Az 5 legegyszerűbb smink

, 2012. szeptember 2
Google+
Add a Startlaphoz
Szólj hozzá a cikkhez!
Nyomtatás
Horoszkóp hozzáadása a Facebook profilomhoz
Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

1 / 5 Természetes ragyogás

Alap: készítsd elő a bőröd primer, azaz sminkalap segítségével, majd vigyél föl egy kevés könnyű alapozót vagy színezett hidratálót! A szem alatti karikák elfedésére használj korrektort, majd ásványi púderrel fixáld!

Szem: világos szemhéjpúderrel satírozd be az alsó és felső szempillák mentén. Göndörítés után alkalmazz egy-két réteg szempillaspirált! A még természetesebb hatás kedvéért bátran választhatsz a megszokott fekete helyett barnát.

Száj: elő a vörös rúzzsal! Vigyázz, mert a narancsos árnyalatok sárgábbnak láttatják a fogakat, míg a burgundi optikailag fehérít.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

2 / 5 Füstös szem

Alap: a primer és az alapozó használata után ügyelj rá, hogy a szemhéjadra is jusson a púderből! Még jobb, ha van direkt e célra kitalált szemhéjalapozód, amely tartósabbá varázsolja majd a műved.

Szem: nedves ecsettel kenj pasztell árnyalatú pigmentet mindkét szemhéjadra, aztán emeld ki a szemformád fekete keretezéssel – ez ceruza, tus vagy akár púder állagú is lehet. Alkalmazz sötét színt a szemhéjad külső V-vonalán és a mélyítővonalon, majd ezüst vagy arany árnyalatot pöttyints a belső szemzugba!

Száj: a feltűnő szemekhez natúr, esetleg enyhén arany fényű rúzs vagy szájfény dukál.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

3 / 5 Macskaszem

Alap: a megszokott alap mellett akár pirosító helyett is használhatsz bronzosítót, hiszen a barna árnyalatokhoz passzolni fog.

Szem: matt középbarna szemhéjpúdert vigyél föl, aztán csokoládészínű ceruzával keretezz! Fültisztító pálcikával vagy élek eldolgozására alkalmas ecsettel mosd össze a színeket úgy, hogy a külső szemzugon bőven érjen túl a festés a szemöldököd külső szélének irányában! Akár három réteg spirállal vagy műszempillával is növelheted a hatást.

Száj: barackos natúr rúzst ajánlunk hozzá.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

4 / 5 Neon nézés

Alap: mindössze egy halványrózsaszín pírra lesz szükséged a szokásos alapozás mellett, mivel itt a szemeid viszik majd a prímet.

Szem: húzd ki az alsó vízvonalat fehér szemceruzával, hogy megnöveld a tekinteted! Ezután használj három élénk neon színt - például pink, narancs és kék - a felső szemhéjadon (vízszintesen vagy függőlegesen felvíve, majd egymásba satírozva), az egyik színt pedig, a szemed alatt alkalmazd. Utóbbinál ügyelj a határozottságra, mivel az elmosódott festék könnyen monokli-hatást kelthet.

Száj: az ajkaid természetes árnyalatát kiemelő rózsaszínt válassz!

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

5 / 5 Aranyszem

Alap: egy leheletnyi csillogó púderrel, bronzosítóval vagy élénk barack pírral emeld ki az almácskákat!

Szem: nedves ecsettel vigyél föl aranyszínű szemhéjpúdert vagy pigmentet a szemhéjra, majd bronzos ceruzával satírozd át a pillavonalakat! Ha szeretnéd nagyobbnak láttatni a szemed, fehér ceruzával hangsúlyozhatod az alsó vízvonalat.

Száj: átlátszó szájfényt javasolunk hozzá, amiben simán elfér egy kis csillám.

Hirdetés
Google+
Add a Startlaphoz
Szólj hozzá a cikkhez!
Nyomtatás
Horoszkóp hozzáadása a Facebook profilomhoz

Hozzászólások

Hírlevél ingyenes!

Ne maradj le a hét legérdekesebb témáiról!
Bien.hu google