz, hogy ezt elérd, előbb dolgoznod is kell érte. Még ne merülj el teljesen az álmodozásban, akkor sem, ha már érzed a karácsony szellemét. Rendezd el a fontos dolgokat, mielőtt pihenni kezdesz.

Ikrek

3/12 Ikrek (március 21 - június 21)

Bármennyire szeretnéd is, úgy tűnik, valaki nem tudja megállni, hogy mindig beleszóljon a dolgaidba. Lehet, hogy itt az ideje elmondani neki, hogy neked nincs ínyedre a dolog. Ez a passzív-agresszív hárítás egyikkőtöket sem vezeti sehová.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Valami felhívhatja a figyelmedet egy problémára, amiről eddig nem vettél tudomást, pedig úgy tűnik, rajtad kívül mindenki tisztában volt a megoldással. Ne rágódj sokáig a dolgon, a lényeg, hogy most már tudod, mit kell tenned.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Fontos döntés előtt állsz, és noha lehet, hogy valami rövid távon egyszerűbb megoldásnak tűnik, most érdemes a hosszú távú céljaidat figyelembe venni. Fektess be egy kis plusz energiát most, és hagyd, hogy később megtérüljön.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Ne akarj mindent egymagad megoldani, mert ez nem vezet sehová, legfeljebb ahhoz, hogy összeroppansz a súlyok alatt. Ha pedig nem is kértél segítséget, mások nem is fogják érteni, mi volt a baj, és miért nem tudtál megbirkózni vele.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Szeretnéd, ha melletted lenne valaki, aki most nem lehet, és ez szomorúsággal tölt el. Ugyanakkor örülsz azoknak, akik most is veled vannak, és, ha megpróbálod, akkor még az egyedül töltött időt is képes leszel majd élvezni.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Utolsó esélyt adtál valaminek vagy valakinek, és most úgy döntesz, tovább lépsz. Ha az első lépések kicsit ijesztőek is lehetnek, gyorsan belejössz majd az új szerepedbe, és rájössz, hogy nem is volt olyan rossz döntés kimozdulni a nyugalomból.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Erősebb vagy, mint hiszed, és egy véletlen folytán ma meg is tapasztalhatod a saját hatalmadat, ami talán téged magadat is meglep majd. Ha már tisztában vagy az erőddel, próbáld jó célra fordítani azt, és dolgozz vele valami olyanért, amiben hiszel.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Fontos, hogy ne veszítsd el a ritmust, ha valamin dolgozol most, akkor tarts ki mellette, akkor is, ha fáradtnak érzed magadat. Lehet, hogy egy kicsit meg kell erőltetned magadat, de az idő téged igazol majd.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Valaki nagy meglepetésre készül, amitől biztosan leesik majd az állad. Az ajándéknak is örülsz, de a szándék még inkább meghat majd, és végre úgy érzed, olyan emberek vesznek körül, akiknek a szeretetéért hálás lehetsz.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Az év végi hajtásban is vállalsz még egy kis plusz munkát, mert azt reméled, hogy ezzel rendezheted a soraidat. Rád is fér most egy kis extra bevétel, de a legjobbat akkor teheted, ha a gondolataidat is rendezed, és megfontolod a kiadásaidat.


Szólj hozzá!

comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek

Szavazás

Még ennyi idő a szavazás lezárásáig:
00 nap 00 óra 00 perc
Elsődlegesen mit teszel azért, hogy formában tartsd magad?