Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra:

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Végre összeérnek a szálak, és nálad is összeáll a kép. Most, hogy tudod, mi miért történt, talán máshogy cselekednél, de utólag már könnyű okosnak lenni. Raktározd el a tapasztalatot, és legközelebb talán nagyobb szerencsével jársz.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Két tűz között őrlődsz, szeretnél több időt fordítani a kapcsolatodra, de a munkád, a karriered is egész embert kíván most. Ne feledd, hogy hétvégén neked is fel kell töltődnöd egy kicsit, így mindenképpen érdemes időt hagyni a szerelemre.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Gyorsan akarsz befejezni valamit, de a kapkodásnak az lehet a vége, hogy az eredménnyel nem leszel elégedett, és elölről kell kezdened valamit. Lehet, hogy jobban jársz, ha eleve akkor fogsz a dologhoz, amikor lesz időd is.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Úgy tűnik, valaki ragaszkodik ahhoz, hogy ő mondja ki az utolsó mondatot, te pedig már inkább belenyugszol a dologba, minthogy tovább bolygasd ezt az ügyet. Szeretnéd lezárni a vitát, ezért hajlandó vagy inkább engedni.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Lehet, hogy nem alakul minden úgy, ahogyan eltervezted, de amíg mindketten boldogok és elégedettek vagytok, addig ez talán nem is baj. Ha meg tudjátok találni az örömöt ott is, ahol más nem, akkor tiétek a siker.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Az elmúlt napok feszültsége és a stressz rajtad is nyomot hagyott, és nem biztos, hogy tetszik, amit a tükörbe nézve látsz. Szánj egy napot a pihenésre és a töltekezésre, szedd egy kicsit rendbe magad, hogy jobban érezd magadat a bőrödben.

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Itt az ideje annak, hogy tarts egy kis szünetet. Még ha a terveid nagyon is konkrétak, és úgy érzed, nem várhat a megvalósításuk, lassíts le egy kicsit, mert valakinek a környezetedben segítségre lehet szüksége, amit csak te adhatsz meg neki.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Úgy érzed, hogy valami, amiben mindig is hittél, talán sohasem volt igaz, csak te szeretted volna annak látni. Lehet, hogy voltak jelek, amiket nem vettél észre, de a helyzet korántsem olyan rossz, mint amilyennek most látod.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Páratlan alkalmas kínálkozik arra, hogy két legyet üss egy csapásra, megmutathatod a rátermettségedet, és kapcsolatokat is építhetsz. Csak mutasd a barátságos arcodat, aminek senki nem tud ellenállni.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Ráébredhetsz, hogy talán éppen valami olyasmi zavar másban, mint amit te is látsz önmagadban, csak magadnak sem mered elismerni. Ne légy szigorúbb másokkal, mint amilyen saját magaddal vagy, és főleg vedd észre a miérteket is.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Egy kis lendületre, egy kezdő lökésre lenne szükséged ahhoz, hogy rájöjj, a mély vízben is megállod a helyedet. Ha egyszer eltávolodsz a parttól, rájössz, hogy eddig sem volt mitől tartanod, és sokkal bátrabban kezeled a kihívásokat.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Állj a sarkadra, és ha már sokadszorra kellene felülírnod az elképzeléseid valaki miatt, akkor tedd világossá, hogy ez most itt a te köröd, és most már nem halogathatod a saját terveid megvalósítását valaki más kényelme miatt.


Kapcsolódó cikkek