Mérleg

Mérleg

Napi horoszkóp / 2014. szeptember 23. 

Úgy érzed, mintha tojáshéjon járnál, de egyelőre mindent sikerül a helyén tartanod. Az egyensúly azonban érzékeny, és könnyen felborulhat, főleg, ha hagyod, hogy az érzelmeid elragadjanak. Próbálj higgadt maradni, és ne feledd, hogy egy egyszerű bocsánatkérés milyen sokat jelenthet.

Heti horoszkóp / 39. hét

A képességeid határait feszegeted, egyszerre próbálsz mindenhol ott lenni és minden elvárásnak megfelelni. Légy óvatos, mert ha túlságosan kimeríted magadat, a hét második felére teljesen összeroppanhatsz. Szerelem: Egyre gyakoribbak a konfliktusok, és most nem is látod úgy, hogy a jövőkép fényesebb lenne. Ha tényleg nem találtok megoldást, ezen a héten még a továbblépés gondolata is felmerülhet. Karrier: Nem akarsz semmiről lemaradni, és tudod, hogy ha most pihenőt tartasz, akkor azzal ritka lehetőségeket szalaszthatsz el. Mégis gondold meg, érdemes-e ezért az egészségedet kockáztatni.

Havi horoszkóp / 2014. szeptember

Nem biztos, hogy könnyű lesz megtalálnod a ritmust egy új élethelyzetben, de ha egyszer ráérzel a dolgokra, már nyert ügyed van. A sikereidre most joggal lehetsz büszke. Szerelem: Míg egyes ajtók bezárulhatnak, mások kinyílhatnak, és szeptemberben még akkor is megkísérthet egy kaland, ha egyébként kapcsolatban élsz. Rajtad múlik a döntés. Karrier: Ha az első kihívásokat leküzdöd, már semmi sem állhat az utadba. Nem könnyű pálya áll előtted, de olyasmihez vezet, amiről korábban csak álmodni mertél.

Szólj hozzá!

comments powered by Disqus