Tudd meg mit jósolnak a csillagok a mai napra: 2015. május 30.

Kos

1/12 Kos (március 21 - április 20)

Sikerült a végére járnod egy komoly feladatnak, de ez még nem jelenti azt, hogy nyugodtan hátradőlhetsz. Az igazi kihívás még csak most kezdődik, és te is tudod, hogy komoly feladatokkal kell még szembenézned.

Bika

2/12 Bika (április 21 - május 20)

Ne akarj annak látszani, aki nem vagy, még akkor sem, ha ezzel azt reméled, hogy lenyűgözhetsz valaki mást. Mindig megpróbálhatsz fejlődni és jobb emberré válni, de nem biztos, hogy minden hibádat le kell vetkőznöd, hiszen azok tesznek azzá, aki vagy.

Ikrek

3/12 Ikrek (május 21 - június 21)

Különös helyzetet hozhat a mai nap, amikor lehetőséged adódik arra, hogy megmutasd valakinek, milyen sokat jelent a számodra. Ne szégyenlősködj, és ne rejtsd el az érzelmeidet, mert viszonzásra lelnek majd.

Rák

4/12 Rák (június 22 - július 22)

Vár ma rád egy komoly beszélgetés, amitől már előre ideges lehetsz, de a dolgok végül jobban alakulnak, mint hinnéd. Ne férj kiállni az érdekeid mellett, mert most megértésre találhatsz.

Oroszlán

5/12 Oroszlán (július 23 - augusztus 23)

Lassan eltávolodhatsz érzelmileg valamitől, ami pedig sok szenvedésedbe került, és sokáig erős kötődést éreztél hozzá. Még mindig nem vagy biztos benne, hogy ez a legjobb döntés, de egyelőre úgy tűnik, jó irányba tart az életed.

Szűz

6/12 Szűz (augusztus 24 - szeptember 23)

Sose szégyellj segítséget kérni, mert mindenki kerülhet nehéz helyzetbe, és a környezeted alig várja, hogy meghálálhassa neked azt, amit értük tettél. Legyél bátor, és szólj, ha valamivel nem boldogulsz!

Mérleg

7/12 Mérleg (szeptember 24 - október 23)

Itt az ideje, hogy fontos lépéseket tegyél annak érdekében, hogy kicsit boldogabbá, teljesebbé tedd a saját életedet. Csak rajtad múlik, hogy bekövetkezik-e a változás, és hogy ha igen, akkor milyen irányba terel.

Skorpió

8/12 Skorpió (október 24 - november 22)

Ne csak beszélj valamiről, ami fontos neked, állj is ki érte, és a tettek mezejére lépve hívj másokat is, hogy csatlakozzanak a fontos ügyhöz! Csak akkor leszel nyugodt igazán, amikor úgy érzed, minden tőled telhetőt megtettél már.

Nyilas

9/12 Nyilas (november 23 - december 21)

Üzenetet kaphatsz valakitől, de gyorsan kiderül, hogy ez nem az a hír, amire olyan régóta vártál. Az első csalódottságon azonban érdemes gyorsan túltenned magadat, mert azért a most érkezett lehetőség sem mondható olyan rossznak.

Bak

10/12 Bak (december 22 - január 20)

Kezded unni, hogy mindig te húzol ki valakit a bajból, és hogy mindig neked kell megoldásokat találnod a mások bajára. Lehet, hogy most végül a sarkadra állsz, és úgy döntesz, kiszállsz a játékból.

Vízöntő

11/12 Vízöntő (január 21 - február 19)

Izgalmas lehetőségeket tartogat a mai nap, ne hagyd elszaladni őket, inkább keress kikapcsolódást a szabadban, vagy menj társaságba. Kedveznek a csillagok ahhoz, hogy valami izgalmas történjen, ne hagyd elsétálni a lehetőséget.

Halak

12/12 Halak (február 20 - március 20)

Nehezen értesz meg valakit, ezért még nehezebben fogadod el az érveit, és azt, hogy egészen máshogy lát valakit, mint te magad. De elég erős vagy ahhoz, hogy tiszteletben tartsd a véleményét, és így tiéd lesz az erkölcsi győzelem.


Szólj hozzá!

comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek

Mi a mai jóslatod?

Személyre szóló napi jóslat
Kérjük, add meg a születési dátumod:

Hírlevél

Iratkozz fel ingyenes heti hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legfrissebb szépségápolási tippekről, egészséggel, szerelemmel, divattal és karrierrel kapcsolatos híreinkről!

Ne maradj le nyereményjátékainkról sem, legyél te a következő, akit megajándékozunk!