6 alakformáló gyakorlat sztároktól

, 2011. november 2
Google+
Add a Startlaphoz
Szólj hozzá a cikkhez!
Nyomtatás
Horoszkóp hozzáadása a Facebook profilomhoz
Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

1 / 5 Lábformálás Jennifer Aniston módra

Helyezzünk egy széket a jobb oldalunkra. Álljunk a szék mellé és támaszkodjunk jobb kezünkkel a széktámlára. Tegyünk a bal lábunkkal egy nagy lépést hátra (90 fokos szöget zárjon be a jobb lábbal).

Ezután húzzuk fel a bal térdünket a mellkhasig, majd engedjük vissza a lábat hátra és tartsuk csípőmagasságban pár másodpercig. Majd térjünk vissza a mellkhas-pozícióba. Végezzük a gyakorlatot 10-12-szer mindkét lábra, majd ismételjük a gyakorlatsorozatot még 3-4-szer.
Következő lap »
Hasizom Hayden Panettiere-vel

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

2 / 5 Hasizom Hayden Panettiere-vel

Feküdj a hátadra, hajlítsd be a térded a melllkhasra. Helyezd a kezed a padló és a feneked közé. Lassan végezz körkörös mozdulatokat egyszerre mindkét térdeddel (a mellkastól körözz a bal csípőd felé, kifelé, majd a jobb csípő és újra a mellkhas).

Végezd a körökörös mozdulatokat lassan és egyenletesen. Minél nagyobb a kör, annál több izmot mozgat meg. Végezd 20-szor jobbra, majd 20-szor balra a mozdulatot.
Következő lap »
Karizom Sarah Jessica Parker módra

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

3 / 5 Karizom Sarah Jessica Parker módra

Fogj mindkét kezedbe 5-8 kilós súlyokat, a tenyereid legyenek a combjaid felé fordulva. Emeld fel előre mindkét karodat egészen a váll vonaláig. Ez után emeld a súlyzókat a fejed fölé (a tenyerek előre nézzenek). Majd ereszd lassan vissza a karokat. Végezd 20-szor a gyakorlatot, majd térj át a következő mozdulatsorra.

A karok legyenek kinyújtva, oldalpozícióba. Emeld fel a súlyokat oldalt a váll szintjéig, majd a fejed fölé úgy, hogy a tenyerek oldalra nézzenek. Tartsd ki 3 másodpercig majd lassan engedd le. Ezt a gyakorlatot is 20-szor végezd.

Következő lap »
Formás popsi, mint Jennifer Lopezé

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

4 / 5 Formás popsi, mint Jennifer Lopezé

A gyakorlathoz szükséged lesz egy kis padra vagy székre, amely legalább 10 cm magas, de a térded szintje alatt van. Helyezd a padot a hátad mögé. Állj terpeszbe, majd lassan guggolj le úgy, hogy a térdek ne kerüljenek a lábujjaknál előrébb.

Egész addig ereszkedj, amíg fenekeddel hozzá nem érsz a padhoz. A gyakorlatot legalább 20-szor kell elvégezned. 
Következő lap »
Hátizmok alakítása Charlize Theron módra

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

5 / 5 Hátizmok alakítása Charlize Theron módra

Ez a gyakorlat egy jóga-gyakorlat is egyben. Feküdj a jobb oldaladra, a lábak legyenek egymáson, tested legyen egyenes és feszes. Nyomd fel magad a jobb kezeddel, de tested maradjon megfeszülve.

A bal karodat nyújtsd a mennyezet felé, majd engedd le a padlóig. Majd megint emeld fel a karodat és engedd le. A test mindvégig maradjon megfeszülve, a padlótól eltávolodva. Mindkét oldalon végezd 15-ször a gyakorlatot, majd az egész gyakorlatsorozatot ismételd 3-4-szer.
Kapcsolódó:
Elmacskásodott ízületek? Tehetsz ellene!

Hirdetés
Google+
Add a Startlaphoz
Szólj hozzá a cikkhez!
Nyomtatás
Horoszkóp hozzáadása a Facebook profilomhoz

Hozzászólások

Hírlevél ingyenes!

Ne maradj le a hét legérdekesebb témáiról!
Bien.hu google