4 mennyei húsvéti menü

, 2012. április 6
Google+
Add a Startlaphoz
Szólj hozzá a cikkhez!
Nyomtatás
Horoszkóp hozzáadása a Facebook profilomhoz
Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

1 / 16 Menü 1 előétel: Lazacos, krémsajtos töltött tojás

A szokványos májkrémes töltött tojás receptjénél íme egy egzotikusabb füstölt lazacos, krémsajtos változat. Különleges alkalmakra előételnek ideális választás.

Következő lap »
Menü 1 leves: Hideg cékla leves kefirrel

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

2 / 16 Menü 1 leves: Hideg cékla leves kefirrel

Nemcsak a színe nagyszerű ennek a hűs levesnek, hanem az íze is bomba jó. Húsvétkor stílusosan főtt tojással tálalhatjuk. Hűtőben jól eláll, ezért az egész ünnep alatt ehetünk belőle.

Következő lap »
Menü 1 főétel: Bárányborda ribizliszósszal és zöldséges tarhonyával

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

3 / 16 Menü 1 főétel: Bárányborda ribizliszósszal és zöldséges tarhonyával

Egy kifejezetten olyan fogás, ami biztosan sikert arat, ráadásul pedig könnyen elkészíthető. A zöldséges tarhonyát pisztáciával még különlegesebbé tehetjük.  


Következő lap »
Menü 1 desszert: Almás muffin

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

4 / 16 Menü 1 desszert: Almás muffin

Az örök kedvenc gyümölcsünk az alma. Nincs is finomabb, mint egy finoman illatozó, ínycsiklandó almás sütemény. A következő almás muffin igazán omlós, könnyű desszert, amely alig 30 perc alatt előkészületekkel együtt elkészíthető!

A receptet itt tekintheted meg.

Következő lap »
Menü 2 előétel: Zöldséges-sonkás aszpik

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

5 / 16 Menü 2 előétel: Zöldséges-sonkás aszpik

A közkedvelt kocsonya jóval alak-barátabb, tavasziasabb változata ez a zöldséges-sonkás aszpik.

Következő lap »
Menü 2 leves: Kiadós halleves

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

6 / 16 Menü 2 leves: Kiadós halleves

Egy rendkívül finom hamis halászlé recept, melynek elkészítési ideje alig 30 perc.

Következő lap »
Menü 2 főétel: Bárányborda korona almás töltelékkel

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

7 / 16 Menü 2 főétel: Bárányborda korona almás töltelékkel

Ez a kifinomult recept nemcsak nagyszerűen néz ki, hanem nagyon finom és a vendégeket biztosan jóllakatja! Fogyaszthatjuk vajas burgonyapürével vagy friss zöld salátával is. 

Következő lap »
Menü 2 desszert: Mákos banános sütemény

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

8 / 16 Menü 2 desszert: Mákos banános sütemény

Egy különleges banános sütemény, amely bearanyozza az ünnepet. Puha, omlós és könnyű banánízű mákos csoda, amely alkalmas egy igazi vendégváró finomságnak!

A receptet itt tekintheted meg. 

Következő lap »
Menü 3 előétel: Sajtos tavaszi zöldségtorony

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

9 / 16 Menü 3 előétel: Sajtos tavaszi zöldségtorony

Üde, finom és látványos előétel, amely alig pár perc alatt elkészül. Csak friss hozzávalók és egy kis odafigyelés szükséges hozzá.

Következő lap »
Menü 3 leves: Paradicsomos, rizses bárányleves

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

10 / 16 Menü 3 leves: Paradicsomos, rizses bárányleves

Hagyományos grúz bárányhús leves hagymával, paradicsompürével, rizzsel és friss fűszernövényekkel. Ideális tavaszi különlegességnek.

Következő lap »
Menü 3 főétel: Bacon szalonnába csomagolt sertéskaraj fokhagymás mustáros vajjal

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

11 / 16 Menü 3 főétel: Bacon szalonnába csomagolt sertéskaraj fokhagymás mustáros vajjal

Egyszerű és nagyszerű húsétel. A sertéskaraj sokkal szaftosabb, ha baconbe csomagoljuk. A fokhagymás mustáros vaj kiemeli a sertéshús ízét. 

Következő lap »
Menü 3 desszert: Húsvéti túrós sütemény

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

12 / 16 Menü 3 desszert: Húsvéti túrós sütemény

Egy gazdag túrós tészta, szintén a gyorsan elkészíthető fajtából. Omlós, könnyed állagú tészta, édes mazsolával. Süthetjük hosszúkás sütőformában, így kalács benyomását kelti. Megszórhatjuk színes cukorkákkal, hogy ünnepélyesebb legyen! 

A receptet itt tekintheted meg. 

Következő lap »
Menü 4 előétel: Túrós, fetás krém tavaszi zöldségekkel

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

13 / 16 Menü 4 előétel: Túrós, fetás krém tavaszi zöldségekkel

Remek túrós krém friss fűszerekkel és üde növényekkel. Fogyaszthatjuk friss kenyérrel, de forró pirítóssal is.

Következő lap »
Menü 4 leves: Orosz zöldségleves

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

14 / 16 Menü 4 leves: Orosz zöldségleves

Hűs, finom hideg leves, friss zöldségekből. Ez a tejes kapros ízesítésű leves gombával, marhahússal és halhússal is megspékelhető.

Következő lap »
Menü 4 főétel: Sertés szűzérmék gombamártással és burgonyalepénnyel

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

15 / 16 Menü 4 főétel: Sertés szűzérmék gombamártással és burgonyalepénnyel

Ezek a szaftos kis sertésérmék nagyszerűen mennek a ropogós burgonyalepénnyel és a gombamártással. Az ízletes gombaszószt készítsük valamilyen barna erdei gombából.

Következő lap »
Menü 4 desszert: Ünnepi orosz sapka sütemény

Kép nagyítása A nagyításhoz kattints a képre!

16 / 16 Menü 4 desszert: Ünnepi orosz sapka sütemény

Ezek a mennyei sütemények azért kapták ezt a fura nevet, mert a szőrmés orosz sapkákra emlékeztetnek. A valaha kóstolt legfinomabb krém töltelékkel, omlós kakaós tésztából készül ez a nem mindennapi sütemény. 

A receptet itt tekintheted meg. Kapcsolódó:
3 mennyei húsvéti négy fogásos menü

Hirdetés
Google+
Add a Startlaphoz
Szólj hozzá a cikkhez!
Nyomtatás
Horoszkóp hozzáadása a Facebook profilomhoz

Hozzászólások

Hírlevél ingyenes!

Ne maradj le a hét legérdekesebb témáiról!
Bien.hu facebook