Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2016. december 10.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Olyan döntéseket kell ma meghoznod, amelyek a hosszú távú jövődre is hatással lehetnek. Az ilyen kérdésekre a választ nem érdemes elkapkodni, de ne is húzd túl sokáig az időt, mert fontos dolgokról maradhatsz le.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Kimerültnek érezheted magadat, nem csak fizikailag, de érzelmileg is. Olyan dolgokon mentél keresztül, amiket nem lesz könnyű helyre rakni magadban, de most megkezdődhet a változás, amire már nagy szükséged van.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Akárhogy igyekszel is, nem sikerül minden kérdést maradék nélkül megválaszolnod vagy lezárnod, ezért számolnod kell azzal az érzéssel, hogy még elintézetlen dolgod van. Ne próbáld ezt elnyomni magadban, mert ezzel a válaszok keresését is akadályozod.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Olyan helyeken keresed a válaszokat, ahol nem sok esély van arra, hogy megtalálod őket. Próbálj meg új nézőpontokból nézni a nehéz ügyekre, frissítsd fel a gondolataidat, és akkor megtalálhatod a megoldást.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Éppen csak egy kicsin múlik, hogy megoldást találsz-e a gondjaidra, és bekerülsz a győztesek közé, vagy lemaradsz, és be kell érned azzal, hogy közel voltál a megoldáshoz. Ha mindent megteszel, és úgy érzed, nem rajtad múlik az eredmény, könnyebb lesz elfogadni is azt.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Valaki a segítségedet kéri, és bár te sem állsz a helyzet magaslatán, mégsem tudsz nemet mondani neki. Ugyan vannak, akik kihasználják ezt a tulajdonságodat, de olyanok is akadnak, akik nem felejtik el, mennyit segítettél nekik, és viszonozzák majd, amikor lehetőségük lesz rá.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Egyszerre próbálsz két szerepben is helyt állni, és bár lehet, hogy nem bukod el ezt a próbálkozást, az is biztos, hogy megvisel a dolog, és a nap végére alaposan kimerülhetsz. Próbáld egyensúlyban tartani magadat, ez a kettősség nem neked való.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Ne hagyj mindent az utolsó pillanatra, mert nem csak neked van dolgod, az eredményeiddel más is dolgozni akar, és velük szemben is figyelmesnek kell lenned. Ha ezt most megteszed, később számíthatsz az ő együttműködésükre is.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Egy régi ismerős feltűnése teheti kellemesebbé a mai napot, sok régi emléket idéz meg ez a találkozás. A régi viccek felelevenítése mellett az is eszedbe jut majd, milyen nagy utat tettél meg, és hányan maradtak el közben mellőled.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Hiába tervezel el mindent, ha a körülmények alakulása közbeszól, nem feltétlenül éred el azokat a sikereket, amikre számítottál. Nem minden rajtad múlik, de a következményekkel mégis neked kell számolnod majd, ez ellen nem sokat tehetsz.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Ne a különbségeket, a hasonlóságokat keresd most, ha valakivel közös nevezőre szeretnél jutni. Mindannyiunkban vannak közös vonások és vannak közös tapasztalataink, így lehetetlen, hogy valakivel ne találd meg a hangot semmilyen területen.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Olyan plusz feladatokat vállalsz most, amelyekre nem feltétlenül van időd, mégis beszorítod őket valahová, mert tudod, hogy olyasmit tanulhatsz belőle, ami később a hasznodra válik. Ez a tapasztalat most is segíthet néhány kérdésed megválaszolásában.


Szólj hozzá!

Hozzászólások
comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek