A kedvenc színed elárulja milyen személyiség vagy

, 2012. szeptember 1
Google+
Add a Startlaphoz
Szólj hozzá a cikkhez!
Nyomtatás
Horoszkóp hozzáadása a Facebook profilomhoz
Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

1 / 10 Fehér

A fehér szín alapvetően ártatlanságot, érintetlenséget jelenti. Ezen túl azonban azoknak, akik szívesen választják ezt a szín, kiemelkedően fontos helyen áll a tisztaságra való törekvés is.

A fehér színt választók tehát nem csupán egy nyárias, világos darabot vesznek fel, de egyben azt is üzenik a külvilágnak, hogy ők nagyon tiszták és nagyon alaposak mindennel kapcsolatban!

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

2 / 10 Fekete

A fekete szín természetesen nem csak a gyász jele, hanem a visszahúzódott elegancia állandó eleme is. Azok viselik gyakran, akik szeretnék a fekete szín komorságát védőfalként is maguk köré vonni, így próbálva meg távolságot tartani másoktól.

A fekete szín önmagában zárkózottságra utal, egyben azonban határozott viselőről árulkodik, aki bátran mer ezzel kitűnni a többiek közül.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

3 / 10 Szürke

A szürke szín szolid eleganciát áraszt, viselője szeret elegánsan, de nem feltűnően öltözködni. Sokszor igaz azonban a szín kedvelőire, hogy a kelleténél kicsit kevesebb az önbizalmuk, ezért nem mernek domináns színeket használni, mivel zavarba jönnek attól, ha sok szempár szegeződik rájuk.

Ők nagy társaságban inkább visszahúzódóbbak, szűk körben azonban nyitottak és kreatív személyiségek.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

4 / 10 Piros

A piros szín a szürke szöges ellentéte: a viselője magabiztosságáról árulkodik, akit nem hogy nem zavarj, ha kitűnik a tömegből, de egyenesen igényli a figyelmet.

Fokozott társasági igényről árulkodik, de egyben akár figyelmeztető jel is lehet, hiszen sokan akkor veszik fel, amikor valami problémájuk van, és ösztönösen ezzel is szeretnének figyelmet követelni maguknak.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

5 / 10 Lila

A lila egy elegáns, mégis kreatív szín. Sokan állítják, hogy ugyanolyan elegáns, mint a fehér, a fekete vagy a szürke, de ha lilát viselünk, akkor mégis sugallunk valami kreativitást.

A lilát sokan szeretik, akik nagyon óvatosak az újításokkal kapcsolatban, bár a szívük mélyén nagyon vágynak valami fordulatra, esetleg kiugrási lehetőségre. A spiritualitás és a művészi érzék általában kifejezetten jellemző a szín kedvelőire.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

6 / 10 Bordó

A bordó szín ideálisan ötvözi a nőiességet, a temperamentumot, az energiát és az eleganciát. Viselése klasszikus benyomást kelt, mégis számtalan utalást hordoz tulajdonosára nézve.

A bordót szerető emberek általában érzékiek, de mindezt érett, kifinomult stílusban teszik. A szín kicsit öregíthet, ezért 35 éves kor felet általában olyanok választják, akik elfogadják korukat és büszkén, de nem hivalkodóan viselik nőiességüket.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

7 / 10 Barna

A barna szín a természetességet, a puhaságot és a mélységet egyszerre jelképezi. Nagyon nagy előszeretettel viselt szín, hiszen könnyen és viszonylag biztosan párosíthatjuk sok más színnel.

Viselője általában a biztonságra törekvők közé tartozik, és nem jellemző rá a vakmerőség. A barnát kedvelők számára a legnagyobb értékek egyike a biztonság: a szín viselői megbízható típusok, akik nem szeretik, ha váratlan helyzetekbe kerülnek.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

8 / 10 Kék

A kék összes árnyalata a nyugalmat és a kiegyensúlyozottságot jelenti. Aki a szokásosnál többször hordja ezt a színt, az valószínűleg életének különösen kiegyensúlyozott szakaszában van éppen: békében él környezetével, egészséges önbizalommal rendelkezik, kiszámítható életvitelt követ, és tudatosan törekszik arra, hogy feladatait rendben, racionális elvek alapján végezze el – általában sikeresen.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

9 / 10 Zöld

A zöld szín a nyugalom, a harmónia és a természet egyik szimbóluma is, ezért ilyen szempontból sokat árul el arról, aki kedvencévé választja. Stabil, kiegyensúlyozott időszakunkban jellemző, hogy ezt a színt viseljük, amikor békében élünk önmagunkkal és a környezetünkkel.

A béke visszahat ránk és másokra is, így ez az állapot tovább mélyülhet a zöld szín hatására.

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

10 / 10 Színek hatásai

A tanulság az, hogy minden színnek számtalan üzenete és információja van rólunk. Érdemes figyelni azt, hogy a környezetünkben élők változtattak-e mostanában a korábbi színválasztásukon, mert ha igen, akkor abból több dologra is következtethetünk.

A legfontosabb azonban az, hogy élvezzük a színeket, gyönyörködjünk bennük és hagyjuk, hogy hassanak ránk!

Hirdetés

Hozzászólások

Hírlevél ingyenes!

Ne maradj le a hét legérdekesebb témáiról!
Bien.hu google