Skorpió

Skorpió

Napi horoszkóp / 2014. november 1. 

Csak arra van szükséged, hogy a szeretteid körében tölts most egy kis időt, feltöltődj energiával, és visszanyerd a magabiztosságodat, ami ismét annyi pluszt ad majd, hogy könnyedén átugrod az akadályokat. Erre a küzdelemre fejben kell készülnöd.

Heti horoszkóp / 44. hét

Úgy érzed, lemaradsz valamiről, elrepül melletted az idő, és te nem kaptad meg azokat a lehetőségeket, amiket szerették volna. Ne feledd, hogy a sorsod a te kezedben van, és még nem késő változtatni a lehetőségeiden.

Szerelem: Hiába küldesz jeleket valaki felé, úgy tűnik, ő nem érti, vagy nem akarja érteni őket, ez pedig rossz hatással lehet az önbizalmadra. Fordulj inkább oda, ahol több siker terem neked.

Karrier: Ideje pontot tenni egy ügy végére, ami régóta húzódik, és túl sok energiádat emésztette fel, ám kevés sikert hozott. Keress termékenyebb célokat magadnak.

Havi horoszkóp / 2014. november

Olyan ajtókat feszegetsz, amelyekről talán te magad sem akarod, hogy feltáruljanak. A titkok azonban nem hagynak nyugodni, és mégis a nyomukba eredsz. Lehet, hogy amit megtudsz, elsőre nem tetszik majd, de később rájössz, hogy szükséged volt erre az ismeretre.

Szólj hozzá!

comments powered by Disqus